folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Türkiyenin Son 8 Yılı" Konusuna İnanmayanlar

"Türkiyenin Son 8 Yılı" Konusuna İnanmayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drakan
    drakan's avatar
    Erkek

Türkiyeye, başbakan itibar yok diyen arkadasa nerden nereye geldigimizi göstermek isterim.

-----------------------------

itibarbudur

drakan & Oceanicy www.tasarimus.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

tahribata özel değil ama enteresan bir nokta var. Biz adam akıllı konuşmayı tartışmayı ve en önemlisi kabul etmeyi bilmiyoruz. Akp iyi birşey yaptığında, bu

memleket için faydalı ise helal demek gerek. Aynı şekilde tersi olduğunda halkın harekete geçmesi gerek.Noluyo demesi gerek. Ama mevcut durumda bunlar

hiçbir şekilde yapılmıyor, yaptırılmıyor. Akp'li olabilirsin, liderini çok seviyor olabilirsin ama parti olarak ya da şahıs olarak bir hatası olduğu zaman bunu kabul etmek gerekir

düşüncesindeyim. Ben oyumu CHP'ye verdim, muhtemelen önümüzdeki seçimlerde de yine CHP'ye vericem ama bu benim CHP'yi körü körüne savunmam anlamına

gelmez. Hee haksız yere suçlandığı durumlarda ise bildiğimi paylaşırım. Mesela ssk mevzusu, Kılıçdaroğlu'nun batırdığını söylüyor birçok kişi ama kaçınız

araştırdınız?? Kılıçdaroğlu açıklama yaptı, durumu defalarca anlattı. Aynı şekilde CHP İş Bankasının sahibi, para alıyor dendi, üzerinden çok uzun zaman geçmesine

rağmen açıklamaların hala birçok kişi böyle biliyor.

Ben o partidir bu partidir savunmam, ben Türk vatandaşıyım, Türkiye'de yaşıyorum ben bu vatan için yapılan iyiye iyi derim kötüye de kötü derim. Hepinize saygım

var, ben fikirlere açık bir insanım fakat, biraz oksijen soluyup zihin egzersizi yapın, objektif olmaya çalışın. Kuru kuruya bok atmayla, takım tutar gibi parti tutmayla,

mevzu olunca mangalda kül bırakmadan konuşmayla hiçbir şey olmadı bu güne kadar, bugünden sonra da olmayacak.

Biz en fazla askerimizle övünürdük, başımıza çuvalı geçirdiler, siyasiler neredeyse ağzını açmadı... Ecevit 6. filoya "gölge etme başka ihsan istemem" dedi,

ambargo yedik halk tüp sırasına girdi, hükümeti indirdi. Doğal olarak şimdiki hükümetin de böyle birşey yapmaya götü yok. Halk çünkü laf istiyor kuru kuru,

itibarımız olsun ama cefasını çekmeden sefasını çekelim istiyo. Her millet hak ettiği şekilde yönetilirmiş...

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

chelishky bunu yazdı:

tahribata özel değil ama enteresan bir nokta var. Biz adam akıllı konuşmayı tartışmayı ve en önemlisi kabul etmeyi bilmiyoruz. Akp iyi birşey yaptığında, bu

memleket için faydalı ise helal demek gerek. Aynı şekilde tersi olduğunda halkın harekete geçmesi gerek.Noluyo demesi gerek. Ama mevcut durumda bunlar

hiçbir şekilde yapılmıyor, yaptırılmıyor. Akp'li olabilirsin, liderini çok seviyor olabilirsin ama parti olarak ya da şahıs olarak bir hatası olduğu zaman bunu kabul etmek gerekir

düşüncesindeyim. Ben oyumu CHP'ye verdim, muhtemelen önümüzdeki seçimlerde de yine CHP'ye vericem ama bu benim CHP'yi körü körüne savunmam anlamına

gelmez. Hee haksız yere suçlandığı durumlarda ise bildiğimi paylaşırım. Mesela ssk mevzusu, Kılıçdaroğlu'nun batırdığını söylüyor birçok kişi ama kaçınız

araştırdınız?? Kılıçdaroğlu açıklama yaptı, durumu defalarca anlattı. Aynı şekilde CHP İş Bankasının sahibi, para alıyor dendi, üzerinden çok uzun zaman geçmesine

rağmen açıklamaların hala birçok kişi böyle biliyor.

