folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Türkiyenin Son 8 Yılı" Konusuna İnanmayanlar

"Türkiyenin Son 8 Yılı" Konusuna İnanmayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

2002 de askeri ücret 250 lirayda burdan oran orantı vs yap bakalım yapabiliyosan =)

bu arada o dış borc cok az ...

bkz. amerika 1 triliyon küsür

bide haber kaynakları sacma sapan toparlama kaynaklar.

dev diye görülen haber kaynaklarının bile yalan haber yazdığını düşünürsek bunlara inanmanın mantığını senı sen açıkla

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

darkness_izmir bunu yazdı:
    -----------------------------

2002 de askeri ücret 250 lirayda burdan oran orantı vs yap bakalım yapabiliyosan =)

bu arada o dış borc cok az ...

bkz. amerika 1 triliyon küsür

bide haber kaynakları sacma sapan toparlama kaynaklar.

dev diye görülen haber kaynaklarının bile yalan haber yazdığını düşünürsek bunlara inanmanın mantığını senı sen açıkla

Hocam cebinde 100 TL bankanda 100 TL yastık altında 100 TL sahibi olsan 50 kuruşluk borç seni rahatsız edermi Amerika da o hesap

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

AKP ye oy verenlere bir dediğim yok ama fanatizm boyutunda savunanlara; kör olası diye beddua edesim var...

Yok yahu ne edecem KÖR olma da GÖR emi deyip geçecem artık...

Ayrıca 8 yıl önce kaç kişide internet var diye soran arkadaşa altın lale ödülünü alkışlarla veriyoruz... ( gelişim denen olgudan haberdar olduğunda geri alacağız)

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

akpliydim AMA öğretmen alımları nerde ulan okadar derslik açıyosunuzda neden okulu bitirince işsiz kalıyo millet ??? bölümüm türkçe öğretmenliği girdiğimde 70 i geçen gidiyodu şimdi 85i geçmiş durumda ne verecem oy sigaraya zam alkole zam yok efendim yaş sınırı kpssdeki ygs deki daha bisürü sınavlardaki usulsüzlükler siktirolup gitsinler artık sıkıntı vermeye başladılar... 

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

KingOfTheAngel bunu yazdı:

akpliydim AMA öğretmen alımları nerde ulan okadar derslik açıyosunuzda neden okulu bitirince işsiz kalıyo millet ??? bölümüm türkçe öğretmenliği girdiğimde 70 i geçen gidiyodu şimdi 85i geçmiş durumda ne verecem oy sigaraya zam alkole zam yok efendim yaş sınırı kpssdeki ygs deki daha bisürü sınavlardaki usulsüzlükler siktirolup gitsinler artık sıkıntı vermeye başladılar... 

Hocam bakanın oğlu ücretli personel olarak gittiği okula bir hafta sonra sınav sonuçlarına bakılmaksızın kadro ataması yapılarak işe başladı.(Bakanı hatırlamıyorum televizyona çıktılar: açık vardı acil kapanması gerekiyordu kuradan şansa oğlum çıkmış dedi.)işte senin beklediğin o kadro var ya bakanlarının oğullarının elinde.. ha bide medyan filan bilmen gerekiyormuş ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

AQP ye bilerek ve isteyerek oy vermislerse daha da agirini hakediyorlar.

AMK, mik kafalilar. 8 yil once adamin gotunde donu yoktu, bugun dunyanin sayili zengin liderlerinden.

oglunun gotunde don yoktu bugun GEMICIGI var.

8 yil once insanlar fikirlerini acik ve rahat sekilde soyleyip tartisirken bugun BASILMAMIS kitaba bile tutuklama var.

8 yil once (P)ic (K)urusu (K)urtlerin sesi cikmazken simdi ozerk yonetim, iki dilde egitim, apo ya af... konusuluyor.

AQP ye oy verenler kendilerini dindar olarak tanimliyorlar ama bu AQPartisi ve Av.. Si.. Tayyibi amerikada "Amerikali askerlerin evlerine sag salim donmelerini" istemektedir.

Buraya ne yazarsam yazayim, AQP yanlisi boktan kafalara hic bir sey sokamayacagimiz kesin. Bunlarin akillari boklu kiclarina ermeni sungusu girince baslarina gelecek ama o zaman cok gec olacak.

Yasin yaninda kuruda yanmasa bisey demeyecegim ama bu ulkede izde yasiyoruz amk.

Sabah sabah sinirlerim bozuldu.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

develetin muhasebesini basın mı tutuyo diyenler var. hayır tutmuyo. ama bunları devlet yayınlıyor. sen gidipte resmi gazete alıpta okumadığın için. televizyonda sadece fatmagülün frikiklerini izlediğin için farkında olamıyorsun durumun. azcık kafanı zkinden kaldırıpta haber izlesen neler olduğunu görebilrisin türkiyede.

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

anarsist_manyaq bunu yazdı:

develetin muhasebesini basın mı tutuyo diyenler var. hayır tutmuyo. ama bunları devlet yayınlıyor. sen gidipte resmi gazete alıpta okumadığın için. televizyonda sadece fatmagülün frikiklerini izlediğin için farkında olamıyorsun durumun. azcık kafanı zkinden kaldırıpta haber izlesen neler olduğunu görebilrisin türkiyede.

hacı anlamazlar diğer konuda tek tek rakam vere vere açıkladım. 66albay a cari açığı vs. herşeyi yazdım. bu sefer tuttu özel sektör ile devlet borcunun oranını istedi. bende ona kamu sektörünün, türkiye cumhuriyeti merkez bankasının ve özel sektörün tek tek borçlarını yazdım yıllara göre hala adam oran istiyor :D

gokcan 66albaydan bişi istedi o postu direk es geçti zaten :D olur böyle şeyler :D

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

anarsist_manyaq bunu yazdı:

hacı anlamazlar diğer konuda tek tek rakam vere vere açıkladım. 66albay a cari açığı vs. herşeyi yazdım. bu sefer tuttu özel sektör ile devlet borcunun oranını istedi. bende ona kamu sektörünün, türkiye cumhuriyeti merkez bankasının ve özel sektörün tek tek borçlarını yazdım yıllara göre hala adam oran istiyor :D

gokcan 66albaydan bişi istedi o postu direk es geçti zaten :D olur böyle şeyler :D

akp çalıştı diyenlerden tek bir ricam var. gelin gebzeye halimizi görün. sanayinin göbeği. gündüz 1 milyon insan var. bu insanların alışveriş yapabildiği. çay içip muhabbet edebilceği yerler çarşıda. çarşıdaki durumu görseniz. açık söylüyorum. hayvan bile yaşamaz. kamera olsa çekicem göstericem çok sevdiğiniz partiniz ne yapıyo diye. ama işte.

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

AKP gelmeden önce bu memleketin magara devrinde olduğunu zanneden AKP ile ülkenin geliiştiğini, büyüdüğünü savunanlara soruyorum

YAŞADIGINIZ ŞEHİRDE 2002 YILINDA KAÇ İCRA DAİRESİ VARDI, ŞİMDİ KAÇ İCRA DAİRESİ VAR ?

ben bildiklerimi yazayım siz de bildiklerinizi ekleyin ltfen..

2002      2011

Erzurum     2           5

Denizli        4           9

Antalya      6         14

Kocaeli       3           7

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
Toplam Hit: 11540 Toplam Mesaj: 106