folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vay Be Ben Pkklı Olmuşum Da Haberim Yokmuş..

Vay Be Ben Pkklı Olmuşum Da Haberim Yokmuş..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı:
    -----------------------------
    HolyDemon bunu yazdı:

Doğru olabilir fakat benim ülkemin organına kimse pkk yandaşıymış gibi yaklaşamaz ! O kadar !

nerden senin ulken burasi ayiptir sormasi ? ne hakla kendi malinmis gibi sahipleniyorsun ? kimsin necisin ? burasi bizim ulkemiz. kimsede ulkemizin askerine pkk yandasi gibi yaklasmiyor. ertanin demek istedigi sey sudur hani benim anladigim kadariyla. ordumuz girmistir bir koye yakip yikmistir. olayida pkk uzerine yikmistir. burda yanlissam ertan soyle.

asker girmistir fakat nereye girmistir ? kimse bilmez i*ne`nin biri cikar ortaya bi bok atar hepinizde anaaaa dersiniz :) o pkk`li ibneler giyer bizim kiyafetimizi girer koye yakar yikar. "aha bakin turk askeri bunu yapti size biz sizi koruruz bizle olun" der koylude inanir. sonra askerimiz pkk liyi bulur kovalar. bu koye kacar bunlar. isterler vermezler. birde ustune diklenirler. askerde bakmaz hepsini tarar. cunku bugun o i*neleri bize vermeyen yarin bize kursun sikacaktir.

oufff. oufff. akil akil, gel pesime takil.

Hocam sen ne diyorsun ya

Onlar nie inanıyor.Giresuna girdi pkk halk kahramanca dağlarda onları kendisi vurdu.Askere iş bırakmadı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    darbe döneminde diyarbakır cezaevinde olan olayların pkk'nın bugün bu noktaya gelmesinde etkisi büyüktür.pkk tabiki orada kurulmadı.dış destekli bir örgüt.ama ordaki olaylar sayesinde bir çok devlete düşman kesilmiş insanlar pkk sempatizanı oluverdi.

arkadaşlar asker genel olarak en sağlam kurumdur.ama bu demek değildir ki en ufak bireyine, organına kadar böyle olacak.doğuda yanlışlar yapıldı.kimse yapıldı diyemez.maraş katliamı ve diyarbakır cezaevinde yaşanan olayları biraz araştırın.devletin ve askerin bu konularda suçu var.yok diyemezsiniz.

pkk karadeniz'e de bulaştı.ama ordan beklediği yüzü göremedi.bende rizeliyim.ama tarihe baktığınızda yukarda saydığım olayları karadeniz bölgesinde göremezsiniz.hatta darbe döneminde en az etkilenen bölgedir belkide.ama diyarbakır cezaevini karadeniz'e koy, pkk deilde herhangi bir laz örgütü ordan da bir şekilde yüz bulurdu.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    HolyDemon bunu yazdı:
    iSTaN_BuLL bunu yazdı:

bu sitede ben pkk lıyım demiyen hiç kimseye bu PKK lı yakıstırması yapılamaz bence. bu sitede bi pkk bi apo konusu açıldığında edilen küfürlerin hatti hesabı yoktu zamanında. şimdiki küfür yasağı da müridlerin pkk konusundaki fikirlerini değiştirdiğine inanmıyorum. ayrıca bu kadar çok küfür edilen ve pkk ya karsı tutumu belli olan bir sitete; pkk sempatizanı bir üyenin bu kadar aktif olması mantıksızlıktır.

ayrıca tükiye cumhuriyetinin bazı kuruluşlarının ve tsk nın zamanında yanlış uyguladığı stratejileri yüzünden kürt-pkk sorunu buralara kadar gelmiştir. ben karadenizliyim ancak yapılan yanlışlara fransız değilim. herkes kendi tuttuğunu kusursuz görmeye calısıyor. biraz daha objektif olun. laf olsun diye bok atmayın.

Bizde öyle yaklaşıyoruz fakat adamın anlatmak istediğini çözemedim ki ne oldugu belli zaten...

pkk muhabbetleri herzaman çok hit almıştır bu sitede. ben ilk konu + 5 yorum okurum o kadar. ertanın yazdıklarına hiç denk gelmedim. fikrini bilmiyorum açıkçası. sebebide çoğu üyenin doğru veya yanlış ne bulursa yazması. benim kanaatim ertan ben pkk lıyım kardeşim diyene kadar bu konunun kapatılması. ancak adam bas bas bağırıyor zaten pkk lı değilim diye, zaten kapanması lazım. o malum sitede ki konuşmalar da çok hoş değil. fikirlerimizi burada paylasırken milletin susup, daha sonra başka sitede arkadan bu şekilde bel altı muhabbetlerle geyik yapması bana yanlış geldi. bence uzatmanın manası yok. 

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    sivil_padisah bunu yazdı:

freak saçma sapan konuşma...

kürt dediğin i*nenin önde gidenidir..(istisnalar kaideyi bozmuyo biliyonuz)

arastir bakalim kokenini nereye dayanacak cok merak ettim. yasin kac senin ? akil ve fizik yasin.

