folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Kızlarındaki "Converse" Çılgınlığı

Türk Kızlarındaki "Converse" Çılgınlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Hiç b*k atmayın tikky ayakkabasıi bilmemne diye. Şahseçok rahat, dayanıklı, kullanışlı bir ayakkıbı 3.5 sene öncebundan aldım İstanbulun pis havasında, diz boyu karda, bodrumun sıcağında giydim, Hala giyiyorum su andada ayağımda. Beton dökümüne giydim , tırmanmaya giydim.. biraz deride çatlamalar oldu ..oda 3 sene hatrına olsun yani..

çok rahat ve çok güzel bir ayakkabıdır.. 

"Less is More"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    şimdi olay yeterince açıga kavusmustur zaten yapılan yorumlarla...kımılerı zevk ve yakısıtıgı ıcın kımılerıde tikky lık ıcın gıyıyor..kızlarsa sadece bak cenversem var demek ıcın gıyıyor ki işin boku cıktı zaten...yanlız ben soyluycegım şu...evet bu rahat olabılır ayagada tam oturuyor olabılır...ama ben sahsen o botlu tıplerden pek hoslanmam cok sıcak  tutmazmı ? :D....özellikle tabanı düz bunlar bunlarla iyi kosualamaz bıle..bole dsaha kısa ve tabanı duz olmayan cıns ayakkabı olmazsa...her an koşacakmış yada adrenalın lı bı olaya karsı hazır olacak tur bı ayakkkabı olmazsa benım içime sinmez..(ben sahsen hıc giyme fırsatım olmadı :D)

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    kaanabak bunu yazdı:
    -----------------------------

Hiç b*k atmayın tikky ayakkabasıi bilmemne diye. Şahseçok rahat, dayanıklı, kullanışlı bir ayakkıbı 3.5 sene öncebundan aldım İstanbulun pis havasında, diz boyu karda, bodrumun sıcağında giydim, Hala giyiyorum su andada ayağımda. Beton dökümüne giydim , tırmanmaya giydim.. biraz deride çatlamalar oldu ..oda 3 sene hatrına olsun yani..

çok rahat ve çok güzel bir ayakkabıdır..

Abi bazı kaliteli malları var elbet ama biz burda kızların giydiği bez ayakkabılaardan bahsediyoz,bildiğin bez ayakkabı aq :D üstüne konvers diye marka vuruyolar marka ve pahalı olunca o fiyat gte girince bişe oluo sanki.Bunu alana kadar adidaslar var,nike airler var :) 

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    lan oldum olası sevmiyorum şu converse i.. burda fabrikası var.. lan dandirikten bi ayakkabı için adam 120 lira istiyor.. vermem lan o kadar para o ayakkabıya.. giderim adam gibi ayakkabı alırım o kadar para veripte ;)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    eskiden giyerken bu ayakkabayı  bez olduğu için fakir damgası ve zewksiz damgası gelirdi şimdi moda oldu çocukluğumdan beri giyerim ön tarafı açılmayan tek ayakkabı amk diğer ayakkabıların ön kısımları açılıyo :S ayrıca rahat oluşu apayrı eğer satın alırsanız üstünde kağıtta kullanım şeklini anlatıyo mutlaka okuyun :) mal sınıfına gelince yırtıp giyiyolar moda falan diye tikky olmak bi başka amk her boku deniyolar değişik insanlar zaten :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    comlekci54
    comlekci54's avatar
    Erkek
    Excalibur tamamıyla anlatmış zaten bize bir şey demek düşmez:)

Parmak izi bassam olur mu ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    bnm hic konserve ayakkabim olmadi birisi bi gusellik alirmi acep bana:)) ama yalan yok bazi hatunlarda cok gusel duruyo valla ustlerine atlayasim gelio:)) (abazayim ulen varmiiii:))

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R00t
    R00t's avatar
    Erkek
    Konver giysinlerde anlamıyorum bunları :s a.q adam bir ayakkabıyla caka satıyor :s a.q içinde bok ta$ıyon ne bu kibir diyesim geliyor.

<?php $senin="hay"; print $senin; ResponseWrite"a.q" %> Contact: admin@localhost :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    ayagında konserveler üzerinde che t-shirtü rockbarlardan bizlere komünizmi ögretmeye kalkanlar cok gülünc yahu ... diyorum ya ironinin kralını yapıyor bu adam yada harbiden salak

bassinyourface
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

vallah ben benimkinin doğum gününde adidas alacam converse 80-90 ytl benim alacağım 150 ytl :) şuan maddi kaynak arıyom :)

AD IPAKO W
    WHT/INTPIN/PINK
    ORIGINALS

6-151

MARKA : ADIDAS
    ÜRÜN NO : 010478 / WHT/INTPIN/PINK
    barcinspor.com FİYATI : 151,00 YTL.

alper sen bayanmısın cinsiyet bayan yazıyo =) 

Toplam Hit: 18734 Toplam Mesaj: 95