folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Kızlarındaki "Converse" Çılgınlığı

Türk Kızlarındaki "Converse" Çılgınlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    abicim ayakkabı rahat ve güzel olabilir ama türk insanı yine bir işte eşeğin mına  su kacırdılar yani bokunu cıkarttılar bu işin artık conversi hayat tarzı yapmıs insanlar var  bunlarda  özentlikten kaynaklanan bir şey tabi ki?

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

vallah ben benimkinin doğum gününde adidas alacam converse 80-90 ytl benim alacağım 150 ytl :) şuan maddi kaynak arıyom :)

AD IPAKO W
     WHT/INTPIN/PINK
    ORIGINALS

6-151

MARKA:ADIDAS
    ÜRÜN NO :010478 / WHT/INTPIN/PINK
    barcinspor.com FİYATI:151,00 YTL.

-----------------------------

dehşet bişi valla yanımda olsa giyerdim bunu bayan mayan anlamam :D

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Alper yapma hocam bu ayakkabı o kadar para etmez : ) , Carousel e yada Merter Sportive'e bak istanbuldaysan orda çok uygun ayakkabılar hatta daha gzl modellerde bulabilirsin..

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

arkadaş çevresiyle alakalı, her arkadaşımın conversi var var ama hiç ayakkabıyla ilkgili konuşma duymadım=) ama acıtıyomuş galiba..

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

la ne gerek var 150 ytl vermeye git ataköy - şirinevler köprü ayagında çakma ayakkabı satan bi adam var 35 ytl süper puma nıke abibas convers ler var.sanki millet aaaaa gerçek mi diyip ayagına mı bakcak a.q :) mesela geçen gün excali almaya gitmişti:D

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    vallah bn giymem demiom olsada giysem diom ama naaparsn para yok alamiozz pc alcam ikince el ona para biriktiriomm. ayrica kardes naapiim tutamiom kendimi yaf o medusa karisinin msn inide buldummm:)) zati dicem vermiceksen ugrastirma:) (biras konunun disina ciktik ama nese)

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

abi bendede var converse .o kızlardaki tamamen gördüksüzlük. öküz mal ergenler :D

Normal ayakkabılarından aldım 2 gun once harbıden rahat ayakkabı . Bide ben bi ayakkabıya 100 mılyon vermem dıosanız suan kışlık converselar indirimde 50 ye 60 a satılıo.kim ne derse desın bez dıolar falan  ama çok saglam ayakkabılar gecen sene almıstım bezlerınden bu sen sadece arkasındakı all star yazısı söküldü:D oda benım üşengeçlğimden çıkarırken zor oluodu bende topuktan takıodum cıkıodu hemen:D yazlık ayakkabılarda kışın ucuzluo sadece aldgın zamanı iyi belırlemen lazım :)

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

abu bo konverse ne anladım galiba.

kız  ayağına giyince hemen veriormuşş .:d

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Ayakkabı bu mudur budur :).

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

heaa vellah budur. :D

bayağı güzelmiş lan. nerden buşdun bunu :d

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
Toplam Hit: 18733 Toplam Mesaj: 95