Vay Be Ben Pkklı Olmuşum Da Haberim Yokmuş..
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Anti yine sana patladı lan bu ertan'ın pkk olayı muahahha :))))
-----------------------------önce kendine bi çeki düzen verde sonra başka adamlara dalaş.. gülmeye bak ( muahahha.)
-
Benim gülüş tarzım seni neden bu kadar ilgilendiriyor ertan ?
Gerçeğin su yüzüne çıkması gerçekten çok kötü bişey. Senin bu pervasız hareketlerine bir anlam verebiliyorum. Sen rahat ol...
-
benim açtığım konuda alakasız bi cvp veriyorsun o yüzden.. ayrıca konu komik değil..
ee insan ifiracı tayfasındna olunca herşey farklı oluyor sizin için de mi hoca
edit: gerçek su yüzünde tabii hoca :) açıklamamı yaptım merak etme.. Kimin ne olduğu belli zaten. Ülkeye beş kuruşluk katksıı olmayan,bir ağaç dikmemiş insnlar benim karşıma geçmiş vatan millet ayakları yapıyorlar bana.. pelesenk gibi dolamışlar ağzına bu sözleri.. yazık
-
hoca senden pkklı değilde olsa olsa hacı komünist olur (yanlış anlama ama)...
-
ben şahsen ertanı az çok tanırım, pkk sempatizanı denebilecek en son insanlardan biridir.
-
arkadaşlar destekleriniz için gerçekten çok teşekkürler..
beni tanıyan öyle birşey olmadığını bilir.. tanımayan insanlar için zaten açıklama yaptım..
3-5 çapulcuya papuç bırakmam ben..
-
Hacı eskiden severdim seni, çünkü böyle biri olduğunu bilmiyordum. Bu mesajlarını gördükten sonra artık zerre haz etmiyorum. Yüce Türk neferlerine terörist damgası vurup teröristleri savunan, kürtçülük ile acıtasyon yapıp ağır iftiralar atıyorsun. Yoldan adam çevirip yazdıklarını okutsan pkk lı der mi demez mi bu soruyu kendine bir sor istersen.
-
DkN bunu yazdı:
Hacı eskiden severdim seni, çünkü böyle biri olduğunu bilmiyordum. Bu mesajlarını gördükten sonra artık zerre haz etmiyorum. Yüce Türk neferlerine terörist damgası vurup teröristleri savunan, kürtçülük ile acıtasyon yapıp ağır iftiralar atıyorsun. Yoldan adam çevirip yazdıklarını okutsan pkk lı der mi demez mi bu soruyu kendine bir sor istersen.
Valla bende yazıları görünce üzüldüm. gerçekten üzücü -
Seninle bide laf dalaşına girecek halim yok ertan.
Neyin ne olduğu , kimin ne olduğu zaten ortada. Bide kalkmış 50 sayfa savunma yazmışsın kendi adına. İstersen destan yaz. Neyi savunacaksın neyi değiştireceksin ben senin ne yapmak istediğini de anlamış değilim zaten. Bide kalkıp şimdi seninle yok muhahah diye güldü yok zuhahaha diye güldü diye bunun davasını , ülke için şunu yapmış şunun için bunu yapmış davasına da girecek değilim.
Herşey açık ve net. Daha fazla sana bişey söylemiycem. Yoksa bu muhabbet büyür gider ertan boşver...
-
:) eğer pkklı olsam derim pkklıyım diye.. korkak değilim.kim bana ne yapabilir ki!
Ben bildiklerimi söyledim hoca.. belki aynı şeyi düşünmüyoruz.türkçe lastik gibi bir dildir.bir cümleyi onlarca farklı anlamda anlayabilirsin.. kalperi kimse bilemez..
o yüzden beni tanıyanlar için problem yok..tanımayanlar için sorun var... yine de dürüstlüğün için teşekkür ediyorum.. beni sevmesen bile ben seni seviyorum..
ama inan kötü bi niyetim yok olamaz da..