folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Türkiyenin Son 8 Yılı" Konusuna İnanmayanlar

"Türkiyenin Son 8 Yılı" Konusuna İnanmayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:
    -----------------------------

onur35 bunu yazdı:

akepe nin ülkeyi uğrattığı ekonomik zararı fazla tartışmaya gerek yok.sonuç zaten ortada.ama unutulan çok fazla konu var.emuinim çoğu kişi de untmuştur.

1. vakıflar yasası

2.ermeni sınır kapısı konusu

3.ithal büyük baş ve ithal öğretmen (güncel)

4.başkanlık sistemi: dikta yönetiminin modern hali ( güncel)

5.demokratik açılım : kendini azınlık olarak kabul eden kesime ayrıcalıklar tanınması ve Türk Halkının ötekileştirilmesi.(bkz. osmanlı dönemindeki ıslahatlar)

6.türban konusu:halkı 2 ye bölme projesi

7.milli varlıkların özelleştirilmesi.(özelleştirilen milli varlıklar arasında ülkemizin limanlarıda var,telekom,bankalar,tekel vs.)

8.hukuk dışı tutuklamalar: henüz se olduğuuçu n bile açıklanmayan insanların senelerdir içerde yamtıyor olası

9.bunların sonunda sununlan toz pembe bi tablo

yukarıdaki olayların ekonomik zarardan çok daha fazla zararı var ülkeye.ve olmayada devam edecek.özellikle osmanlı dönemindeki ıslahatları biraz araştırın.ıslahatlar kimler tarafından isteniyor ve osmanlı neden ıslahat yapıyor. bu noktaya dikkat edin

**** ve bide vakıflar yasasını mutlaka okuyun.****

İthal büyük baş Tansu çillerden kalma birşey diye biliyorum.

tansu çillerden kalma olup olmadığını bilmiyorum.ama her şekilde yanlış.hayvancılığın önemli geçim kaynağı olduğu bi ülkeyiz.bu arada tarım ülkesi olmamıza rağmen ithal tohum konusuda var.onu unutmuşum.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hiasa
    hiasa's avatar
    Erkek

Saçma

Everything that has a beginning and has an end...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

akıl ancak akılla anlaşılır,  ampüle oy verenler başta akıldan daha sonra sırasıyla mantık haysiyet vicdan gibi "insani" kavramlardan yoksun hatta hiç tanımadan yetiştirilmiş bir kalabalık olduklarından dolayı hiç bir belgenin kanıtın mantıklı açıklamanın onların gözünde ampül ışığı kadar anlamı yoktur. cehalet ve sefalet ile yarattıkları bu sefil kalabalıktan aldıkları oylar ile binlerce senelik bir ülkeyi yönetme hakkını kendilerinde buluyor olmalarının ismi ne yazıkki demokrasi olarak adlandırılıyor. tarihte batan,yıkılan hermemleketin yok edilen her milletin son perdesinin dış mihrakların eline geçmiş rezil-i rüsvan kukla bir iktidar tarafından yönetiliyor olması muhtemelen tesadüf değildir ki Türkiye cumhuriyeti ile ilgilide bariz bir sona doğru koşar adım gidiliyor. 

Bu densiz ve bu yazıyı savunanlara sözüm.

Ban yemek ıstemıyorum :) Ama cevap hakkı dogdu cunku Adam yazısında "

ampüle oy verenler" diye başlıyor ve peşinden hakaretler devam ediyor.

başta akıldan yoksun

sırasıyla mantıktan yoksun

haysiyetten yoksun

vicdandan yoksun

tüm bu insani kavramlardan yoksun

hatta hiç tanımadan yetiştirilmiş bir kalabalık olduklarından

cehalet ve sefalet ile yarattıkları bu sefil kalabalıktan

Diyerek sözlerine devam ediyor.Bu yazıyı yazan ve bu hakaretlere ragmen bu kısıyı savunan  kendini bilmez,konuşmayı bılmez densizdir!

Aynı şekilde akp ye oy verenlere söyledigi kelimeleri(hasiyetsiz,vicdansız,vb.) Aynen kendisine ve onu destekleyenlere İADE ediyorum.

