Yediğim En Fena Dayak.
-
geçtiğimiz yaz oldu olay..
Bi hemşerimiz vardı ( öyle hemşeriye kakayım ben ) Eleman beni nerde görse avazı cıktığı kadar bağırıyordu tip tip terimler takıyordu bide.
Çok sevdiğim bir arkadaşımla geziyoruz, yine aynı muhabbet. Ekmek almaya indim bi gün fırına dedim ki hacı bak böyle yapma ben sana yakıştırmıyorum taşak sarıyormuyum ben seninle falan alttan almaya calışıyorum. Dediği : tamam hacı bi daha bişi demicem..
aradan 1 ay geçti şimdi bizim mahalle 2 kutuplu aşşağıdakiler yukarı, yukarıdakilerde aşşağıda rahat gezemiyor biz yukarı kısım :D
elemanlar aşşağıda sıkıştırdı beni. dedi böyle böyle sen elemanın arkasından laf yapıyormuşsunda vay efendim ben arkadaşıma laf söyletmemde..
İyi dedim çağırın gelsin konuşalım. Tamam çağırıyoruz.. Eleman gelmeden önce bunlar bira falan aldılar bi kaç tane.
içiyorlar bide salak gibi aralarına oturdum gene 3 5 sohbetimiz var elemanlarla.
cocuk geldi ( cocuga telefonda ulaştıkları zaman kışkırtmışlar ileri geri konuştum diye o gün orda ) geldiği gibi bi tane vurdu bu yanağıma tam oturdu.
Bu vurunca e bende karşılık verdim .. :S Hay vermez olaydım.
Çocuğa vurduğumu gören diğer elemanlar üstüme çullandılar şerefsizler nasıl vuruyor amk :| allahtan park etmiş bir kamyon vardı onun altına girdim de yıttım işi.
neyse gitti bunlar. Cıktım burundan kan geliyor sol kaşımın üstü şiş tekme geldi. Anasını satim bi kerede ıhh demedim acıma falanda yoktu kendimden geçtim zaten tır gibi elemanlar 5 kişi :|
herneyse direk polis noktasına gittim. dedim abi böyle böyle oldu..
hadi bakalım hastaneye darp raporu almaya .. hastaneye vardım kimliğimi istediler o esnada telefonu düşürdüğümü anladım adamlara yalvar yakar yok gitmeyiz diyorlar
dedim üzerine bi su içem gitti.telsizden bunlar gbt geçerken ağır ceza kalemi ve emniyet amiri karakoldaymış anonsta ismimi zikredince savcı demiş bu bizim gardiyanın cocuğu hayırdır bu saatte diye. (allah razı olsunlar hepsine emanetiz sürekli ilgileniyorlar benimle.)
direk hastaneye geldi muainemi olmadan Göğüs hastanesinden beni çıkardı ( darp için gitmiştik oraya ) devlet hastanesine gittik yolda anlattım durumu böyle böyle oldu savcım.
kızdı bayağı.. gitti sonrada.
gbt geçildiğinde annemin sivil masadan tanıdıkları da o gece duymuş sabahsı eve geldiler ne var ne yok diye. onlarada bi durum raporu geçtim :|
telefonu kavgada piçlerden biri almış görmüşler benim teli herkeze haber salmıştım zaten gece geldiğimde sivil ekipler beklemiş kapılarında sabahliyin işe giderken yakalamışlar. Gasp damgasıda yediler :D
Çıktık savcının karşısına.
elemanlardan birinin yaşı tutmuyor avukat gönderdiler. 18'ine yeni girecekmiş pale :D ( rezilliğin daniskası zaten 5 kişinin içinde en ufağı oydu :D )
Diğerleri izbandut gibi amk :D
neyse ben çay içiyorum ifade verirken :D adamlar tir tir titriyor.
sora olay bi şekilde tatlıya bağlandı özel bir durumdan dolayı. Ama harbi en sağlam dayak yediğini hatırlarmısın derlerse ilki budur. :D
-
Bir tane daha anlatayim..Ama bunda dayak yiyen benim.Bu olayin okulla bir ilgisi yok..
15 yasindayim, sokakta bisikleti tamir etmeye calisiyorum.Bir arkadas kosa kosa geldi yanima kavga var senide cagiriyorlar okulun onunde diye..
