folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Türkiyenin Son 8 Yılı" Konusuna İnanmayanlar

"Türkiyenin Son 8 Yılı" Konusuna İnanmayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

iki konuyuda okumadım kaynak olarak gazete5.com gibi bir site verilince okumayıda gereksiz buldum :D gazete5 ne lan :D

kaynak olarak kücümsediğin gazete5 oradaki bilgileri büyük gazetelerden örneğin: milliyet.com dan alıyor. Onlarda rsmi kurumlardano bilgileri ediniyor biraz aklını çalıstırsan iyi edersin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

sen kimsin bana akıl tavsiyesi veriyorsun la :D kimyasalın tam adı ne hocam ??

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bi bu muhasebeciler bide vatanseverler konuşur zaten hep laf hep laf nereye kadar.

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

hani bir söz vardır. '' haticeye değil neticeye bak'' 

bir şeye anlamsızca körü körüne bağlanmak huyumuzdur bizim. takım tutar gibi siyasi görüşte milletcek huyumuz.

bankaların nasıl soyulduğunu, gecelik faizlerin % 1000 lerde nasıl gezdiğinide 8 yıl derken birkez daha düşünsek diyorum.

çalışmadan kazanmak hele parası olanlara o zamanlar için mükemmel bir ortamdı.  şimdi ise yatırım zamanı . TL değeri diğer paralar karşısındaki durumu ortada. paramıza değersiz diyebilen varmı ? 

eleştirdiğim noktalarda çok. habire af çıkarıp duracaklarına vergileri olağan bir seviyeye getirip herkesten eşit alsınlar

akaryakıttaki ötv leri düşürsünler.

ama bence şu durumda yine başka bir alternatif göremiyorum....  maalesef diyerek maalesef..

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

zigana bunu yazdı:

bir şeye anlamsızca körü körüne bağlanmak huyumuzdur bizim. takım tutar gibi siyasi görüşte milletcek huyumuz.

bankaların nasıl soyulduğunu, gecelik faizlerin % 1000 lerde nasıl gezdiğinide 8 yıl derken birkez daha düşünsek diyorum.

çalışmadan kazanmak hele parası olanlara o zamanlar için mükemmel bir ortamdı.  şimdi ise yatırım zamanı . TL değeri diğer paralar karşısındaki durumu ortada. paramıza değersiz diyebilen varmı ? 

eleştirdiğim noktalarda çok. habire af çıkarıp duracaklarına vergileri olağan bir seviyeye getirip herkesten eşit alsınlar

ama bence şu durumda yine başka bir alternatif göremiyorum....  maalesef diyerek maalesef..

Hocam bu bana çok saçma geliyor.(Alternatif yok diye gidip oy vermek).Başka değerleri üste taşımak lazım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

iki konuyuda okumadım kaynak olarak gazete5.com gibi bir site verilince okumayıda gereksiz buldum :D gazete5 ne lan :D

büyük bir gazeteden kaynak gösterse inanıcaksın gibi bi halin var. o zaman buraya baktıkan sonraki yorumunu merak ediyorum:

http://www.hurriyet.de/haberler/ekonomi/874378/dis-borc-bes-yildamilyar-dolar-artti

never say never...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gokcan bunu yazdı:

zigana bunu yazdı:

Hocam bu bana çok saçma geliyor.(Alternatif yok diye gidip oy vermek).Başka değerleri üste taşımak lazım.

Başka degerden kastın ?

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

griffin bunu yazdı:
    gokcan bunu yazdı:

zigana bunu yazdı:

Başka degerden kastın ?

Vatan!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

akepe nin ülkeyi uğrattığı ekonomik zararı fazla tartışmaya gerek yok.sonuç zaten ortada.ama unutulan çok fazla konu var.emuinim çoğu kişi de untmuştur.

1. vakıflar yasası

2.ermeni sınır kapısı konusu

3.ithal büyük baş ve ithal öğretmen (güncel)

4.başkanlık sistemi: dikta yönetiminin modern hali ( güncel)

5.demokratik açılım : kendini azınlık olarak kabul eden kesime ayrıcalıklar tanınması ve Türk Halkının ötekileştirilmesi.(bkz. osmanlı dönemindeki ıslahatlar)

6.türban konusu:halkı 2 ye bölme projesi

7.milli varlıkların özelleştirilmesi.(özelleştirilen milli varlıklar arasında ülkemizin limanlarıda var,telekom,bankalar,tekel vs.)

8.hukuk dışı tutuklamalar: henüz se olduğuuçu n bile açıklanmayan insanların senelerdir içerde yamtıyor olası

9.bunların sonunda sununlan toz pembe bi tablo

yukarıdaki olayların ekonomik zarardan çok daha fazla zararı var ülkeye.ve olmayada devam edecek.özellikle osmanlı dönemindeki ıslahatları biraz araştırın.ıslahatlar kimler tarafından isteniyor ve osmanlı neden ıslahat yapıyor. bu noktaya dikkat edin

**** ve bide vakıflar yasasını mutlaka okuyun.****

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:

akepe nin ülkeyi uğrattığı ekonomik zararı fazla tartışmaya gerek yok.sonuç zaten ortada.ama unutulan çok fazla konu var.emuinim çoğu kişi de untmuştur.

1. vakıflar yasası

2.ermeni sınır kapısı konusu

3.ithal büyük baş ve ithal öğretmen (güncel)

4.başkanlık sistemi: dikta yönetiminin modern hali ( güncel)

5.demokratik açılım : kendini azınlık olarak kabul eden kesime ayrıcalıklar tanınması ve Türk Halkının ötekileştirilmesi.(bkz. osmanlı dönemindeki ıslahatlar)

6.türban konusu:halkı 2 ye bölme projesi

7.milli varlıkların özelleştirilmesi.(özelleştirilen milli varlıklar arasında ülkemizin limanlarıda var,telekom,bankalar,tekel vs.)

8.hukuk dışı tutuklamalar: henüz se olduğuuçu n bile açıklanmayan insanların senelerdir içerde yamtıyor olası

9.bunların sonunda sununlan toz pembe bi tablo

yukarıdaki olayların ekonomik zarardan çok daha fazla zararı var ülkeye.ve olmayada devam edecek.özellikle osmanlı dönemindeki ıslahatları biraz araştırın.ıslahatlar kimler tarafından isteniyor ve osmanlı neden ıslahat yapıyor. bu noktaya dikkat edin

**** ve bide vakıflar yasasını mutlaka okuyun.****

İthal büyük baş Tansu çillerden kalma birşey diye biliyorum.

Toplam Hit: 11535 Toplam Mesaj: 106