Ben şuana kadar oy kullanmadım.Yaşımdan dolayı degil,sadece oyumu verecek parti açıkcası bulamadıgımdan kullanmadım.Önumuzdekı secımdede kullanmayı dusunmuyorum,Lakin kullanırsam da suanlık herhangı bır dusuncem yok

AMA Benim ailem,annem,babam,abilerim ve akrabalarım akp hükümetine zamanında oy verdi ve şimdi ise bu lafları eden densiz kişilikler direk olarak benim aileme ve yakın cevreme ve bu ulkenın yarısından cogu akp hukumetıne oy verdıgı ıcın laflar onlarada gıdıyor.Yani ailem yetmiyor,Benim Milletime de hakaretlerde bulunuyor.

Ben senın agzının payını cok guzel verırdım bırader ama sizin gibi seviyesizlerin,olmayan seviyesine düşmek istemiyorum.

Yönetime sözüm var,Bu sözümüde elimden geldigince,yonetıme ve dıger kardeslerıme saygımdan dolayı tutucam.

Sizin amacınız belli,milleti gaza getirip,alttan alttan millete hakaret edip,laf sokup ardından kendınıze kufur ettırerek o dusunceyı savunan kısılere ban yedırtmek ıstıyorsunuz,Ama beceremezsiniz!

Eger bu Ulke bugun bu haldeyse TEK SORUMLUSU SİZSİNİZ

Ne oy verenler nede bir başkası,SADECE siz Devletıne,Milletine Sahip Çıkmayan insanlar yuzunden!

Allah büyüktür vesselam...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:

gokcan bunu yazdı:

onur35 bunu yazdı:

akepe nin ülkeyi uğrattığı ekonomik zararı fazla tartışmaya gerek yok.sonuç zaten ortada.ama unutulan çok fazla konu var.emuinim çoğu kişi de untmuştur.

1. vakıflar yasası

2.ermeni sınır kapısı konusu

3.ithal büyük baş ve ithal öğretmen (güncel)

4.başkanlık sistemi: dikta yönetiminin modern hali ( güncel)

5.demokratik açılım : kendini azınlık olarak kabul eden kesime ayrıcalıklar tanınması ve Türk Halkının ötekileştirilmesi.(bkz. osmanlı dönemindeki ıslahatlar)

6.türban konusu:halkı 2 ye bölme projesi

7.milli varlıkların özelleştirilmesi.(özelleştirilen milli varlıklar arasında ülkemizin limanlarıda var,telekom,bankalar,tekel vs.)

8.hukuk dışı tutuklamalar: henüz se olduğuuçu n bile açıklanmayan insanların senelerdir içerde yamtıyor olası

9.bunların sonunda sununlan toz pembe bi tablo

yukarıdaki olayların ekonomik zarardan çok daha fazla zararı var ülkeye.ve olmayada devam edecek.özellikle osmanlı dönemindeki ıslahatları biraz araştırın.ıslahatlar kimler tarafından isteniyor ve osmanlı neden ıslahat yapıyor. bu noktaya dikkat edin

**** ve bide vakıflar yasasını mutlaka okuyun.****

İthal büyük baş Tansu çillerden kalma birşey diye biliyorum.

tansu çillerden kalma olup olmadığını bilmiyorum.ama her şekilde yanlış.hayvancılığın önemli geçim kaynağı olduğu bi ülkeyiz.bu arada tarım ülkesi olmamıza rağmen ithal tohum konusuda var.onu unutmuşum.

hepsine katılıyor ve biliyorum ama işte okuyanları yanlış bilgilendirmeyelim başka yerde bilen biri yermesin kişiyi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

Sen akparti den rahatsız mısın hocam yoksa iyi yönetiyorlar diyor musun?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hiasa
    hiasa's avatar
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

akıl ancak akılla anlaşılır,  ampüle oy verenler başta akıldan daha sonra sırasıyla mantık haysiyet vicdan gibi "insani" kavramlardan yoksun hatta hiç tanımadan yetiştirilmiş bir kalabalık olduklarından dolayı hiç bir belgenin kanıtın mantıklı açıklamanın onların gözünde ampül ışığı kadar anlamı yoktur. cehalet ve sefalet ile yarattıkları bu sefil kalabalıktan aldıkları oylar ile binlerce senelik bir ülkeyi yönetme hakkını kendilerinde buluyor olmalarının ismi ne yazıkki demokrasi olarak adlandırılıyor. tarihte batan,yıkılan hermemleketin yok edilen her milletin son perdesinin dış mihrakların eline geçmiş rezil-i rüsvan kukla bir iktidar tarafından yönetiliyor olması muhtemelen tesadüf değildir ki Türkiye cumhuriyeti ile ilgilide bariz bir sona doğru koşar adım gidiliyor. 

başta akıldan yoksun

haysiyetten yoksun

vicdandan yoksun

Diyerek sözlerine devam ediyor.Bu yazıyı yazan ve bu hakaretlere ragmen bu kısıyı savunan  kendini bilmez,konuşmayı bılmez densizdir!