Ben o partidir bu partidir savunmam, ben Türk vatandaşıyım, Türkiye'de yaşıyorum ben bu vatan için yapılan iyiye iyi derim kötüye de kötü derim. Hepinize saygım

var, ben fikirlere açık bir insanım fakat, biraz oksijen soluyup zihin egzersizi yapın, objektif olmaya çalışın. Kuru kuruya bok atmayla, takım tutar gibi parti tutmayla,

mevzu olunca mangalda kül bırakmadan konuşmayla hiçbir şey olmadı bu güne kadar, bugünden sonra da olmayacak.

Biz en fazla askerimizle övünürdük, başımıza çuvalı geçirdiler, siyasiler neredeyse ağzını açmadı... Ecevit 6. filoya "gölge etme başka ihsan istemem" dedi,

ambargo yedik halk tüp sırasına girdi, hükümeti indirdi. Doğal olarak şimdiki hükümetin de böyle birşey yapmaya götü yok. Halk çünkü laf istiyor kuru kuru,

itibarımız olsun ama cefasını çekmeden sefasını çekelim istiyo. Her millet hak ettiği şekilde yönetilirmiş...

hadi ssk mevzusunu kapatalım. peki şurda onlarca, yüzlerce, milyonlarca gençlerimiz üniversitede okumak için burs alıyor ve belediyelerde burs veriyordu neden anasaya mahkemesine götürüp iptal ettirdi? neden gençlerin eğitimine engel oluyor? hadi bunuda geçtim gelelim türbana şuanki hükümet türbanı halletmişken neden anayasa mahkemesine götürüp iptal ettirdi? mustafa kemalin annesi ve eşide türbanlı değil miydi halada nesini uğraşıyorsunuz lafı var icraatı yok ki. referandumda evet-hayır oylaması yapılırken chp'nin başkanı çıkmış yollarda vatandaşa gelene gidene türbanı ben çözerim diyor tamam çözsün hemen kanun teklifini versin dediler eee noldu sonuç aynı değişen bir şey yok sadece boş laf yetiştirmek var, hadi bunuda geçelim istanbul büyükşehir belediye başkanı adayı iken fakirlere ayda 600 TL maaş bağlanacağını söyledi bu paranın kaynağı nerde? yine imf yada namuslu vatandaştan çıkacak parası başka nerden çıkar ki şuanda izmirin belediye başkanı chp'li bir ara onlarda ayda 400 TL maaş verecez dediler noldu yan yattı çamura battı koltuğa yapıştı para hesabı yapıyor. işte böyle sahtekarlık ve yalanlarla milleti yutturmaya çalışıyor artık sol partinin devri bitti artık yani gerçek solcular yok burda. Yapamayacağı işi yapıcam diyipte millete yalan vaatler sunanların beynini s2m.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

GICIKCAN bunu yazdı:

chelishky bunu yazdı:

...

