folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Türkiyenin Son 8 Yılı" Konusuna İnanmayanlar

"Türkiyenin Son 8 Yılı" Konusuna İnanmayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------

akıl ancak akılla anlaşılır,  ampüle oy verenler başta akıldan daha sonra sırasıyla mantık haysiyet vicdan gibi "insani" kavramlardan yoksun hatta hiç tanımadan yetiştirilmiş bir kalabalık olduklarından dolayı hiç bir belgenin kanıtın mantıklı açıklamanın onların gözünde ampül ışığı kadar anlamı yoktur. cehalet ve sefalet ile yarattıkları bu sefil kalabalıktan aldıkları oylar ile binlerce senelik bir ülkeyi yönetme hakkını kendilerinde buluyor olmalarının ismi ne yazıkki demokrasi olarak adlandırılıyor. tarihte batan,yıkılan hermemleketin yok edilen her milletin son perdesinin dış mihrakların eline geçmiş rezil-i rüsvan kukla bir iktidar tarafından yönetiliyor olması muhtemelen tesadüf değildir ki Türkiye cumhuriyeti ile ilgilide bariz bir sona doğru koşar adım gidiliyor. 

Altına imzamı atarım..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:

bilie_jean bunu yazdı:

amk herkes ama herkes ak parti ye bok atıyor.tv yi aç,interneti aç milletin işi gücü yok ak partiye bok atıyorlar.

bişeyi merak ediyorum.bu adamların her kesimden ciddi oranda oyları var.işçisi,memuru,emeklisi...

madem okadar nefret ediliyor bu partiden bu adamlar nereden alıyor bukadar oyu.

demekki bok atıp oy veren insanların sayısı hiç te az değil.

amacım ak partiyi savunmak değil.23 yaşında bir vatandaş olarak şunları söylemek istiyorum.

önceki iktidarları da gördük.aç geziyorduk amk.

hatırlayın.nankörlük etmeyin.

en azından karnımız doyuyor.eskilere göre cebimiz az da olsa para görüyor.

ak parti nin + larınıda iyi biliyorum - lerinide...

+ sı daha çok diyemem.ama en azından iyi kötü bir istikrar yakalanmış durumda.

dünya üzerinde türkiye daha itibarlı bir ülke oldu.bunları inkar edebilen varmı?

Madem itibar kazandın Amerika Irak'a girdiğinde neden senin sınırda ilerleme isteğine hayır dedi ve hatta olanıda geri çekti ses çıkaramadın.
    Madem itibar kazandın Tayyip Erdoğan dünya hakkında bir fikir belirttiğinde diğer ülkeler sanane sen kimsin karışıyorsun diyebiliyor.Ve ardından susuyoruz.
    Madem itibar kazandın neden incirlik hava üstü şuan senden bağımsız.
    Madem itibar kazandın neden hiç bir koşul sunmaksızın hemen emriniz olur diye 5 gemi bir deniz altı ve tüm askeri uçakları lafta barış gücü(ki neden barış gücü savaş uçağı gönderir bilmiyorum) adı altında Libya'ya gönderdin.Fransa'nın dediklerinede olur abi büyüksün diyorsun.
    Madem itibar kazandın nasıl olduda Ege Denizinde ki tüm üstünlüğün %5'e kadar düştü adalar teker teker gidiyor.
    Madem itibar kazandın neden Ülkede ki çiftcinin herşeyi bitirip tamamen dışarı endeksli ürün alıyorsun.Toprağı olmayan japonya dan karpuz tohumu alıyorsun.
    Madem itibar kazandın neden hala AB diye bir yerini yırtıp tüm eğitimini olanaklarını onlara göre düzenliyorsun.

Türkiye sadece ve sadece Mustafa Kemal Atatürk döneminde itibar sahibiydi.Bakınız: Birleşmiş Milletler kimi baş ülke seçip ne olur sizin altınızda toplanalım diye yalvarmıştır?

Atatürk ün yeri apayrı.onu karıştırmayalım.Atatürk gibi kimse olamadı...

gelelim itibar konusuna.

Amerika ya hayır diyebilen bir iktidar hatırlıyormusun.(ufak tefek konular için demiyorum tamamen Amerika yı karşısına alabilen oldumu?)

bırak iktidarı Amerika karşı duran ülkelerin sonlarını görüyoruz.bunlar devlet politikası.Amerika da biliyor Türkiyenin Amerika dan nefret ettiğini.Türkiye de biliyor Amerika nın Türkiye üzerindeki çirkin emellerini.şuanda başta ekonomik çıkarlar olmak üzere iki ülkeninde birbiri üzerinde çıkarları var.şunu unutmaki iktidardakiler duygusal davranmamalı.mantık çerçevesinde karar vermek zorundalar.burdan sallaması kolay.onlar bir karar alırken 70 milyon u düşünmek zorundalar.bukadar basit değil bu işler.şuanda Amerikayı karşımıza almak bize ne kazandırır Allah aşkına.

