"Türkiyenin Son 8 Yılı" Konusuna İnanmayanlar
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------
xxx bunu yazdı:
zigana bunu yazdı:
SweeneyTodd bunu yazdı:
drakan bunu yazdı:
Türkiyeye, başbakan itibar yok diyen arkadasa nerden nereye geldigimizi göstermek isterim.
-----------------------------Sen eğer Bülent Ecevit ile tayyeapi kıyaslamaya kalkıyorsan senin akli dengenden şüphe ederim ben
neden şüphe ediyorsun? 1 milyar usd için abd ye yalvarıldığı bir an o. şimdikide önünü ilikliyor. Allah tan clintonun üzerinde pjaması yokmuş
-----------------------------şimdi böyle bir değerlendirmede bulunma normal mı? tayyip'in karşısında da clinton olaydı aynı şeyi tayyip'e de sergileyecektir kısaca kişilik meselesi..
----------------------------Bu kadar da cahil olmayın!
Kişilikle alakası yok bu olayın,itibar meselesidir bu!
Kişiligin Devletler arasında hıcbır onemı yoktur :))) bu kadarmısınız yaaa...ALLAH'ım sen akıl fıkır ıhsan eyle
-----------------------------cahil olan sensin oksijen kaybısın a.koyim ne diyim.. tayyip götünü açsa yalamaya hazırsınız okadar sempati duyuyorsunuz adama. adamlara bak bu tür resimlerle kendi kendilerini tatmin ediyorlar ne diyim size.
-
trabs0n bunu yazdı:
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bizde körü körüne savunmuyoruz bişeyleri Tayyip benim babam değil ki adamı savunayım. Ama bazı şeyleri Apaçık ortada ülkenin durumu Vs vs birçok şey asıl bunu görememek aptallık diyorum. Yanlışları olabilir bugüne kadar başa gelenlerin hepsi aldı yedi ülkeyi birisi üzerine bişey koyup gitmedi.
Chp'ye veririm demişsin yine oyu. Nasıl veriyosun peki aklında olan düşünceleri söylesene bana. Mesela Chp başa geldiğinde hükümet kadrosunda kim olacak ?
Hangi bakanlar olacak bana söylermisin planları ne projeleri ne ?
Sayabilirmisin bunları bana? Olaya hiç biriniz empati kurarak yada yarını düşünerek bakmıyorsunuz bi yerden kısıldımı bütçeniz tayyip'e bok atıyosunu bunu siz genel'e uygulayacaksınız bireye değil.
600Tl mevzusuna gelince. Bakkal hesabı yapacak kadar da bilgi birikimin vardır. Yoksullara verilecek 600Tl maaş türkiyede ne kadar yoksul var biliyormsuun ? ben söyleyeyim 12 milyon . hadi bunun 5 milyonu sadece ebeveyn olsun çarp 5 milyonu 600 Tl ile 3 000 000 000 Sence sıfırsız Merkez bankasındaki para yetiyor evet ama tam olarak her ay dagıtırsa bu parayı 2 yıl yeter ancak. O da tayyipin yaptıığı para kendi yapabilirse belki . Anca sağda solda benim adım kemal diyip duruyor mal. Bizde biliyoruz adın ke-Mal ama ya konuşmyorum Artık ben tartışmayacağımda herkes kendi beşerinden sorumlu benimki bana seninki sana fikir din vicdan herşeyde özgürsünüz ne derseniz diyin benim doğrum bana sizin doğrunuz size. Ama iş oy verenlere aptal demeye gelirse o zaman vermeyenlere emin olun bir kamyon lafım olur.
Ben bu seçim Ke-MAl'e vericem Türkiye'deki süper ileri zeka olan %40'ın DomalMasını görmeye ihtiyacım var. SaygıLar.
-----------------------------Hocam ben şunlar körü körüne savunuyor diye hiçbişey demedim, kitle belirtmedim. Dedim ki körü körüne savunanlar, ve cümlenin devamı... Sen körü körüne
savunmuyorum diyorsan sorun yok demektir. İlk mesajımda da dediğim gibi biz tartışmayı, oturup konuşmayı beceremiyoruz malesef. Kitlenin bir ucu size mal
diyor, siz de kalkıp fikrinize uymayana mal diyorsunuz. Ben de diyorum ki bunun kimseye bir yararı yok. Mürid müridi, kardeş kardeşi kırıyor. Ben söylediklerimle
birşey değişmeyeceğini bile bile yine de fikrimi belirterek, bunun bana göre yanlış olduğunu belirtmeye çalışıyorum.
