folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vay Be Ben Pkklı Olmuşum Da Haberim Yokmuş..

Vay Be Ben Pkklı Olmuşum Da Haberim Yokmuş..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    HolyDemon bunu yazdı:
    -----------------------------

Seninle bide laf dalaşına girecek halim yok ertan.

Neyin ne olduğu , kimin ne olduğu zaten ortada. Bide kalkmış 50 sayfa savunma yazmışsın kendi adına. İstersen destan yaz. Neyi savunacaksın neyi değiştireceksin ben senin ne yapmak istediğini de anlamış değilim zaten. Bide kalkıp şimdi seninle yok muhahah diye güldü yok zuhahaha diye güldü diye bunun davasını , ülke için şunu yapmış şunun için bunu yapmış davasına da girecek değilim.

Herşey açık ve net. Daha fazla sana bişey söylemiycem. Yoksa bu muhabbet büyür gider ertan boşver...

tartışma hoca..sana kimse sana zorla tartış demiyor.. millet objektif olsun sorun yok..

hadi sana eyvallah. 

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

Slm arkadaşlar müzik evrenseldir insanlar istedikleri müzikleri dinlerler kimse dinlediği şarkıya göre yargılanmaz..

Benim arkadaşlarımın yarısı kürt ve ahmet kaya dinliyorlar ama bizim onlarla katılmadığımız etkinlik kızılayda kan bağışından tutunda teröre lanete mitinglerine kadar... 

Bunlar çocuksa şeyler gerek yok beyni az çok çalışan insan bu tür karalamalar yapmaz ve ülkeme nasıl bir faydada bulanabilirim diye aklını kullanmalı... 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

okudum basindan sonuna kadar fakat ikilemde kalmadim desem yalan olur. ikilem olayida su sekilde aciklayayim.

hani yazilarinda akli basinda biri gibi gozukuyorsun. bir cok seyin cevabini vermissin. fakat misal avatar olayinda bi acik vermissin. hani ayni goruslere ben sahip olsam bana pkk li diyebilirler diye o avatari koymam. giderm baska bisi koyarim. hani insanlarimiz cahil anlatabiliyormuyum ?

karalayan arkadaslar niye karaladi, aranizdaki sorun nedir bilmem bilmekte istemem fakat sana yapilanda az buz birsey degil. ayip gunah diye birsey var. sana ters dustugum konu ise kurt halki ve kurtce hakkindaki olay. bir milletin dili olmasi icin bayragi olmasi, bir vatani olmasi gerekir. benm gozumde vatani olmayan bir grup i*ne bunlar. bayraklarida k*clarndan uydurma bisi. neyse konuya fazla dalmayayim. umarim kimse uzulmez we sorun kapanir.

SYL 184
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:

Ayrıca şunu bilin..Ben pkklı isem delikanlı çıkıp derim ben pkklıyım.Ben şu olsam bu olsam derim.kimseden korkum yok..ister siteden atsınlar ister vursunlar..

Ben bazıları gibi dönek,arkadan iş çeviren,kıvıran insanalrdan değilim..tanıyan bilyior zaten..

delikanlisindirda. kalkip ben pkk liyim diyemezsin be haci :) o kadarda degil.

SYL 184
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Ertan seni sadece yaptığın paylaşımlarla bilirim.. Seni dinlediğin müzik ve kullandığın avatar için pkk lı ilan eden zihniyete açıkmala yapmak zorunda olmadığını

söyleyeyim sadece. Sanki Pkk lı olsan bu yorumları yapıp seni kınayan arkdaşlar seni banlamaktan öteye gidicekte terörle mücadele şubesine götürüp sorguyayacak. 

Kul hakkı yemeyin vebali büyüktür. 

west[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

kürt halkını kabul etmek ayrı bir şeydir pkk lı olmak ayrı bir şeydir...

şarkı, şiir, müzik olarak bakarsakta; renkler ve zevkler tartışılmaz...

hadi size iyi eğlenceler :S...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

metalati teşekkürler

freak sana da teşekkürler.. öncelikle dil olması için vatan ve bayrak şart demişsin..Bu ülke kürtlerinde vatanı bu bayrak onlarında bayrağı. bir çok ülkede onlarca yerel dil var.İspanyada iki resmi dil var.katalanca ve ispanyolca.. katalanların bi bayrağı var mı var ispanya bayrağı ülkeside ispanya.. kürtler içinde aynı şey geçerli

avatar olayına gelince.ben yemin ederim ki aklımdan hiç öyle birşey geçmedi.insanları insanlar kendi gibi görür..ben öyle düşündüm ama farklı insanlar farklı görmüş..bilseydim koymazdım zaten öyle düşüneeceklerini..

saygılar cevabın içn 

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

west ve yesterfox teşekkürler..

konuyu açmamın amacı beni çok kötü bi şekilde karalamaya girme planlarının olmasıdır... sizin bilmediğiniz ek olaylarda var.Sitenin kuralları gereği söylemem onu (yönetimle ilgili) yani baştan sonra karşı bi örgütlenme var.bi kaç kişi yapıyor bunu.. benim yaptığım bi yanlış yok.ama karalıyorlar işte.. bende kendimi iyice ifade etmek istedim.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

teşekkürler sipidik..

orda açtığı konulara zaten cvp verdim.okusydın word dosyasını iyice.. takıldığınız yer varsa sorabilirsiniz burdan.zaten ilk mesajımın en altına yazdım..sorılarınızı sorun diye.. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    ............
Toplam Hit: 10420 Toplam Mesaj: 74