NEyse ben gittim mekana 10 15 kisi toplanmislar.NE oldu olay nedir dedim.Bizim bir ardasin kardesini dovmusler baska bir mahallede, doven cocuklarda okulun bahcesinde top oynuyorlar neyse 4 5 kisinin de katilmasiyla biz bi 20 kisi olduk.onlarda 8 - 9 kisi..Neyse biz aldik bunlari araya.basta olurya horoz dovusu konusmali monusmali bende uyuz olurum hic sevmem ne konusuyorsun iste kavga edeceksen et..
Aralarindan biri bizimkilere posta koyuyor sen hemo yu kelo yu taniyonmu diye.HEsap ta korku verecek arkam saglam diye. Ben cocuk o lafi bitirir bitirmez yirtik dondan cikar misali hee taniyorum iste burda deyip agzina bi koydum yumrugu alllaaa cumbus basladi biz bunlari saglam yamulttukk :D:D..
Hikaye simdi basliyor iste..
1 hafta 10 gun gecmis olaydan.Ramazan ayi orucluyuz.Benimde ferit diye bir arkadasim var beraber ateriye gidiyoruz zaman cabuk geciyor.Neyse ogun baska mekandaki bir salona gittik. Avcilarda cavusoglu mahallesinde. Ben mortal kombat oynuyorum almisim sub zeroyu kafa cekiyorum paso :D keyifler on numara..Goro ya gelmisim heyecan sonda biri durttu omuzumdan ben de ferittir diye siktir git olm dedim yenilirsem zukerim.Bidaha vurdu omzuma bir hisimla dondum arkama si... diye agzimda kaldi laf. 4 kisi arkamda en ondekide o kelo yu taniyonmu diyen agzinin ustune koydugum eleman..Kendi kendime dedim sictik.
Meger bu picler burda oturuyormus ve oraya takiliyorlarmis.Aterici anladi olay var geldi dedi burda kavga etmeyin disari cikin diye..Bu arada bende bos durmuyorum fikir uretiyorum diyorum olm bunlar 4 kisi biz 2 kisi fazla hasar almadan kacabiliriz.Benim gozum kesiyor 2 kisiye..
Ulan ben etrafa bi baktimki bizim totos ferit volta olmus..VAy aq planlar yerlerde tabi..Kapiya dogru yuruyoruz yalniz ben tek kelime etmiyorum dayak yiceksekte sereflice yiyelim ne yalvaracam aq.. Neyse ben hala plan yapiyorum biri onumde 1 arkamda diger ikiside yanimda cember seklinde gidiyoruz dedim tam kapinin onunde, onumdekini iterim aradanda kacarim diye. Ama bu planiminda bi boka yaramayacagini kapinin onunde duran diger 4 kisiyi gorunce anladim :D:D.. Tecevuz kacinilmaz :D:D.
Onumde o yumruk attigim pic gidiyor..Zaten dayak yiyecegim bari bende hasar birakayim dedim tam kapidan ciktik kardes bi bakarmisin dedim bu doner doner donmez omuzlarindan tutup kafayi suratina tum gucumle bir koydum ama birakmadim bunu sarildim buna yere dusrerken cevirdim ben altta bu ustte suratim gogsunun ustunde Misyoner pozisyonundayiz :D:D:D:D..sirtina kollarimi sikica sardim birakmiyorum..( bu taktigi kuzenden ogrendim yuzune zarar gelmesin diye yapiyorlarmis 1 e 2 ye cok kisi daldiginda :D:D ) zaten cocuk mort olmus agiz yuz kanlar icinde..
Olm bunlar bana bir daldilar nasil tekmeliyorlar. ibnelerden biri uyandi ellerime vuruyor o aciyla biraktim cocugu yere kapaklandim yuzumu koruyorum..Allah razi olsun esnaf yetisti.Aldilar beni aralarinda ama resmen bok cuvali gibiyim.Manav kaldiriyor beni ben geri yere :D:D..NEyse su falan verdiler bana 10 dk otur dum..Picler bekliyor ama orada..Bende diyorum sikicem sizi sikicem...Ben kufur ettikce bunlar cosuyor ama bizim manav eski kiriklardanmis diyor bu cocuga dokunani ezerim hepsi susuyor tabi benimde gtm kalkiyor adama guveniyorum :D:D..Neyse bunlar bi taksi cagirdilar koydular manav parayida odedi ben eve gittim..Tabi bi taraftan bunlara bileniyorum bi taraftanda Ferit picine..
