folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vay Be Ben Pkklı Olmuşum Da Haberim Yokmuş..

Vay Be Ben Pkklı Olmuşum Da Haberim Yokmuş..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı:
    -----------------------------
    bayzin bunu yazdı:

ertan bencede sen pkk sempatizanısın.Bide bu konu gündeme gelip rahatsızlık duyduğun için hırsını birilerinden almaya calısma (Holydemon nasıl isterse öle güler )

Bide hemşerimsin ama senden haz etmedim açıkcası :I

sen neyin pesindesin peki ? tanirmisin ertani ? neyin hirsini yapacaklar ?

senin ailene soyle boyle dese biri forumda aciklama yapmazmisin ? yada sana pkk li deseler tinlamadan hahah hihihih ki*imiza buzlu bademler, sandalyeyi ters cewirip oturmalar mi yaparsin ? cmylmz in dedigi gibi rahatmi takilirsin ? hayret bisi ya:)

Benim ailemde sorun yoksa kim ne derse der.Üstelik ben Ertana lafımı direk ertana söledim onun dışında ailesine bişey demedim.Diyeni de haz etmem.

Ertanın bazı söledikleri doğru.Orduda bile pkklı var.Fakat sen başka konulara giriyorsun ertan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    sipidik bunu yazdı:
    yahu turklerin hepsi süperdir herkez sucsuzdur demiorz.. türklerdende wardır o.ç ama bu kürdlerin yapdıgını(pkklı olanların) haklı kılmaz dimi?
    yahu turkun kafasi piclikte on numara calisir. her turlu yalan, dolan, alavare, dalavare bizden cikar. o sizin kurt dedikleriniz ermenidir. bunlar ozal zamaninda oy toplansin diye sinir kapisi acildiginda ulkeye dolan ( buyuk bir kismi bir kismida zaten vardi ) burda bize ait olanlari almak isteyen, kendi akillarinca burda bir ulke kurmak, bir bayrak, dil ve inanc ozgurlugu olusturmak isteyen bir grup g*toglanidir. ha vardir icinde turkude kurdude. fakat asil olan sudur. pkk ermeni asilli bi gruptur. siz hic kurt gordunuzmu ? o kara tenli, tek ka$LI, fIrca biyikli, kendinden kazakli ve surekli ikinci frekansta konusan lawuklar ermenidir. kurt olanin gozu renklidir. teni beyazdir. acin arastirin bakin.

SYL 184
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    iSTaN_BuLL bunu yazdı:

bu sitede ben pkk lıyım demiyen hiç kimseye bu PKK lı yakıstırması yapılamaz bence. bu sitede bi pkk bi apo konusu açıldığında edilen küfürlerin hatti hesabı yoktu zamanında. şimdiki küfür yasağı da müridlerin pkk konusundaki fikirlerini değiştirdiğine inanmıyorum. ayrıca bu kadar çok küfür edilen ve pkk ya karsı tutumu belli olan bir sitete; pkk sempatizanı bir üyenin bu kadar aktif olması mantıksızlıktır.

ayrıca tükiye cumhuriyetinin bazı kuruluşlarının ve tsk nın zamanında yanlış uyguladığı stratejileri yüzünden kürt-pkk sorunu buralara kadar gelmiştir. ben karadenizliyim ancak yapılan yanlışlara fransız değilim. herkes kendi tuttuğunu kusursuz görmeye calısıyor. biraz daha objektif olun. laf olsun diye bok atmayın.

Bizde öyle yaklaşıyoruz fakat adamın anlatmak istediğini çözemedim ki ne oldugu belli zaten...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Ben artık karışmıyorum bu konuya daha fazla post kasmıycam. Konu durumu kötüye gidiyo. Herkes kimliğini koymaya başladı zaten ortaya. Kimin ne olduğu çıkıyo teker teker...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

hani derler ya türk & kürt kardeştir bunu bozan kalleştir.. o kadar..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

freak saçma sapan konuşma...

kürt dediğin i*nenin önde gidenidir..(istisnalar kaideyi bozmuyo biliyonuz)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:

hani derler ya türk & kürt kardeştir bunu bozan kalleştir.. o kadar..

Bi dediğin bi dediğini tutmuyo ertan. Seni severim iyi bir insansın fakat çok dengesiz davranıyosun. Senin sorunun çözülmez...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    .............
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    HolyDemon bunu yazdı:

Doğru olabilir fakat benim ülkemin organına kimse pkk yandaşıymış gibi yaklaşamaz ! O kadar !

nerden senin ulken burasi ayiptir sormasi ? ne hakla kendi malinmis gibi sahipleniyorsun ? kimsin necisin ? burasi bizim ulkemiz. kimsede ulkemizin askerine pkk yandasi gibi yaklasmiyor. ertanin demek istedigi sey sudur hani benim anladigim kadariyla. ordumuz girmistir bir koye yakip yikmistir. olayida pkk uzerine yikmistir. burda yanlissam ertan soyle.

asker girmistir fakat nereye girmistir ? kimse bilmez i*ne`nin biri cikar ortaya bi bok atar hepinizde anaaaa dersiniz :) o pkk`li ibneler giyer bizim kiyafetimizi girer koye yakar yikar. "aha bakin turk askeri bunu yapti size biz sizi koruruz bizle olun" der koylude inanir. sonra askerimiz pkk liyi bulur kovalar. bu koye kacar bunlar. isterler vermezler. birde ustune diklenirler. askerde bakmaz hepsini tarar. cunku bugun o i*neleri bize vermeyen yarin bize kursun sikacaktir.

oufff. oufff. akil akil, gel pesime takil.

SYL 184
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:
    Freak bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

ertan bencede sen pkk sempatizanısın.Bide bu konu gündeme gelip rahatsızlık duyduğun için hırsını birilerinden almaya calısma (Holydemon nasıl isterse öle güler )

Bide hemşerimsin ama senden haz etmedim açıkcası :I

sen neyin pesindesin peki ? tanirmisin ertani ? neyin hirsini yapacaklar ?

senin ailene soyle boyle dese biri forumda aciklama yapmazmisin ? yada sana pkk li deseler tinlamadan hahah hihihih ki*imiza buzlu bademler, sandalyeyi ters cewirip oturmalar mi yaparsin ? cmylmz in dedigi gibi rahatmi takilirsin ? hayret bisi ya:)

Benim ailemde sorun yoksa kim ne derse der.Üstelik ben Ertana lafımı direk ertana söledim onun dışında ailesine bişey demedim.Diyeni de haz etmem.

Ertanın bazı söledikleri doğru.Orduda bile pkklı var.Fakat sen başka konulara giriyorsun ertan

sorun senin kime yada ne amacla soyledigin degilki. senin genisligin. basina gelmeden anlayamazsin bazi seyleri. hic iftira atildimi sana ?

SYL 184
Toplam Hit: 10429 Toplam Mesaj: 74