folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Türkiyenin Son 8 Yılı" Konusuna İnanmayanlar

"Türkiyenin Son 8 Yılı" Konusuna İnanmayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bahçeli denendi.. sanırım lisede matematik hocasıyla bir sorunu vardı .

chp kendi içinde bir sıkıntıya düşseler kendilerini acımadan eziyorlar.

insanlar bencil olmasa da , akparti yine tek başına hükümet .  yahu bir ton bakanlık var. ikisini ana muhalefete versen bir yerinden birşeylermi eksilir. ?  siyasi olarak mümkün değil ama  devlet adamı olarak mümkün. bırak adamlar nasıl yönetiyor görsün herkes değilmi?   o zaman iktidar muhalefete birşey diyeceği zaman , siz bak böylesiniz diyecekler diye muhalefet tte sahip olduğu bakanlığı 4*4 yönetmezmi?  neyse farazi şeyler bunlar . siyasetin taaa a.q. 

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

oylar ampüle

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ulusal çıkarımız olan neyimiz varsa hepsi gitti bu yeter.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drakan
    drakan's avatar
    Erkek

8 sene önce benzin ucuzdu ucuzdu da millet kepenk kapatıp borcunu ödemek için arabasını satmaya çalısıyodu.satıyodu demiyorum satmaya çalısıyodu.

şimdi otomobil satışları patlama yaptı. yeni bi rokora dogruda kosuyo.8 sene once benzin koycak para yoktu şimdi bezinin koyamayan niye araba alsın bi sorun bakim kendinize!

8 sene once her ay bi banka fona katarılıyodu devlet bankaları zarardaydı şimdi ne durumda bide onu arastırın. ecevitin ayagı sendeliyodu enfilasyon cıkıyodu şimdi ab ülkerinin batan 3. bi devlet cıktı bügün! biz ilk 5 de büyüyoruz.

Dogru belki borc cogaldı.Ama gelir daha fazla çogaldı!

8 sene once kacınızın interneti vardı su an kaç kişinin var.Rekabet ortamı nası yaratıldı bu kadar kişi internet sahibi oldu?

Neyse einstein nin dedigi gibi "insanların ön yargılarını parçalamk atom parçalamktan daha zordur."

seviyorum sizleri iyi geceler.

drakan & Oceanicy www.tasarimus.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

drakan bunu yazdı:
    -----------------------------

8 sene önce benzin ucuzdu ucuzdu da millet kepenk kapatıp borcunu ödemek için arabasını satmaya çalısıyodu.satıyodu demiyorum satmaya çalısıyodu.

şimdi otomobil satışları patlama yaptı. yeni bi rokora dogruda kosuyo.8 sene once benzin koycak para yoktu şimdi bezinin koyamayan niye araba alsın bi sorun bakim kendinize!

8 sene once her ay bi banka fona katarılıyodu devlet bankaları zarardaydı şimdi ne durumda bide onu arastırın. ecevitin ayagı sendeliyodu enfilasyon cıkıyodu şimdi ab ülkerinin batan 3. bi devlet cıktı bügün! biz ilk 5 de büyüyoruz.

8 sene once kacınızın interneti vardı su an kaç kişinin var.Rekabet ortamı nası yaratıldı bu kadar kişi internet sahibi oldu?

Neyse einstein nin dedigi gibi "insanların ön yargılarını parçalamk atom parçalamktan daha zordur."

arkadaş ne güzel izah etmiş.  '' haticeye değil neticeye bakalım ''

Temel adalettir .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

zigana bunu yazdı:

drakan bunu yazdı:

avrupanin en pahali internetini ve en pahali benzinini kullanirken dimi ?

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

LÜTFEN BİRİLERİ ŞU TAHRİBAT MÜRİDLERİNE ORAN-ORANTIYI ANLATSIN-ÖĞRETSİN. YETER YA.  EĞER OBJEKTİF İSENİZ 2002 EKONOMİSİ İLE 2002 BORÇLARINI ORANLARSINIZ, 2011 EKONOMİSİ İLE 2011 BORÇLARINI ORANLARSINIZ. EĞER İNSAFLIYSANIZ DİĞER GELİŞMİŞ EKONOMİLERİN BORÇLARINI DA YAZARSINIZ. EGER ART NİYET TAŞIMIYOSANIZ DEVLETİN BORCUYLA  ÖZEL SEKTÖRÜN BORCUNU AYRI AYRI YAZARSINIZ. VE  EĞER AZICIK BEYNİNİZ VARSA 2002 İLE ŞU ANKİ FAİZ ORANLARINI KARŞILAŞTIRIRSINIZ. AMA SİZDE O MUHAKEME YETENEĞİ NE ARAR. HÜKÜMETE KARŞI OLMAYI SOLCULUK-DEVRİMCİLİK ZANNEDEN KIT AKILLILAR. İSTEMEZÜK DEMEYE DEVAM DEVRİME SELAM...

