Türk Kızlarındaki "Converse" Çılgınlığı
-
abicim ayakkabı rahat ve güzel olabilir ama türk insanı yine bir işte eşeğin mına su kacırdılar yani bokunu cıkarttılar bu işin artık conversi hayat tarzı yapmıs insanlar var bunlarda özentlikten kaynaklanan bir şey tabi ki?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------vallah ben benimkinin doğum gününde adidas alacam converse 80-90 ytl benim alacağım 150 ytl :) şuan maddi kaynak arıyom :)

AD IPAKO W
WHT/INTPIN/PINK
ORIGINALS
6-151MARKA : ADIDAS CİNSİYET : BAYAN ÜRÜN NO : 010478 / WHT/INTPIN/PINK barcinspor.com FİYATI : 151,00 YTL.
-----------------------------dehşet bişi valla yanımda olsa giyerdim bunu bayan mayan anlamam :D
-
Alper yapma hocam bu ayakkabı o kadar para etmez : ) , Carousel e yada Merter Sportive'e bak istanbuldaysan orda çok uygun ayakkabılar hatta daha gzl modellerde bulabilirsin..
-
arkadaş çevresiyle alakalı, her arkadaşımın conversi var var ama hiç ayakkabıyla ilkgili konuşma duymadım=) ama acıtıyomuş galiba..
-
la ne gerek var 150 ytl vermeye git ataköy - şirinevler köprü ayagında çakma ayakkabı satan bi adam var 35 ytl süper puma nıke abibas convers ler var.sanki millet aaaaa gerçek mi diyip ayagına mı bakcak a.q :) mesela geçen gün excali almaya gitmişti:D
-
vallah bn giymem demiom olsada giysem diom ama naaparsn para yok alamiozz pc alcam ikince el ona para biriktiriomm. ayrica kardes naapiim tutamiom kendimi yaf o medusa karisinin msn inide buldummm:)) zati dicem vermiceksen ugrastirma:) (biras konunun disina ciktik ama nese)
-
abi bendede var converse .o kızlardaki tamamen gördüksüzlük. öküz mal ergenler :D
Normal ayakkabılarından aldım 2 gun once harbıden rahat ayakkabı . Bide ben bi ayakkabıya 100 mılyon vermem dıosanız suan kışlık converselar indirimde 50 ye 60 a satılıo.kim ne derse desın bez dıolar falan ama çok saglam ayakkabılar gecen sene almıstım bezlerınden bu sen sadece arkasındakı all star yazısı söküldü:D oda benım üşengeçlğimden çıkarırken zor oluodu bende topuktan takıodum cıkıodu hemen:D yazlık ayakkabılarda kışın ucuzluo sadece aldgın zamanı iyi belırlemen lazım :)
-
abu bo konverse ne anladım galiba.
kız ayağına giyince hemen veriormuşş .:d
-

Ayakkabı bu mudur budur :).
-
heaa vellah budur. :D
bayağı güzelmiş lan. nerden buşdun bunu :d