folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Kızlarındaki "Converse" Çılgınlığı

Türk Kızlarındaki "Converse" Çılgınlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    recobaba bunu yazdı:
    -----------------------------

şöyle oluyor;

Converse = Tikky

Tikyy = Avrupa özenti yozlaşmış gençlik

Avrupa özentisi yozlaşmış gençlik = Bir sürü sosyal ve entel dantel faaliyet

Bir sürü sosyal ve entel dantel faaliyet = Para

Para = Kıro

Kıro = Sosyal maymun 

Bunu sabaha kadar yapabilirim hatta saat biraz daha erken olsa idi daha orjinal senaryolar da bulabilirdim :) 

Konu ya 'cuk'die oturdu =) bencede abi kızlar weya kadınlar alışweriş delisi yaa ondan bi de ggençlik converse yi görüo farklı farklı aha olay burda kopuoo bizim sınıftada bi kız wardı daa adamın direkt ayakkabasına bakardı we bilin baqalım bu kızın ayakkabısı ne marka ???

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek
    dunyahali bunu yazdı:
    Konu ya 'cuk'die oturdu =) bencede abi kızlar weya kadınlar alışweriş delisi yaa ondan bi de ggençlik converse yi görüo farklı farklı aha olay burda kopuoo bizim sınıftada bi kız wardı daa adamın direkt ayakkabasına bakardı we bilin baqalım bu kızın ayakkabısı ne marka ???
    Pronto yada lig marka krampon:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

ETNİES : ) harika dayanıklı valla kullanışlı görünümüde güzel tam benlik extreme bi ayakkabı : )

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

geçen çarşıda bi kroda gördüm yürüyemiyo hemşeri :)

ayakkabı seçmem önüme ne gelirse giyerim...  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
    sadece kızlarmı giyer erkeklerde giyiyor
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

"şu konvers süpeeeeeeeeeer" "konversimi parçalıcam(niye parçalıyon gtne mi batıyo?)"

batıyor olmalı!

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

hayatım boyunca bi spor ayakkabıya en fazla 80 verdim . zaten lise boyunca beleş reebok nike vs giydim a*q :D

he param yok mu war alırım 150 250 lik ayakkabı ama ama basketbol oynuyosan hepsi parcalanıyor :D hepsi aynı bok

benm icin :D en fazla 5-6 ay :D gereği yok . 150 ytl 100 tane bira demek 75 tane köpek öldüren demek amk :D

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Converse giyip de konserve diyen(wallaha duydum) mal kızlar piyasada çok bu arada converse'in orjinal kullanım kılavuzu bilgilerini vereyim de :D taşağa bakın:

ayakkabınızı satın alırken dikkat etmeniz gerekenler.
    -satın alacağınız ürünün sağ tekini sağ ayağınıza, sol tekini sol ayağınıza giymek suretiyle deneyiniz; iki elinizle dikkatle ayağınızı 45 derecelik açıyla ayakkabının içine sokunuz.numaralarını kontrol ediniz.bkz: ayakkabılarınızın altı
    -sıkan, acıtan, vuran ürünleri satın almayınız.unutmayın, bir converse sadece ayağınızı sıkabilir, canınızı sıkan mutlaka başka bir şeydir.
    -kullanılmış ürünlerin değiştirilmeyeğini unutmayınız.( sıkma, vurma vb. gibi sebepler )sonuçta kendini kullanılmış hisseden bir ayakkabıyla kimse dolaşmak istemez.
    -ayağın anatomik yapısı nedeniyle deri ürünlerde kırışıklıklar; keten, süet ve derilerde yanlara doğru genişleme ayağın şekline göre normaldir.ancak ayağınızın şekli normal değilse ayakkabınızda oluşabilecek açılmalar da anarmal olacaktır.buna alışmaya çalışın.

bakım bilgileri ve uzun ömürlü kullanım.
    -kirlenen deri ayakkabılar nemli bezle silinmelidir, akşamdan suya basmanın bir faydası olmayacaktır. islanmış ise kuru bezle silinmeli ve oda sıcaklığında kurutulmalıdır.
    -keten ürünler soğuk suda elde yıkanmalıdır. kırmızı converse'lerinizin pembe olmasını istemiyorsanız kesinlikle ağartıcı, parlatıcı gibi maddemeler kullanmamalı ve oda sıcaklığında kurutmalısınız.
    -keten ürünlerde renk solmasına neden olacak diğer durumlar:
    .romantik olacağım diye deniz kenarında yürüyüşlerinizi converse'lerinizle yapmak
    .ürünleri ıslak, nemli bırakmak ve güneş altında kurutmak.
    -ayakkabının emmiş olduğu ter 24 saatte buharlaşır. - biz denedik - bu nedenle ayakkabının 1 gün arayla giyilmesi ayakkabının uzun ömürlü olmasını sağlar.bu size 2 converse aldırmaya yönelik satış amaçlı bir madde gibi görünüyorsa da gerçekten asıl amacımız ayakkabınızın ömrünü uzatabilmek.
    -satın almış olduğunuz ürünün formunu sürekli koruyabilmesi için converse'lerinizle spor yapmanız gerekmez; ayakkabılarınızı çamurlu, tozlu ve nemli bırakmamanız, kalıpta dinlendirerek muhafaza etmeniz yeterli olacaktır.

güvence değişim kapsamı.

-ürün fonksiyonu üretim amacı dışında kullanılmamalıdır. örneğin keten ve deri ürünleri yolda yürüyesiniz diye ürettik; spor yapasınız diye değil. ancak dekoratif açıdan evinizde ve iş yerinizde kullanabilirsiniz.
    -sürtme ve çarpma gibi sebeplerden dolayı meydana gelebilecek yırtılma, açılma ve deformasyonlar üretim hatası olarak değerlendirilemez.bu nedenle yürürken düşmemeye, çarpmamaya dikkat ediniz; ayrıca arka topuk kısımlarına basmayınız
    -içi astarlı ve astarsız ayakkabılar hakiki deriden imal edildiği için sağlığınızı bozabilecek kimyasal katkılar içermez. derinin rengi ayaklara ve çoraplara çıkabilir, ayakkabınızı çıkardığınız halde hala converse'lerinizle dolaşıyormuşsunuz hissi bu yüzdendir.

lütfen dikkat:
    converse ürünleri, birçok kalite testinden geçtikten sonra siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. converse, üretiminden kaynaklanan bir hata söz konusu ise ürünü değiştirmeyi taahhüt eder.
    hata belirtilen sebeplerden meydana gelmişse güvence, değişim kapmasına girmez.kısa süreli kullanımda dahi kullanım hatası olarak değerlendirilir.
    www.converse.com.tr

Hoop.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _CHAYLAK_
    _CHAYLAK_'s avatar
    Erkek
    MİLLET TOTOŞ OLMUŞ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    la converse ne dedim baktım.:S bunun peşinden sırf hava için koşanların beyinleride büyük ihtimalle %80 olarak havadır.
Toplam Hit: 18725 Toplam Mesaj: 95