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

zigana bunu yazdı:

drakan bunu yazdı:

avrupanin en pahali internetini ve en pahali benzinini kullanirken dimi ?

avrupa da benzin ve internet fiyatlarına lafım yok. ama bir vergi alıyorlarki sorma, (bütün avrupayı bilmiyorum isveç için konşuyorum şu an), 3bin Tl maaş tr için gayet güzel bi oran, gel bi isveçe 3bin veriolarsa fakirsin. ucuz olmasa internet benzin zaten kullanamazsın.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Arkadaşlar

Bir noktayı atlıyorsunuz

Bu tozpembe tabloda gül bahçesinde yaşadığını zannedenler Yabancı sermaye banka faizleri yüksek olduğu için yani Türkiye'de parayı işletmek karlı olduğu için geliyor 70 milyar dolardı yanılmıyorsam Türkiye'de sıcak para var. 

Tabloyu iyi anlayın

Ekim 2010 sonu itibarıyla yabancıların toplamdaki portföyleri 140 milyar dolara yaklaştı:
    -İMKB’de 68,1 milyar dolarlık hisse senedi, 
    -34 milyar dolarlık Devlet İç Borçlanma Senedi (DİBS)
    -30 milyar dolar mevduatlar 
    Türkiye’deki yabancı yatırımcılar,son 8 yılda borsadan dolar bazında elde ettikleri oranda kazancı,Japonya’da yaklaşık 180 yılda, ABD’de yaklaşık 79 yılda, Fransa’da 81 yılda, Almanya’da 91 yılda, İtalya’da 56 yılda zor elde edebiliyor. 
    Yabancı yatırımcıların Türkiye’de devlet tahvillerinden elde ettiği getiriyi ise ABD’de 59 yılda, Japonya’da 141 yılda, Fransa’da 60 yılda, Almanya’da 68 yılda, İtalya’da 42 yılda elde etmek mümkün olabiliyor.
    Uzmanlar herhangi bir olumsuzluk durumunda kasım ayı itibarıyla 80 milyar doları bulan Merkez Bankası rezervlerinin 140 milyar dolar civarındaki yabancı portföy yatırımları karşısında zaafa uğrayabileceğini, bugün itibarıyla döviz rezervlerine göre yaklaşık iki kat seviyeye ulaşan sıcak paranın fitili ateşlenmiş bir bomba gibi halkın kucağında büyüdüğünü kaydediyorlar.
    Kısacası Türkiye sıcak paranın esiri haline gelmiştir ve spekülatif bir hareketle bu 140 milyar doların yarısı bile kuş olsa ve Türkiyeyi terk etse, Merkez Bankası’nın 80 milyar dolarlık rezervleri bu tepetaklak gidişe ve bunun yaratacağı ekonomik kaosa engel olamayacaktır.

• Türkiye dünyada gelir dağılımı en bozuk ülkeler listesinde Meksika’nın ardından, ABD’nin önünde ikinci sıradadır. 

• Ülkemizde nüfusun 

o en zengin yüzde 20’lik kesimi milli gelirin yüzde 46,7’sini alırken, 
    o en yoksul yüzde 20’nin aldığı pay yüzde 5,8’dir. 

• En tepedeki yüzde 20 ile en alttaki yüzde 20 arasında 8,1 kat fark vardır.

Bu durum,ülkemizde kapitalizmin dehşet verici bir şekilde uygulandığının kanıtıdır..

Ülkenin bu halinden memnunsanız afedersiniz ya "KÖR"sünüz ya da "MUTLU AZINLIK"sınız.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

yorumu uzatmanın anlamı yok zihni kapalı hükümet yandaşları hala sen devrimcisin sen ülkücüsün le yaklasıo olaya tamam adamı secti ülkenin çogunluğu onada eyvallah kırılıp incinmesin kimse

kardeşim madem bu hükümet bukadar iyi

8 yıldır ülkenin üretim kaynaklarının hangilerinde artış meydana geldi ??

Hangi İşsiz ordumuz bu üretim safhasında çalıştıda meşgale olucak bişe buldu ??

Bu hükümet gelirken özelleştirdi sattı savurdu kasa doldu giderken mali af kasa yine dolduruluyor ??

Ne oldu da bu hükümet Mali af çıkardı durduk yere ??

hani iyi gidiyoruzya normalde lazım gelmemesi lazım böyle basit şeylerin

tamam oranlama bilmiyoruz sekiz sene evvel ekmek et fvb fiyatlarıyla bu gun ki tablo ortada oranlamaya hiç gerek yok iki fotograf karesini yanyana getir

farkı ister oranla ister çarp böl yok edemezsin hala göremiyorsan ne söleyecek bişeyim var nede yapacak bodoslama seçimlist 1 sıradaki ne bas mührü.

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
Toplam Hit: 11550 Toplam Mesaj: 106