Vay Be Ben Pkklı Olmuşum Da Haberim Yokmuş..
-
wala ne desem bilmiyorum.kapılan olaylar hiç hoş şeyler değil ayıp birşey
ahmet kaya dinleyen pkk'lıdır olayina çok güldüm bir zamanlar türkiyenin yarısından fazlasi ahmet kaya dinliyordu.
dayanak olarak bunları gösterip böle bir karalama çok şaçma.
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------metalati teşekkürler
freak sana da teşekkürler.. öncelikle dil olması için vatan ve bayrak şart demişsin..Bu ülke kürtlerinde vatanı bu bayrak onlarında bayrağı. bir çok ülkede onlarca yerel dil var.İspanyada iki resmi dil var.katalanca ve ispanyolca.. katalanların bi bayrağı var mı var ispanya bayrağı ülkeside ispanya.. kürtler içinde aynı şey geçerli
avatar olayına gelince.ben yemin ederim ki aklımdan hiç öyle birşey geçmedi.insanları insanlar kendi gibi görür..ben öyle düşündüm ama farklı insanlar farklı görmüş..bilseydim koymazdım zaten öyle düşüneeceklerini..
saygılar cevabın içn
-----------------------------ya orasi baska burasi baska. o adamlar vatani bolmuyorlar. bu adamlar vatani boluyorlar. bu adamlar askerimi vuruyorlar. bu adamlar kundakdaki cocuga sIkIyorlar. yani ispanyadaki olayla bu farkli bence. ben bu adamlari ki adam demekte dogru degil ama bir vatana bir bayraga bir dile layIk gormuyorm. gormemde. yersiz yurtsuz i*neler.
-
Genelleme yapmak her zaman zarar getirir,getirmiştir.Bazı Kürt'ler şerefsizlik yapıyor diye alayını karalamak olmaz.Ama bazısını da vursan elin titremez o kadar şerefsiz.Kürt'lerin dili olabilir halkı olabilir her boku olabilir ama bişeylere sahip olması,benim ATA'larımın kanı ile sınırları çizilmiş Türkiye topraklarında gözü olabileceği anlamına gelmez.Türkiye'de olmaktan sıkıntısı,gocuntusu olan, siktirsin gitsin,bu Kürt olabilir Çerkez olabilir vs.(Gitsin bizden toprak istemesin)
Ahmet Kaya dinlemek ile Pkk yanlısı olunmaz(şahsi fikrim).He ben dinlemem,sevmem orası ayrı.Lakin bu adama kazandırılan para Pkk ya akıyorsa burada biraz durup düşünmek gerekir.Para kazandırmamaya bak derim(şahsi fikrin)
Aranızdaki tartışmaya ben karışmıyorum,sadece Kürt'ler ile ilgili fikirlerimi beyan etmek ve genellemenin yanlış olduğunu bildirmek istedim :).
-
freak hoca sen kürtlerle pkk yı karıştıryorsun.. benim muğlada tandığım bir abi var.adam has kürt ama mhp ilçe başkanlığı falan yapmış bu adam pkklı mıdır sence?
genellemen yanlış
ayrıca gzx teşekkürler, delicoban :) sna çok ayrı teşekkürlerimi iletiyorum.. güzel açıklamışsın eline yüreğine sağlık
-
ertan bencede sen pkk sempatizanısın.Bide bu konu gündeme gelip rahatsızlık duyduğun için hırsını birilerinden almaya calısma (Holydemon nasıl isterse öle güler )
Bide hemşerimsin ama senden haz etmedim açıkcası :I
-
pkk bir terör örgütüdür..bunu hiçbir zaman saklamadım ben! kan döken, kundaktaki bebekleri öldüren, uyuşturucu işince olan, ortalığı karıştıran pkk dır. Ama bazı noktalarda devlet elide vardır.Bunu da gördüm.örnek jitem
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
ertan bencede sen pkk sempatizanısın.Bide bu konu gündeme gelip rahatsızlık duyduğun için hırsını birilerinden almaya calısma (Holydemon nasıl isterse öle güler )
-----------------------------kemikleşmiş bir beyine birşey sokamazsın hoca.. eyvallah.bırak onu sen beni pkklı yap boşver.. ayrıca holydemonun işi konuyu dağıtmak o yüzden o şekilde tepki verdim..
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------freak hoca sen kürtlerle pkk yı karıştıryorsun.. benim muğlada tandığım bir abi var.adam has kürt ama mhp ilçe başkanlığı falan yapmış bu adam pkklı mıdır sence?
genellemen yanlış
ayrıca gzx teşekkürler, delicoban :) sna çok ayrı teşekkürlerimi iletiyorum.. güzel açıklamışsın eline yüreğine sağlık
aa-aaa pardon yanlis bi ifade kullandiysam ozur dilerim. kurt farkli pkk farkli. kurt zamaninda bizimle beraber canakkalede savasmis 1. dunya savasinda savasmis. osmanli ile fethlere gitmis bir insandir. pkk ise ermenidir. bunu soylemeyi unuttum. he suda var kurtce diye bir dili kabul etmiyorum ben. etmemde. sonucta benm gordugum sey sudur. kurtceyi genelde pkk yandasi, sempatizani. veya pkk li olan sahislar kullanir. ne bileyim iste. ouf kafam karisti ya. -
ertan bunu yazdı:
pkk bir terör örgütüdür..bunu hiçbir zaman saklamadım ben! kan döken, kundaktaki bebekleri öldüren, uyuşturucu işince olan, ortalığı karıştıran pkk dır. Ama bazı noktalarda devlet elide vardır.Bunu da gördüm.örnek jitem
-----------------------------Yani sen şimdi TÜRKİYE CUMHURİYETİ Devlet Kurumlarına Yani Jandarma İstihbarat'a veya Devletin Diğer Organlarına pkk mı demek istiyosun ertan ?
Sen Beynini Yemişsin ertan. Bide gördüm diyosun. Ayıp...
-
...........