hala diyorumki itibarımız eskiye göre çok daha fazla.ortadoğuda söz sahibi ülkelerin başında gelmiyormuyuz sence?

twitter.com/KezzapliMakarna
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    By_Mihni bunu yazdı:

Devlet heralde muhasebesini basına tuturuyor :W

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    By_Mihni bunu yazdı:

hoca bu kadar aciz bir düşünme yapısına sahip olduğunuza inanmıyorum ya :s adam da bilgiyi gene gidiyor tcmb den hazineden maliyeden alıyor kıçından mı uyduruyor! ha öyle diyorsan git "türkiyenin son 8 yılı" konusuna 6 sayfada fln hazineden ve tcmbden alınmış direk bilgiler var oraya bak...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

akıl ancak akılla anlaşılır,  ampüle oy verenler başta akıldan daha sonra sırasıyla mantık haysiyet vicdan gibi "insani" kavramlardan yoksun hatta hiç tanımadan yetiştirilmiş bir kalabalık olduklarından dolayı hiç bir belgenin kanıtın mantıklı açıklamanın onların gözünde ampül ışığı kadar anlamı yoktur. cehalet ve sefalet ile yarattıkları bu sefil kalabalıktan aldıkları oylar ile binlerce senelik bir ülkeyi yönetme hakkını kendilerinde buluyor olmalarının ismi ne yazıkki demokrasi olarak adlandırılıyor. tarihte batan,yıkılan hermemleketin yok edilen her milletin son perdesinin dış mihrakların eline geçmiş rezil-i rüsvan kukla bir iktidar tarafından yönetiliyor olması muhtemelen tesadüf değildir ki Türkiye cumhuriyeti ile ilgilide bariz bir sona doğru koşar adım gidiliyor. 

begendim hoca..  :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

bence totemını  bi döndür belki hala rüyadasındır .

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    By_Mihni bunu yazdı:

:D en güzel cevap bu benim içinde. Sen bi açıklasana bu yayın organlarının hangisi tertemiz tarafsız birde onu araştırırmısın ? :D

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    :) ne kadar AntiAkp li varsa tek bir soru soruyorum Ama ilk önce söylemem gereken birşey var. Ben İktisat mezunuyum İssizlik var diyenlerin çoğuda iibf fakültelerinden mezun.Geçtiğimiz sene haziranda mezun oldum şimdi Şimdi vakıfbankta uzm. Yrd. pozisyonundayım.Hiç bir şekilde kasma durumum olmadı sınava çalışma konusunda bildiklerimle girdim ve hiç bir şekilde torpilimde yoktu.Ve her gün bir iibf'li için veya 4 yıllık bir fakülte mezunu için bir herhangi bir kurumda yüzlerce kadro açılıyor.İssizlik mi var yoksa Mal olan üni mezunumu çok ? -- 10 sene önce şimdi amerika öyle yaptı böyle yaptı dediğiniz amerikanın Çük'ü sizin cebinizdeydi şimdi şimdi ise değil bu rahatsızlık neden ? --Siz gece don atlet yataklarınızda uyurken gecelik 1400 faizle adamlar sıcak parayı sokup 2 veya 3 saat sonra bunun 10 katını alıyorlardı. Hatta o zamanın esnafı bile diyordu bunu Yazar kasaları bile kırdılar.Cahil dediğiniz kesim işte.Peki cumhurbaşkanı ecevit'e anayasa kitabını fırlattığında neredeydiniz? --Anti Akp'lilerin hepsi Okumuş cahil değilya şimdi bana 10 sene öncesiyle bugünü kıyaslarmısınız o yüksek zeka beyninizle? --Ben akp'ye oy verdim vede arkaasındayım Türki'yenin 30 seneden beri ötmeyen borusunu Öttürmeye başladı Ama sulanmış beyinli olan zihniyetler hala takım tutar gibi parti tutarak bir de atıp tutarak Başkalarının şakşakçılığını yapmaya devam ediyorlar. --Atın şu at gözlüklerini bir gün Liderleri tarafsız izleyin kim ne diyor diye Planı projesi ne ülkeye yapacağım edeceğim eskide kaldı artık şimdi kalkınma zamanı Köprü yolla kalkınma olmuyor sadece. --Yapılan para politikaları maliye politikaları bunların hepsi birer gerçek Ama hanginiz ne yapıldığını ne kadar biliyor.. eminim hepiniz Gerizekalı değilseniz kötünün en iyisini bile seçeceksiniz. Kanal D yi izle Solcu ol Samanyol'unu izle sağcı ol Evet ülke böyle durumda ama en akıllılarımıza söylüyorum yani %40'lik kesime bana bir başkan söyleyin diyim ki bu adam kesinlikle lider vasıflarını taşıyor.?