Aynı şekilde akp ye oy verenlere söyledigi kelimeleri(hasiyetsiz,vicdansız,vb.) Aynen kendisine ve onu destekleyenlere İADE ediyorum.

Ben şuana kadar oy kullanmadım.Yaşımdan dolayı degil,sadece oyumu verecek parti açıkcası bulamadıgımdan kullanmadım.Önumuzdekı secımdede kullanmayı dusunmuyorum,Lakin kullanırsam da suanlık herhangı bır dusuncem yok

AMA Benim ailem,annem,babam,abilerim ve akrabalarım akp hükümetine zamanında oy verdi ve şimdi ise bu lafları eden densiz kişilikler direk olarak benim aileme ve yakın cevreme ve bu ulkenın yarısından cogu akp hukumetıne oy verdıgı ıcın laflar onlarada gıdıyor.Yani ailem yetmiyor,Benim Milletime de hakaretlerde bulunuyor.

Ben senın agzının payını cok guzel verırdım bırader ama sizin gibi seviyesizlerin,olmayan seviyesine düşmek istemiyorum.

Yönetime sözüm var,Bu sözümüde elimden geldigince,yonetıme ve dıger kardeslerıme saygımdan dolayı tutucam.

Sizin amacınız belli,milleti gaza getirip,alttan alttan millete hakaret edip,laf sokup ardından kendınıze kufur ettırerek o dusunceyı savunan kısılere ban yedırtmek ıstıyorsunuz,Ama beceremezsiniz!

Ne oy verenler nede bir başkası,SADECE siz Devletıne,Milletine Sahip Çıkmayan insanlar yuzunden!

sakin !

Everything that has a beginning and has an end...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

başta akıldan yoksun

haysiyetten yoksun

vicdandan yoksun

aman seviye felan dusurme.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

@gokcan ne farkeder ki  kardeşim.Adam Resmen benim tüm çevreme yazısında hakaret etmiş.

Ben sadece ustume dusen sozlerıne yanıt verdım.

Akp yapmış,yapmamış ile ilgilenmiyorum suan.

İlgilensem ne olacak ki senin yada bır baskasının yada benım bır dusuncem degişmez ki burda.

Herkes inandıgına inanacak yine.Eger ki birşeyler yapmak istiyorsak gerçekten,En önce kendimizi düzeltmemiz ardından,iyi bir mevkiye gelip söz sahibi olarak bu işlere bulaşmamız taraftarıyım.

@hiasa İbrahim,kardeşim sorma ya,Adamlar çıldırtıyorlar.

Ulan inanan inansın,sanane,banane ya.

Sakin sen burda geldin 3-5 rakam yazdın,akp yi tutan düşüncesini degiştirdi.

Adam resmen hasiyetsiz,şerefsiz diye kelimelere girip lafıda benim Milletime atmış.

Sen kimsin ki benim Ailemi bile geçtim,Milletime dil uzatıyorsun ha!!!

Nasıl sakin olayım?

Allah büyüktür vesselam...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

akıl ancak akılla anlaşılır,  ampüle oy verenler başta akıldan daha sonra sırasıyla mantık haysiyet vicdan gibi "insani" kavramlardan yoksun hatta hiç tanımadan yetiştirilmiş bir kalabalık olduklarından dolayı hiç bir belgenin kanıtın mantıklı açıklamanın onların gözünde ampül ışığı kadar anlamı yoktur. cehalet ve sefalet ile yarattıkları b sefil kalabalıktan aldıkları oylar ile binlerce senelik bir ülkeyi yönetme hakkını kendilerinde buluyor olmalarının ismi ne yazıkki demokrasi olarak adlandırılıyor. tarihte batan,yıkılan hermemleketin yok edilen her milletin son perdesinin dış mihrakların eline geçmiş rezil-i rüsvan kukla bir iktidar tarafından yönetiliyor olması muhtemelen tesadüf değildi ki Türkiye cumhuriyeti ile ilgilide bariz bir sona doğru koşar adım gidiliyor. 

----------------------------

çok güzel yorum kardeş, bu arada hoş geldin dostum özlettin kendini

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

sakin beyler sakin uslubu bozmadan tartışalım

cahiller seviyesine inmeyelim

%60

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
Toplam Hit: 11543 Toplam Mesaj: 106