Hangi bakanların olacağını sormuşsun bana, bunu bilmemi nasıl bekliyorsun anlayamıyorum.(Akp gelecek seçimlerde kadroyu yenilese sen bana kimin bakan olacağını söyleyemeceğine göre aynı şey diye düşünüyorum.) CHP neler yapacağını zaten yazıyor, okuyabilirsin.
600 TL konusunda senin yaptığın hesap bakkal hesabı olduğu için elbette o şekilde olmayacaktır. Bu ülke senin de onaylayacağın gibi çok zengin bir ülke,
elektriği dışarıdan almaktansa kat be kat fazlasıyla üretecek potansiyelimiz var. Rüzgar gülleri ile bu ülke gereksiniminin 4 katı enerji üretebilir, daha fazla
organizasyon ile çok daha fazlası yine rüzgar enerjisi ile sağlanabiliyor. Bunu ihrac ettiğinde bile sana fakirlere verilebilecek para kaynağı çıkar. Ayrıca Türkiye bir
sanayi ülkesi değil, hiçbir zaman da olmadı. Biz tarıma, hayvancılığa yoğunlaşırsak eğer, ithal ettiğimiz ürünlerin yarısından fazlasını ülke içinde yetiştirebiliriz. Bu
da ülkemiz için ayrıca bir ek gelir demektir. Bu tabi ki sanayileşmeye karşı olduğum anlamına gelmiyor. Konu sapmasın.
Ben tekrar söylemimi dile getirerek anlamanızı bekliyorum. Akp- chp tartışmasının tarafları ayrıştırmaktan başka bir işe yaradığını zannetmiyorum. Birisi sana
hakaret ederek Akp'ye sövdüğünde sen daha koyu AKP'li olacaksın sen aynı tepkiyi bir başkasına verdiğinde o daha çok anti-akp'li olacak. Değişen birşey
olmayacak. Demem o ki, yanlış olana yanlış denmedikten sonra, başımızda hangi parti olursa olsun kazık sana, bana girecek. Zarar Türkiye'nin zararı, senin
benim zararım.
Bu memlekette her kesimden insan var, sen birilerine bildiklerini doğru şekilde anlatmazsan, etkisini göremezsin. bu agresiflikle istediğin kadar haklı ol, tek
yapabildiğin karşı tarafı fikrine daha çok saplamak olacaktır.
-
bilie_jean bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
bilie_jean bunu yazdı:
amk herkes ama herkes ak parti ye bok atıyor.tv yi aç,interneti aç milletin işi gücü yok ak partiye bok atıyorlar.
bişeyi merak ediyorum.bu adamların her kesimden ciddi oranda oyları var.işçisi,memuru,emeklisi...
madem okadar nefret ediliyor bu partiden bu adamlar nereden alıyor bukadar oyu.
demekki bok atıp oy veren insanların sayısı hiç te az değil.
amacım ak partiyi savunmak değil.23 yaşında bir vatandaş olarak şunları söylemek istiyorum.
önceki iktidarları da gördük.aç geziyorduk amk.
hatırlayın.nankörlük etmeyin.
en azından karnımız doyuyor.eskilere göre cebimiz az da olsa para görüyor.
ak parti nin + larınıda iyi biliyorum - lerinide...
+ sı daha çok diyemem.ama en azından iyi kötü bir istikrar yakalanmış durumda.
dünya üzerinde türkiye daha itibarlı bir ülke oldu.bunları inkar edebilen varmı?
-----------------------------Madem itibar kazandın Amerika Irak'a girdiğinde neden senin sınırda ilerleme isteğine hayır dedi ve hatta olanıda geri çekti ses çıkaramadın.
Madem itibar kazandın Tayyip Erdoğan dünya hakkında bir fikir belirttiğinde diğer ülkeler sanane sen kimsin karışıyorsun diyebiliyor.Ve ardından susuyoruz.
Madem itibar kazandın neden incirlik hava üstü şuan senden bağımsız.
Madem itibar kazandın neden hiç bir koşul sunmaksızın hemen emriniz olur diye 5 gemi bir deniz altı ve tüm askeri uçakları lafta barış gücü(ki neden barış gücü savaş uçağı gönderir bilmiyorum) adı altında Libya'ya gönderdin.Fransa'nın dediklerinede olur abi büyüksün diyorsun.
