folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vay Be Ben Pkklı Olmuşum Da Haberim Yokmuş..

Vay Be Ben Pkklı Olmuşum Da Haberim Yokmuş..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------
    Freak bunu yazdı:
    HolyDemon bunu yazdı:

Doğru olabilir fakat benim ülkemin organına kimse pkk yandaşıymış gibi yaklaşamaz ! O kadar !

nerden senin ulken burasi ayiptir sormasi ? ne hakla kendi malinmis gibi sahipleniyorsun ? kimsin necisin ? burasi bizim ulkemiz. kimsede ulkemizin askerine pkk yandasi gibi yaklasmiyor. ertanin demek istedigi sey sudur hani benim anladigim kadariyla. ordumuz girmistir bir koye yakip yikmistir. olayida pkk uzerine yikmistir. burda yanlissam ertan soyle.

asker girmistir fakat nereye girmistir ? kimse bilmez i*ne`nin biri cikar ortaya bi bok atar hepinizde anaaaa dersiniz :) o pkk`li ibneler giyer bizim kiyafetimizi girer koye yakar yikar. "aha bakin turk askeri bunu yapti size biz sizi koruruz bizle olun" der koylude inanir. sonra askerimiz pkk liyi bulur kovalar. bu koye kacar bunlar. isterler vermezler. birde ustune diklenirler. askerde bakmaz hepsini tarar. cunku bugun o i*neleri bize vermeyen yarin bize kursun sikacaktir.

oufff. oufff. akil akil, gel pesime takil.

Hocam sen ne diyorsun ya

Onlar nie inanıyor.Giresuna girdi pkk halk kahramanca dağlarda onları kendisi vurdu.Askere iş bırakmadı

yapma ya ? hangi insan hangi insani vurupta cezasiz kalir ? o meydanlarda apooo apooo diye bagran yirtinan o*rspuyu bile kmse vuramiyor dagdaki adami kim vurabilir ? mantigin aliyormu ? askere is birakmamis. birakn lan sacmalamayi.

SYL 184
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Jitem köy yaktıda  kötümü oldu :)  herkes ayağını denk alacak  bu kadar basit :B 
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    Jitem köy yaktıda  kötümü oldu :)  herkes ayağını denk alacak  bu kadar basit :B 
    inan ki aldığın nefes vatana zarar.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 10423 Toplam Mesaj: 74