Türk Kızlarındaki "Converse" Çılgınlığı
-
tabi ki budur bu allstar lardan daha guseli varmi yemisim konserveleri:) allstar rulzzz
-
antiboksidan sanadamı kızılay verdi onu :|
-
Arkadaşlar bu kızlar güzel tamam ama çoğu cahil bir haber kanalında izliyorum kızlara soruyorlar Yaşar büyükanıt kimdir oyuncu herhalde diye bir cevap geliyor ulaştırma bakanının ismini soruyorlar cevap yok başbakanının ismini soruyorlar cevap yok bilmiyoruz diyorlar bunlar anca süslenip püslenip gezmeyi bilirler converse ayakkabı giymeklede tikky olunmaz yakışıyorsa giyebilir ama böyle kimselerin dış güzellerine bakmayın gördüğünüz gibi süslenme 10 puan akıl 0 daha başbakanın ismini bilmiyorsa o kızdan fayda gelmez anca discolarda eğlenir.
-
hocalar adıdas allstarlarda cogu kısının ayagında var hos ayakakbı saglam.
illa converse olcaksa tercihim bu tarzı olur
http://www5a.biglobe.ne.jp/~adc/onestar-ox-wred.jpg
hatta hemen hemen aynısını buldum alıcam belkı =) converse oldugu icin degil zaten bezde degil bu saglam ve hos durdugu ıcın alıcam.
o 120 lıklerden degıl :D
ayrıca oyle rahat ayakkabı arıyosanız nike tennis diye bı model var gıydıkce dahada cok gıyesı gelıyo ınsanın 7-8 ay once almıstım her tarafa gıyıyorum ayagına oturuyo ayakkabı insanın
http://www.trainerstation.com/catalog/images/nike_tennis_classic_wht_mil.jpg
sunun tamamen sıyahı olanından.O bezlerden gıymek nasıp olmadı ama tarzımda degıl zaten mk yakısan yakısmayan tarzı olan tarzı olmayan alıyo anlamıs degılım
-
-
Abi Bizim İş YErindede Var Böyleleri Adam Vermiş 110ytl Para Yazık Degilmi Kardeşim Conversmiş Neymiş Geçen Sene Bi Tişort Alcaktım YAnımda Bi Abi Vadı Bana Convers Marka Bi Tişört Gösterdi Baktım Üzerinde abd BAyragı Var Salla Dedim Bi Düz Beyaz Tişort Aldım Giydim Şimdi Bakıyorum Bizim Millet Yunan Bayrağı Taşıyor Yazık Valla Acaba Onlarda Türk Bayrağı Taşıyolarmı.... "Ey Türk Uyan Dünya Değişiyor ve Dönüyor Ama Dikkat Et Sende Onla DÖnme" Ben BUldum Teyit Edin 3 5 Kuşak Sonra Ata Sözü Olarak Kullanılsın... :D
-
Ben model falam aramıyom hoca 46 ve ayağıma gelen varsa alıyorum hemen...
-
CyberJihad bunu yazdı:
-----------------------------Ben model falam aramıyom hoca 46 ve ayağıma gelen varsa alıyorum hemen...
-----------------------------Hocam 46 Numara Giyiyon Model Diyon :) Sen Ayagına Ayakkabı Bulduguna Şükret :)
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------
CyberJihad bunu yazdı:
-----------------------------Ben model falam aramıyom hoca 46 ve ayağıma gelen varsa alıyorum hemen...
-----------------------------Hocam 46 Numara Giyiyon Model Diyon :) Sen Ayagına Ayakkabı Bulduguna Şükret :)
-----------------------------
Modelde falan gözüm yok. Bi de taraklı üstüne üstelik... -
Dost başa düşman ayağa bakar aq fazla traşta cildi bozar :D