Madem itibar kazandın nasıl olduda Ege Denizinde ki tüm üstünlüğün %5'e kadar düştü adalar teker teker gidiyor.
Madem itibar kazandın neden Ülkede ki çiftcinin herşeyi bitirip tamamen dışarı endeksli ürün alıyorsun.Toprağı olmayan japonya dan karpuz tohumu alıyorsun.
Madem itibar kazandın neden hala AB diye bir yerini yırtıp tüm eğitimini olanaklarını onlara göre düzenliyorsun.
Türkiye sadece ve sadece Mustafa Kemal Atatürk döneminde itibar sahibiydi.Bakınız: Birleşmiş Milletler kimi baş ülke seçip ne olur sizin altınızda toplanalım diye yalvarmıştır?
-----------------------------Atatürk ün yeri apayrı.onu karıştırmayalım.Atatürk gibi kimse olamadı...
gelelim itibar konusuna.
Amerika ya hayır diyebilen bir iktidar hatırlıyormusun.(ufak tefek konular için demiyorum tamamen Amerika yı karşısına alabilen oldumu?)
bırak iktidarı Amerika karşı duran ülkelerin sonlarını görüyoruz.bunlar devlet politikası.Amerika da biliyor Türkiyenin Amerika dan nefret ettiğini.Türkiye de biliyor Amerika nın Türkiye üzerindeki çirkin emellerini.şuanda başta ekonomik çıkarlar olmak üzere iki ülkeninde birbiri üzerinde çıkarları var.şunu unutmaki iktidardakiler duygusal davranmamalı.mantık çerçevesinde karar vermek zorundalar.burdan sallaması kolay.onlar bir karar alırken 70 milyon u düşünmek zorundalar.bukadar basit değil bu işler.şuanda Amerikayı karşımıza almak bize ne kazandırır Allah aşkına.
hala diyorumki itibarımız eskiye göre çok daha fazla.ortadoğuda söz sahibi ülkelerin başında gelmiyormuyuz sence?
-----------------------------Hocam Amerika'ya dur demekle her önüne gelene he demek arasında fark var.Türkiye ne zaman bütün sahip olduklarından ödün verip herşeyiyle Amerika'nın koynuna atlamaya başladı.Hiç bir lider veya hükümet bu kadar çok ne isterseniz odur demedi.Varsa buyur yaz kardeşim konuşalım üstünde.Herşeyimizden ödün verdik Türkiye de tarım tam anlamıyla bitmeye yaklaştı.Çiftci artık milletin efendisi değil siyasi liderlerin oyuncağı konumunda.Artık üretmeyin deniliyor.Biz yurt dışından zaten alıyoruz deniliyor.Yazık değil mi bu kadar emekçiye oğluna bir tarla bir meslek bırakmak isteyen anneye babaya.Dünyanın en verimli topraklarında yaşıyoruz.Bir bak bakalım dünyada tarımcıların en çok çalışmak istediği Konya havzası ne zaman mahvolmuş.Ne zaman yanlış sulama ekme biçme ile gündeme gelmiş.Adam senelerini vermiş toprakta en iyi neyin yetişeceğini biliyor bir kaç tane adam oturup onları dikmeyin ya biz yurt dışından alıyoruz zaten başka birşeyler bulun bulamıyorsanız yallah ne haliniz varsa görün.Bu kadar ağır bir hitam olabilir mi? Türkiye Kurtuluş Savaşının kötü kalıntılarını bu kadar çabuk bir şekilde atlattıysa tamamen tarım sayesindedir.Tarım ve hayvancılık özellikle Türkiye'nin herşeyi.Ama yok canım Amerika kazansın bizim ne haddimize.
Bu ülkeye en büyük zararı bir Recep Peker verdi iki Recep Tayyip Erdoğan.Tayyip Erdoğan'a kadar olan bütün yöneticiler fasafiso kimse Recep Peker'in bıraktıklarını tam anlamıyla temizleyemedi.Ve şunuda söylüyorum Tayyip erdoğandan sonrada bir 60 yıl kimse hiç birşey yapamayacak.60 yıl sonra bir başka lider bu ülkeyi gene çıkmaza sürükleyecek. -

-
atı alan üsküdarı geciyor.Gecirilen her gün her saat kayıplara eşit.Burada bunu tartışmak gereksiz cünkü sonuca varılacak birşey yok aksine vakit ve sinir harbine ugruyorsunuz.Bunun yerine aydın Türk genci başarılarına devam etsin ve herkes lütfen egitime önem versin.Allah kitap christ buda biryere kadar işliyor bu dünyada.Biri facebook hesabı nasıl hacklerimi düşünüyor biri cdrom kapagını nasıl acar kapatırım dıyor.Boş işler hep beyin dolduracak.