SYL 184
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek

kalkıp ahmet kayayı savunan adamdan hayır gelmez bak hoca oradaki yorumların ne mal olduğunu ortaya koyuyor zaten pkk lı olmasanda onlar gibi düşüncelere sahipsin ve onların değerlerini koruyorsun yazık Atatürkün yaptığı içraatlara laf etmiş onları yüceltmişsin avatarında peçeli kadın ve peçeside mavi yeşil kırmızı burada açıklama yapma savunursan onları bu gördüğün insanlar hep karşında olur ha insanlığına birşey diyemem iyi birisin gerçektende yardımsever ama insanın aklınada gelmiyor değil belkide onlarında bi sebebi vardı bu yüzden burada bu yardımsever iyi niyetin biter...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Yani burası seninde ülken değil mi Freak bunu mu kastetmeye çalışıyosun ? 

Ben bu ülkenin vatandaşıyım , üzerinde yaşıyor , bu ülkeye hizmet ediyorum. Senin gibi ertanla işbirliği yapıp pkk yı savunmuyorsam , bu ülkeyi benimsiyor , sahip çıkıyorsam o zaman bu ülke benimdir , bizimdir !

Freak benim için post kasma. Seninde ne olduğun ortada...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    HolyDemon bunu yazdı:
    Ben artık karışmıyorum bu konuya daha fazla post kasmıycam. Konu durumu kötüye gidiyo. Herkes kimliğini koymaya başladı zaten ortaya. Kimin ne olduğu çıkıyo teker teker...
    :)

SYL 184
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı:
    HolyDemon bunu yazdı:

Doğru olabilir fakat benim ülkemin organına kimse pkk yandaşıymış gibi yaklaşamaz ! O kadar !

nerden senin ulken burasi ayiptir sormasi ? ne hakla kendi malinmis gibi sahipleniyorsun ? kimsin necisin ? burasi bizim ulkemiz. kimsede ulkemizin askerine pkk yandasi gibi yaklasmiyor. ertanin demek istedigi sey sudur hani benim anladigim kadariyla. ordumuz girmistir bir koye yakip yikmistir. olayida pkk uzerine yikmistir. burda yanlissam ertan soyle.

asker girmistir fakat nereye girmistir ? kimse bilmez i*ne`nin biri cikar ortaya bi bok atar hepinizde anaaaa dersiniz :) o pkk`li ibneler giyer bizim kiyafetimizi girer koye yakar yikar. "aha bakin turk askeri bunu yapti size biz sizi koruruz bizle olun" der koylude inanir. sonra askerimiz pkk liyi bulur kovalar. bu koye kacar bunlar. isterler vermezler. birde ustune diklenirler. askerde bakmaz hepsini tarar. cunku bugun o i*neleri bize vermeyen yarin bize kursun sikacaktir.

oufff. oufff. akil akil, gel pesime takil.

Yani burası seninde ülken değil mi Freak bunu mu kastetmeye çalışıyosun ? 

Ben bu ülkenin vatandaşıyım , üzerinde yaşıyor , bu ülkeye hizmet ediyorum. Senin gibi ertanla işbirliği yapıp pkk yı savunmuyorsam , bu ülkeyi benimsiyor , sahip çıkıyorsam o zaman bu ülke benimdir , bizimdir !

Freak benim için post kasma. Seninde ne olduğun ortada...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:
    Freak bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

ertan bencede sen pkk sempatizanısın.Bide bu konu gündeme gelip rahatsızlık duyduğun için hırsını birilerinden almaya calısma (Holydemon nasıl isterse öle güler )

Bide hemşerimsin ama senden haz etmedim açıkcası :I

sen neyin pesindesin peki ? tanirmisin ertani ? neyin hirsini yapacaklar ?

senin ailene soyle boyle dese biri forumda aciklama yapmazmisin ? yada sana pkk li deseler tinlamadan hahah hihihih ki*imiza buzlu bademler, sandalyeyi ters cewirip oturmalar mi yaparsin ? cmylmz in dedigi gibi rahatmi takilirsin ? hayret bisi ya:)

Benim ailemde sorun yoksa kim ne derse der.Üstelik ben Ertana lafımı direk ertana söledim onun dışında ailesine bişey demedim.Diyeni de haz etmem.

Ertanın bazı söledikleri doğru.Orduda bile pkklı var.Fakat sen başka konulara giriyorsun ertan

sorun senin kime yada ne amacla soyledigin degilki. senin genisligin. basina gelmeden anlayamazsin bazi seyleri. hic iftira atildimi sana ?

Evet atıldığı oldu.Fakat burdaki bence sebepsiz bir söylem değil.Ateş olmayan yerden duman cıkmaz.Neden başka müridlere demiyorlar o zaman ?

Ben ertan pkklıda demiyorum ama yanlış yolda...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    sivil_padisah bunu yazdı:

freak saçma sapan konuşma...

kürt dediğin i*nenin önde gidenidir..(istisnalar kaideyi bozmuyo biliyonuz)

evet istisnalar kaideyi bozmuyor,

3-5 tane şerefsiz için bütün kürtleri ibnenin önde gideni yapmakla çelişkide bence bu

Toplam Hit: 10424 Toplam Mesaj: 74