hadi ssk mevzusunu kapatalım. peki şurda onlarca, yüzlerce, milyonlarca gençlerimiz üniversitede okumak için burs alıyor ve belediyelerde burs veriyordu neden anasaya mahkemesine götürüp iptal ettirdi? neden gençlerin eğitimine engel oluyor? hadi bunuda geçtim gelelim türbana şuanki hükümet türbanı halletmişken neden anayasa mahkemesine götürüp iptal ettirdi? mustafa kemalin annesi ve eşide türbanlı değil miydi halada nesini uğraşıyorsunuz lafı var icraatı yok ki. referandumda evet-hayır oylaması yapılırken chp'nin başkanı çıkmış yollarda vatandaşa gelene gidene türbanı ben çözerim diyor tamam çözsün hemen kanun teklifini versin dediler eee noldu sonuç aynı değişen bir şey yok sadece boş laf yetiştirmek var, hadi bunuda geçelim istanbul büyükşehir belediye başkanı adayı iken fakirlere ayda 600 TL maaş bağlanacağını söyledi bu paranın kaynağı nerde? yine imf yada namuslu vatandaştan çıkacak parası başka nerden çıkar ki şuanda izmirin belediye başkanı chp'li bir ara onlarda ayda 400 TL maaş verecez dediler noldu yan yattı çamura battı koltuğa yapıştı para hesabı yapıyor. işte böyle sahtekarlık ve yalanlarla milleti yutturmaya çalışıyor artık sol partinin devri bitti artık yani gerçek solcular yok burda. Yapamayacağı işi yapıcam diyipte millete yalan vaatler sunanların beynini s2m.

Burs konusunda haksız burs veriliyor ve belediyelerin burs verme yetkisi olmadığı için dava açılıyordu ama CHP'nin burs alanları öyle ya da böyle madur etmesi

bana göre de kötü. Ben de öğrenciyim, benim sadece aldığı burslarla geçinen arkadaşlarım da var. Türban konusuna gelirsek, gereksizce her iki tarafça uzatıldı,

halkın kutuplaşmasına sebep oldu. Referandum ise başlı başına saçma birşeydi, neden dersen memlekette referandum maddelerini bilerek oy veren 5%'i

geçeceğini sanmıyorum, kaldı ki halkın işi hukuğun ayrıntısını bilmek değil. 

600 TL'nin kaynağını tabi ki ben bilemem, onu kendisi bilir ama bunu sorarken beleşe dağıtılan kömür vs'nin kaynağını da soruyormusun? Daha önceden

belirttiğim gibi ben CHP'yi körü körüne savunan birisi değilim. Oy için sen, ben soyuluyorsak, bu durumda bunu yapan padişah olsa da peygamber olsa da ben

karşıyım. Hükümetin de birçok harcamasının kaynağı belli değil ha bu 600 liranın kaynağını sormayacağım anlamına gelmiyor, verilirse emin ol ilk soranlardan

biri olucam.

İzmir Belediyesi 400 lira maaş vericez dediğini bilmiyorum, seçim vaadi olarak diyip de vermedilerse o konuda haklısın ama belirtmekte fayda görüyorum bana

göre Türkiye'nin en düzgün belediyesidir. İnternet sitesinde de inceleyebilirsin emin ol tatmin edecektir.

AKP'nin de dünya kadar yapıcam diyip de yapamadığı olay var hocam, eleştirirken iki taraflı eleştirelim. Sonuç olarak her iki durumda da, o da bu da şu da

başında olsa sen, ben adam gibi, objektif, kendi yararımıza, çocuklarımızın yararına olacak şekilde hükümeti yönlendirmezsek her zaman kazık bize girecek. Ha

AKP'li olmuşsun ha CHP'li hocam, fakirlikten zenginliğe yükseltmiyo ki tuttuğun parti seni :). Verdiğin tepkilerin Türkiye için olduğunu unutmayacaksın hiçbir

zaman, benim oy verdiğim parti her zaman iyidir, ben yanlış iş yapmam egosuyla körü körüne savunmak/eleştiri yapmak hiçbirimize fayda sağlamayacak

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

drakan bunu yazdı:

Türkiyeye, başbakan itibar yok diyen arkadasa nerden nereye geldigimizi göstermek isterim.

itibarbudur

Sen eğer Bülent Ecevit ile tayyeapi kıyaslamaya kalkıyorsan senin akli dengenden şüphe ederim ben

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

chelishky bunu yazdı:

Hocam bizde körü körüne savunmuyoruz bişeyleri Tayyip benim babam değil ki adamı savunayım. Ama bazı şeyleri Apaçık ortada ülkenin durumu Vs vs birçok şey asıl bunu görememek aptallık diyorum. Yanlışları olabilir bugüne kadar başa gelenlerin hepsi aldı yedi ülkeyi birisi üzerine bişey koyup gitmedi.

