Turkiyede Nasil Bir Egtim Sistemi İstiyorsunuz?
-
sistem değişcikde boka sarıyo.. ösys ne guzeldi.. kim ne derse desin benim şahsi düşüncem budur. . aksini tartışmak isterseniz msn e gelin saygı sewgi cercevesinde fikir paylasımı yapalım..
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
sistem değişcikde boka sarıyo.. ösys ne guzeldi.. kim ne derse desin benim şahsi düşüncem budur. . aksini tartışmak isterseniz msn e gelin saygı sewgi cercevesinde fikir paylasımı yapalım..
-----------------------------hocam osym guzeldi diyorsundauc saatte senin gelecegindeki meslegi belirliyorlar mantiklimi sence
ben bir cok insan bilirim bolumu begenmeyipte birakan
-
biraz ciddi bişey yazıcak olursak :) karma egitim yerine aynı çindeki sistem gibi erkek ve kız sınıflarının olması gerektigini düşünüyorum kendimden biliyorum ortaokulda performans yerlerdeydi vay onun etegi vay bunun bacagı yok göğsü diye dikkatimiz dağılır saga sola bakardık. lisede bölümüm icabı sınıfımız tamamen erkek elemanlardan oluşuyordu diger karma bölümlere nazaran derslerde en başarılı olan bizlerdik üniversitede aynısı oldu okulda toplasanız 3 kız vardı onlar da milleti birbirine düşürürdü bi gün onun kucagında bi gün başkasının :P uzun lafın kısası karma egitim yüzünden performans yerlerde :) ha birde öss denen nalet sınavın kalkması kat sayı adaletsizligini kalkması norman ders kitabı yerine dergi veren ve üstüne bilmem kaç para alan onca para döküp aldıgımız kitapların yüzünü bile açtırmayan ögretmenlerin ortadan kalkması ve özel dersane gibi kaliteli eğitim kadrosunun olması gibi ve daha bir çok şey
Toplam Hit: 9581 Toplam Mesaj: 94