-
xxx bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
xxx bunu yazdı:
zigana bunu yazdı:
SweeneyTodd bunu yazdı:
drakan bunu yazdı:
Türkiyeye, başbakan itibar yok diyen arkadasa nerden nereye geldigimizi göstermek isterim.
-----------------------------Sen eğer Bülent Ecevit ile tayyeapi kıyaslamaya kalkıyorsan senin akli dengenden şüphe ederim ben
neden şüphe ediyorsun? 1 milyar usd için abd ye yalvarıldığı bir an o. şimdikide önünü ilikliyor. Allah tan clintonun üzerinde pjaması yokmuş
-----------------------------şimdi böyle bir değerlendirmede bulunma normal mı? tayyip'in karşısında da clinton olaydı aynı şeyi tayyip'e de sergileyecektir kısaca kişilik meselesi..
----------------------------Bu kadar da cahil olmayın!
Kişilikle alakası yok bu olayın,itibar meselesidir bu!
Kişiligin Devletler arasında hıcbır onemı yoktur :))) bu kadarmısınız yaaa...ALLAH'ım sen akıl fıkır ıhsan eyle
-----------------------------cahil olan sensin oksijen kaybısın a.koyim ne diyim.. tayyip götünü açsa yalamaya hazırsınız okadar sempati duyuyorsunuz adama. adamlara bak bu tür resimlerle kendi kendilerini tatmin ediyorlar ne diyim size.
-----------------------------Ula hep boş konusuyosunuz ya :)
Tayyip dedigin adamı senın halkının yarısı destekledı.Sen hala neyın davasını goruyosun acaba?
Ha bu arada tayyibin poposunu yalamaya cok meraklıysan buyur...Yabancın sayılmaz hem,akraba sayılırsınız ;)
-
SweeneyTodd bunu yazdı:

-----------------------------Tayyib bayagı gencmıs ha...
Hoca efendıyıde yanına almış,ikiside karizma çıkmış dimi hocalar :)
-
Çuval rezaletini yaşattılar Polat intikamı aldı unuttunuz...
Mavi Marmara rezaletini yaşattılar Polat o konuyuda halletti hadi iyisiniz...
Habur rezaletini ve İmralı rezaletini Polat halletmedi AKP bu utançla ne yüzle savunuluyor ?
Hangi hükümet döneminde ülkenin en mahrem sırları ifşa edildi ?
Siyonistlere ülkenin askeri sırları ifşa edildi bırakın ifşa edilmeyi servis edildi...
Sırf askeri sırların ifşa edilmesi en dandik ülkede bile VATAN HAİNLİĞİDİR.
Trabz10 ve Gıcıkcan efendiler iki kelimede küfür etmeden hakaret etmeden yapın yapacağınızı s2nizi donunuzda tutun ağzınızda değil...
-
daha hiç bir forum sitesinde siyasette kimsenin kimseyi ikna ettiğini göremedim. bir polemiktir alır başını gider. yukardaki arkadaş doğru demiş.
futbol takımı gibi parti tutulduğu sürece, herkesin bir tabusu vazgeçilmez olduğu sürece,bunları tartışmaya gerek yok. herkes olayı görmek istediği noktadan görüyor. okumuyoruz araştırmıyoruz. varımız yoğumuz google . onuda milli kütüphane sanıyoruz. google doğruları değil sadece arananları filtre eder. o filtreye senin benim yazdıklarımda takılır.Bizdeki fanatik lider arayışı acaba neden kaynaklanıyor? bence cahillikten. Körü körüne babamız atamız hangi görüşteyse onun izinden ayrılmıyoruz. Bir gruba dahil olabilmek için ister yanlış ister doğru olsun yapışıp kalıyoruz. Basının yazdıklarını bir halt sanıyoruz. sanki tarafsızlar . Herbiri bir kitleye hizmet ediyor ve ordan ekmek yiyor. Adam gibi tarafsız ve doğru haber yapan bir basın varmı ? varsa gösterin. Milletce en zayıf noktamız ; din,ırk ,milliyet . Buradan avlıyorlar .
