folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Kızlarındaki "Converse" Çılgınlığı

Türk Kızlarındaki "Converse" Çılgınlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Converse güzeldir abi,rahattır bence:|3-5 dene var seviom:$

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    ya sadece kızlardamı a.g erkeklerde de var, sadece kızlar diye ayırmamak lazım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

ugur0 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bnm hic konserve ayakkabim olmadi birisi bi gusellik alirmi acep bana:)) ama yalan yok bazi hatunlarda cok gusel duruyo valla ustlerine atlayasim gelio:)) (abazayim ulen varmiiii:))

Zuahaha :D lan benimde konservem olmadı ama istemiomda zaten aq konserve alana kadar başka bişe alırım :P bide abazalığını fazla dışarı vurma profil resmindeki çıkıyo ortaya :D

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek
    biraz cahılca olcak ama  "Converse" daha ne olduğunu bilmiom :D:D 

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    FischExistenz bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

vallah ben benimkinin doğum gününde adidas alacam converse 80-90 ytl benim alacağım 150 ytl :) şuan maddi kaynak arıyom :)

AD IPAKO W
    WHT/INTPIN/PINK
    ORIGINALS

6-151

MARKA : ADIDAS
    ÜRÜN NO : 010478 / WHT/INTPIN/PINK
    barcinspor.com FİYATI : 151,00 YTL.

alper sen bayanmısın cinsiyet bayan yazıyo =)

Saf okusana yukarı sevgilime diyorum 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    wasd bunu yazdı:

ugur0 bunu yazdı:
    bnm hic konserve ayakkabim olmadi birisi bi gusellik alirmi acep bana:)) ama yalan yok bazi hatunlarda cok gusel duruyo valla ustlerine atlayasim gelio:)) (abazayim ulen varmiiii:))

Zuahaha :D lan benimde konservem olmadı ama istemiomda zaten aq konserve alana kadar başka bişe alırım :P bide abazalığını fazla dışarı vurma profil resmindeki çıkıyo ortaya :D

Ben hep giymem diyenlerin giydiğine,almam diyenlerin de aldığına şahit oldum...

Hele bi zamanlar ben convers giyiom die benimle taşak geçen mahalle kıroları şimdi hepsinin ayağında convers.. Hepsi bana fikir sorar oldu..

Ben son 2aydır hiçbirini giymedim zaten giymeyide düşünmüorum bütün herkesin ayağında...Ben kendimi öle salak gibi hissediom..Yazında zaten beni pek sarmıo convers..

Yanlız şu zenginlerin modasını anlıoz da.. açların moda die hergün aynı şeyleri ve hekersin aynı şeyleri giymesi ciden çok anlamsız ve salakça :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    birader manyakısın a.q. adam dioki kız arkime (benimkine) alıcam dio sen tutmus bayan yazıon:D

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

abü uzattıkça uzatıonuz :D .. ayakkabı rahattır güzeldir laf yok ayakkabıya..

ayakkabı niye alınır? yağmurdan tozdan çamurdan taştan kumdan korusun diye.

gösteriş için hava için baaak conversem vaaar demek için alınırsa evet o tikkylikten öteye gidemez :D ..

prezervatifte koruyucu aynı işlevde kalkıpta okey kardeşliği durex kardeşliği ayağına yatmıyoruz veya

resimlerini avatar yapıp baaak bu çilekli baaak bu muzlu gibisine diyaloglara girmiyoruz.

ama Türk kızları işte çoğunluğu salak olduğundan dolayı böyle olaya girip abartmışlar..

erkeklerin çoğunluğuda kızların zaafından yararlanıp havam olur kız tavlarım ilgilerini çekerim amacıyla giyer.

rahat, güzel, ayakkabı işte diyen kesim aralarında ne yazıkki kaynayıp gidiyor. onlara lafımız yokki zaten.. 

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    hayatımda kullandığım fiyat kalite ve rahatlığın een ama enn orantısız olduğu ürün ; ulan 110 milyon verdiğin bi ayakkabı bu akdar mı sikten olur yaa resmen ayakkabının kullanım ömrü 2 ay aq , ayakkabı kütük gibi içinde ayağın hareket etmio nefes almıo sik gibi terliyo ; ayak nasır tutuyo, giymesi 10 dakika , yan başparmak ucundan başlayarak 4. ayın sonunda toğuğa kadar patlamış oluyo düzenli bi giyimde ; ayakkabının popüler olmasının nedeni ; Kurt Cobain'in öldüğü zaman ayağında Converse ayakkabı ile görüntülenmesi ve Metalci gençlik için bi idol olması ; daha sonra bunlardan Tiki denen boş insanlar kesimine geçti ; tabi bunlar ayakkbının manevi anlamını bilmiyorlar ; ayağa güzel duruyo diye alıyolar yoğun bi rağbet oldu ve ayakkabının fiyatı 100%100 arttı..hiç bi bok'a yaramaz ; gidin Nike alın Reebok alın Adidas'ın kalitesi modeline göre değişiyor onuda pek tasvip etmem minimum 140 milyonu gözden çıkarıyosanuz Etnies var mesela Bakırköy Galeria'da harika bi extreme türü kaykaycı ayakkabısıdır yıllarca giyersiniz..

dont think twice its all right
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Aq hepberaber anasayfadaki havuza atlıyalım :D hepimizin beynine güneş geçti,sıcaklar kötü etkilemeye başlıyo bizi :D

:)
Toplam Hit: 18730 Toplam Mesaj: 95