Chp'ye veririm demişsin yine oyu. Nasıl veriyosun peki aklında olan düşünceleri söylesene bana. Mesela Chp başa geldiğinde hükümet kadrosunda kim olacak ?

Hangi bakanlar olacak bana söylermisin planları ne projeleri ne ?

Sayabilirmisin bunları bana? Olaya hiç biriniz empati kurarak yada yarını düşünerek bakmıyorsunuz bi yerden kısıldımı bütçeniz tayyip'e bok atıyosunu bunu siz genel'e uygulayacaksınız bireye değil.

600Tl mevzusuna gelince. Bakkal hesabı yapacak kadar da bilgi birikimin vardır. Yoksullara verilecek 600Tl maaş türkiyede ne kadar yoksul var biliyormsuun ? ben söyleyeyim 12 milyon . hadi bunun 5 milyonu sadece ebeveyn olsun çarp 5 milyonu 600 Tl ile  3 000 000 000 Sence sıfırsız Merkez bankasındaki para yetiyor evet ama tam olarak her ay dagıtırsa bu parayı 2 yıl yeter ancak. O da tayyipin yaptıığı para kendi yapabilirse belki . Anca sağda solda benim adım kemal diyip duruyor mal. Bizde biliyoruz adın ke-Mal ama ya konuşmyorum Artık ben tartışmayacağımda herkes kendi beşerinden sorumlu benimki bana seninki sana fikir din vicdan herşeyde özgürsünüz ne derseniz diyin benim doğrum bana sizin doğrunuz size. Ama iş oy verenlere aptal demeye gelirse o zaman vermeyenlere emin olun bir kamyon lafım olur. 

Ben bu seçim Ke-MAl'e vericem Türkiye'deki süper ileri zeka olan %40'ın DomalMasını görmeye ihtiyacım var. SaygıLar.

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

SweeneyTodd bunu yazdı:

drakan bunu yazdı:

itibarbudur

Sen eğer Bülent Ecevit ile tayyeapi kıyaslamaya kalkıyorsan senin akli dengenden şüphe ederim ben

neden şüphe ediyorsun?  1 milyar usd için abd ye yalvarıldığı bir an o.  şimdikide önünü ilikliyor. Allah tan clintonun üzerinde pjaması yokmuş

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxx
    xxx's avatar
    Erkek

zigana bunu yazdı:

SweeneyTodd bunu yazdı:

drakan bunu yazdı:

itibarbudur

neden şüphe ediyorsun?  1 milyar usd için abd ye yalvarıldığı bir an o.  şimdikide önünü ilikliyor. Allah tan clintonun üzerinde pjaması yokmuş

şimdi böyle bir değerlendirmede bulunma normal mı? tayyip'in karşısında da clinton olaydı aynı şeyi tayyip'e de sergileyecektir kısaca kişilik meselesi..

Selam ve dua ile(f)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

xxx bunu yazdı:

zigana bunu yazdı:

SweeneyTodd bunu yazdı:

drakan bunu yazdı:

itibarbudur

şimdi böyle bir değerlendirmede bulunma normal mı? tayyip'in karşısında da clinton olaydı aynı şeyi tayyip'e de sergileyecektir kısaca kişilik meselesi..

----------------------------

Bu kadar da cahil olmayın!

Kişilikle alakası yok bu olayın,itibar meselesidir bu!

Kişiligin Devletler arasında hıcbır onemı yoktur :))) bu kadarmısınız yaaa...ALLAH'ım sen akıl fıkır ıhsan eyle

Allah büyüktür vesselam...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

drakan bunu yazdı:

itibarbudur

Hiç mi televizyon seyretmiyorsun?
    Hiç mi gazete okumuyorsun?
    Hiç mi internetten dünyayı takip etmiyorsun?

Bir bak bakalım iki Amerika liderinin arasında ki farklar neler?

Toplam Hit: 11546 Toplam Mesaj: 106