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

trabs0n bunu yazdı:
    :) ne kadar AntiAkp li varsa tek bir soru soruyorum Ama ilk önce söylemem gereken birşey var. Ben İktisat mezunuyum İssizlik var diyenlerin çoğuda iibf fakültelerinden mezun.Geçtiğimiz sene haziranda mezun oldum şimdi Şimdi vakıfbankta uzm. Yrd. pozisyonundayım.Hiç bir şekilde kasma durumum olmadı sınava çalışma konusunda bildiklerimle girdim ve hiç bir şekilde torpilimde yoktu.Ve her gün bir iibf'li için veya 4 yıllık bir fakülte mezunu için bir herhangi bir kurumda yüzlerce kadro açılıyor.İssizlik mi var yoksa Mal olan üni mezunumu çok ? -- 10 sene önce şimdi amerika öyle yaptı böyle yaptı dediğiniz amerikanın Çük'ü sizin cebinizdeydi şimdi şimdi ise değil bu rahatsızlık neden ? --Siz gece don atlet yataklarınızda uyurken gecelik 1400 faizle adamlar sıcak parayı sokup 2 veya 3 saat sonra bunun 10 katını alıyorlardı. Hatta o zamanın esnafı bile diyordu bunu Yazar kasaları bile kırdılar.Cahil dediğiniz kesim işte.Peki cumhurbaşkanı ecevit'e anayasa kitabını fırlattığında neredeydiniz? --Anti Akp'lilerin hepsi Okumuş cahil değilya şimdi bana 10 sene öncesiyle bugünü kıyaslarmısınız o yüksek zeka beyninizle? --Ben akp'ye oy verdim vede arkaasındayım Türki'yenin 30 seneden beri ötmeyen borusunu Öttürmeye başladı Ama sulanmış beyinli olan zihniyetler hala takım tutar gibi parti tutarak bir de atıp tutarak Başkalarının şakşakçılığını yapmaya devam ediyorlar. --Atın şu at gözlüklerini bir gün Liderleri tarafsız izleyin kim ne diyor diye Planı projesi ne ülkeye yapacağım edeceğim eskide kaldı artık şimdi kalkınma zamanı Köprü yolla kalkınma olmuyor sadece. --Yapılan para politikaları maliye politikaları bunların hepsi birer gerçek Ama hanginiz ne yapıldığını ne kadar biliyor.. eminim hepiniz Gerizekalı değilseniz kötünün en iyisini bile seçeceksiniz. Kanal D yi izle Solcu ol Samanyol'unu izle sağcı ol Evet ülke böyle durumda ama en akıllılarımıza söylüyorum yani %40'lik kesime bana bir başkan söyleyin diyim ki bu adam kesinlikle lider vasıflarını taşıyor.?

helal hocam kesinlikle haklısın burdada o kadar yavşak var ki dün bir tane dış borçları cetvelini paylaşmış arkadaş o konuya yazdım bana hadi ispat et diyor ulan yavşak kendin paylaştın nerden buldun saçma sapan şeyin kaynağı nerde sen ona cevap ver ondan sonra konuş öküz burda chp'nin bir ara tv de reklam arası konuşmaları vardı gazeteci herif elinden ne geliyorsa her türlü puşluğu hükümete (akp) yapın diyor. k. kılıçdaroğlu ne diyecek evet diyor, hadi onu geçtim ssk'yı soyup soğana çeviren adam hala cevap vermedi diğer partiler zaten iktidar olduda noldu Türkiyeyi bataklığa sürüklediler hala burda beyinsizler şuanki hükümete karşı çıkıp protesto ediyorlar sağdan soldan kaynağı belli olmayan tablo, yazı v.s paylaşıyorlar, paylaşmadan önce araştır kaynağını bul (gazete hariç tabiki o ipneler hit için dikkat çekmek her türlüğü puştluğu yapıyor) ondan sonra gel konuş mal herifler ya. istanbul belediye başkanı adayı iken fakirlere ayda 600 TL maaş bağlayacam dedi paranın kaynağı nerde ? yok benim adım kemal diyo ben para bulurum diyo öyle sahtekarlık olur mu. üniversiteye yerleşen adaylara belediye burs dağıtırken iptal ettiren kim chp, türban sorununu çözüpte anayasa mahkemesine götüren kim chp daha neler daha neler şuanki hükümeti (akp) çekemeyen götüne anteni soksun arkadaş.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

sende Olmayan haysiyet vicdan mantık İnsani KavramLardan sen yoksunsun sen kimsin ki bu sekilde Konusabiliyorsun Sen Once Kendi haysisetini Aklını Bi Muhasebe et ...

bir kere veren orospu olur.
Toplam Hit: 11551 Toplam Mesaj: 106