kimi Atatürkü malzeme yapıyor , kimi dini , kimi milliyeti . Bizler burada tartışırken birileri meclise giriyor . Biz denyolar sayesinde . Bana bir kişi gösterin millet için siyaset yapan ! Hadi inceleyin bakalım hangi partinin MKYK lunda kaç Prof var.? Mecliste bir ton maaş alıp kıyak emekli oluyorlar . Bir ton çevre edinip krallar gibi yaşamıyorlarmı? Sonrada partilerinin yanlışına yanlış diyen kaç kişi çıkıyor? yada çıkıyorda hemen atmıyorlarmı partiden . Gariban kesimden , çiftciden ,esnaftan çıkan hiç vekil varmı? Parasız siyasete girebilen varmı ? İllaki siyaette yer edinmek için ülkemizde zenginmi olmak gerekiyor?
Daha önceden de demiştim .Böyle siyasetin a.q.
-
zigana bunu yazdı:
daha hiç bir forum sitesinde siyasette kimsenin kimseyi ikna ettiğini göremedim. bir polemiktir alır başını gider. yukardaki arkadaş doğru demiş.
futbol takımı gibi parti tutulduğu sürece, herkesin bir tabusu vazgeçilmez olduğu sürece,bunları tartışmaya gerek yok. herkes olayı görmek istediği noktadan görüyor. okumuyoruz araştırmıyoruz. varımız yoğumuz google . onuda milli kütüphane sanıyoruz. google doğruları değil sadece arananları filtre eder. o filtreye senin benim yazdıklarımda takılır.Bizdeki fanatik lider arayışı acaba neden kaynaklanıyor? bence cahillikten. Körü körüne babamız atamız hangi görüşteyse onun izinden ayrılmıyoruz. Bir gruba dahil olabilmek için ister yanlış ister doğru olsun yapışıp kalıyoruz. Basının yazdıklarını bir halt sanıyoruz. sanki tarafsızlar . Herbiri bir kitleye hizmet ediyor ve ordan ekmek yiyor. Adam gibi tarafsız ve doğru haber yapan bir basın varmı ? varsa gösterin. Milletce en zayıf noktamız ; din,ırk ,milliyet . Buradan avlıyorlar .
kimi Atatürkü malzeme yapıyor , kimi dini , kimi milliyeti . Bizler burada tartışırken birileri meclise giriyor . Biz denyolar sayesinde . Bana bir kişi gösterin millet için siyaset yapan ! Hadi inceleyin bakalım hangi partinin MKYK lunda kaç Prof var.? Mecliste bir ton maaş alıp kıyak emekli oluyorlar . Bir ton çevre edinip krallar gibi yaşamıyorlarmı? Sonrada partilerinin yanlışına yanlış diyen kaç kişi çıkıyor? yada çıkıyorda hemen atmıyorlarmı partiden . Gariban kesimden , çiftciden ,esnaftan çıkan hiç vekil varmı? Parasız siyasete girebilen varmı ? İllaki siyaette yer edinmek için ülkemizde zenginmi olmak gerekiyor?
Daha önceden de demiştim .Böyle siyasetin a.q.
-----------------------------Hocam dedıklerınde haklısın,Ama sabaha kadar bu soyledıklerını burada tekrarlasan dahi Herkes yıne burnunun dıkıne gıdecektır.
Devletın ust yonetıcılerı Insanları farklı seylerle oyalarken kendılerı işlerini cok rahat yurutuyorlar.
Ya banana Chp'den Akp'den Mhp'den...Hangısı Adam akıllı?
Hangısı Iyı hangısı kotu?
veya ıyısı varmı kı bunlardan?
Bu soruların cevabı herkese gore degısır,Sen evet dersın bır baskası hayır.
O yuzden bız mantıklı olmalıyız,Eger yapabılecek bırseyımız varsa,El ele verıp bunu yapmalıyız.
Bırbırımıze kufur ederek yada hakaret ederek,yada ben chp lı sen akp lısın sız serefsızsınız,yasamayı haketmıyorsunuz dıyerek bu ısler Gıtmez!
Dogru varsa,En ılk yakın dostlarından baslıcaksın anlatmaya.Anlat,onlar anlamasın ama yeterkı sen anlat.
Bu sıyaset ne sana ne bana karı olur bu gidişle...Siyasetciler adam olsa,birbirlerine laf sokmaktansa oturur bıraraya gelıp "Bu ulke ıcın ne yapabılırız?" Sorusuna cevap ararlardı!
Hepsının Komuşun G.tune...!!!