folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vay Be Ben Pkklı Olmuşum Da Haberim Yokmuş..

Vay Be Ben Pkklı Olmuşum Da Haberim Yokmuş..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

ertan bencede sen pkk sempatizanısın.Bide bu konu gündeme gelip rahatsızlık duyduğun için hırsını birilerinden almaya calısma (Holydemon nasıl isterse öle güler )

Bide hemşerimsin ama senden haz etmedim açıkcası :I

sen neyin pesindesin peki ? tanirmisin ertani ? neyin hirsini yapacaklar ?

senin ailene soyle boyle dese biri forumda aciklama yapmazmisin ? yada sana pkk li deseler tinlamadan hahah hihihih ki*imiza buzlu bademler, sandalyeyi ters cewirip oturmalar mi yaparsin ? cmylmz in dedigi gibi rahatmi takilirsin ? hayret bisi ya:)

SYL 184
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

holydemon jitemin yaptıklarnı iyi araştır.Ben 8 sene doğuda kaldım ve neyin ne olduğunu iyi biliyorum.. başkalarından fikir almaya ihtyacım yok..

ayrıca freak.. ben kürtçe dilini savunuyorum.onun dışında diğer konuda hem fikirim senle. aponun bi tarafı ermeni zaten.. ki pkk nın altında israil desteği var.Amaçları büyük israil devletini kurmak.pkk yı kullanıyor

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    HolyDemon bunu yazdı:

ertan bunu yazdı:
    pkk bir terör örgütüdür..bunu hiçbir zaman saklamadım ben! kan döken, kundaktaki bebekleri öldüren, uyuşturucu işince olan, ortalığı karıştıran pkk dır. Ama bazı noktalarda devlet elide vardır.Bunu da gördüm.örnek jitem

Yani sen şimdi TÜRKİYE CUMHURİYETİ Devlet Kurumlarına Yani Jandarma İstihbarat'a veya Devletin Diğer Organlarına pkk mı demek istiyosun ertan ?

Sen Beynini Yemişsin ertan. Bide gördüm diyosun. Ayıp...

cumle icinde neden bi noktayi cikarip aliyorsun ?

askerin zamaninda kurt koylerini yaktigi yalanmidir holydemon ?

SYL 184
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    freak delikanlı adam çıktın hoca... haksızlığa boyun eğmedin için teşekkürler.. işte ben isterdim ki tüm insanlar senin gibi haksızlığın karşısında dursun..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

ben de ertan'dan hazzetmiyorum ama pkk ile siyasetle, müzikle alakası yok..

Ben mesajlarını okuduğum zaman ertan'ın terliyorum, hiç haz almıyorum, bazen çok bilmişlik, bazen insanları küçümsemeye çalışmalar, laf koyup gitmeler falan, kötü bi iz bıraktı şahsen ertan bende..

Ama tartıştığınız konuyu bilmem..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

hemşeri sitedede daha yeni olduğum için ve seni tanımadığım için bişe diyemicem..

ama yapılan yorumlar hep aleyhine nedense... 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    yahu turklerin hepsi süperdir herkez sucsuzdur demiorz.. türklerdende wardır o.ç ama bu kürdlerin yapdıgını(pkklı olanların) haklı kılmaz dimi?

NesTo | same shit diffirent asshole
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Doğru olabilir fakat benim ülkemin organına kimse pkk yandaşıymış gibi yaklaşamaz ! O kadar !

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek

bu sitede ben pkk lıyım demiyen hiç kimseye bu PKK lı yakıstırması yapılamaz bence. bu sitede bi pkk bi apo konusu açıldığında edilen küfürlerin hatti hesabı yoktu zamanında. şimdiki küfür yasağı da müridlerin pkk konusundaki fikirlerini değiştirdiğine inanmıyorum. ayrıca bu kadar çok küfür edilen ve pkk ya karsı tutumu belli olan bir sitete; pkk sempatizanı bir üyenin bu kadar aktif olması mantıksızlıktır.

ayrıca tükiye cumhuriyetinin bazı kuruluşlarının ve tsk nın zamanında yanlış uyguladığı stratejileri yüzünden kürt-pkk sorunu buralara kadar gelmiştir. ben karadenizliyim ancak yapılan yanlışlara fransız değilim. herkes kendi tuttuğunu kusursuz görmeye calısıyor. biraz daha objektif olun. laf olsun diye bok atmayın.

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    ............
Toplam Hit: 10419 Toplam Mesaj: 74