Hacilar eve gittim anneme gorunmeden dogru banyoya..Anam bir soyundum ki her yerim mos mor, Sanki terorle mucadelede sorguya almislar aq..
Heryerim curuk icinde..Bir dus aldim 3 tane agri kesici attim..Zorla yemegi yedikten sonra.Dedim ben ders caliscam odaya gittim actik kitabi..Fantezi yapiyorum intikam duygulari icinde..
Kisaca sonraki olaylardan bahsedeyim..Imzamdaki soz hava degil gercektir.. random sekilde 6 sini bulduk ve cezalarini verdim..
Ferite gelince dovulmeye bile degmeyecek bir asalak oldugu suratina tum sinifinin onude soylenip okkali bir tokat atilip birakilmistir..(omur boyu unutmaz)
-
Çok fena güldüm hepsine.Hepinize Teşekkür Ediyorum Paylaştığınız İçin : )
-
End Meslek 2 Katta sınıfımız Vardı herkes Aynayla dolşırdı ansız Yoktu Bır ara Guney cıktı Bende aynayla Yanıstma Yapıyordum Tam Ogretmenın gtüne sınıfca Gülüyoruz Bende dalmışım bır arkasını donmezmı ben hala Öyleyım Baktı ısık Tam penis üzerinde lan dedı Sen Ne yapıyorsun dalmışım ya o Elim Hala Öyle Kalmıs
elinde tepeşir vardı fırlattı tam gözüme o acıyla cıkan bendeki sesi Ananı Geldi tokata başladı Dedim artık Okuldan da Atılsam Ben Onu Yedim daldık Birimize baktim ki Wla Bende iş Var Söyle Yumuruk Tekme Yere düştü o Sınırle bana pis Bir küfür etti dedim bu küfür iyidi Yırtmak için gittim müdüre o Beni Şikayet Etmeden Ben edim dedim öyle Yırttık Bir Küfür sayesinde Kurtuldum dayagımıda Attım pişmanmıyım Yo degilim
-
Yediğimiz dayaklara şimdi güleceğim hiç aklıma gelmezdi. :)
-
şimdi aklıma geldi 6.sınıftaydım 5.sınıftayken düşman olduğumuz A şubesinin elmanlarıyla okuyordum birbirimize laf sokarken sen bi yaklaş bişey söylicem dedim kulağına çocuk yanaştı öyle bir desibelle kükredimki çocuğun kulağı 10.8 şiddetinde sallandı tam osırada müdür yardımcısı girdi yavşağımyaben pislik olsun diye gülüyom lan siz ağlanıcak halinize gülüyormusunuz dedi biçaktı 3gün diittttttttttttttt sesi kulağımdan gitmedi
-
3 sınıftaydım.şu üfleyince uçan çiçekler var ya okul bahçesinden koparıp bebelerin kafaya üflüyoruz arkadaşla.şişman bi çocuğun kafaya üfledim.6ya yada 7ye gidiyo çocuk.beni dövmeye bi başladı.yerlerde sürükledi asjkldjasdjk hayatımda yediğim tek dayaktı
-
lise 1deyken istiklal marşı okunacak sıraya geçmişiz.. yanımda da kolu skat bi arkadaş var kısa boylu.. konuşuyo da konuşuyo susmuyo bi türlü, müdür de ayar oldu tabi oğlum sessiz olun yavrum sessiz olun falan yok kimse takmıyo müdürü.. benim de boyum uzun olduğundan yanımdaki lavuğu görmüyo..neyse adamın sabrı taştı ışık hızıyla bi geldi yanıma bi girişti ki bana anlatamam.. tüm okula rezil oldum hem de suçsuz yere.. sonrasında tabi adam anladı benim yapmadığımı ama yemiştik bi kere dayağı :D
-
Benimkiler fazla komik değilde unutmadığım anılar anlatıyım bari
1.si
3 e gidiyorum yenı tasındık okulada yenı yazıldım.Evde tam okulun karsısında arada 15 20 metra var o kadar.Beden dersınde fılanız bende ogunlerde sımdıkınden farklı degılım altta kalmama laf sokarım gelene gecene dayılanırım ama hıc oyle gorunmem.Neyse adamlar 3 senelık arkladas coguda mahalleden ark bende sıtede oturuyom dıye gıcıklarda ban basket oynuyoduk bısey oldu artıslendım bunlara bırıyle dalastım onu hallettım derken ıkıncı geldı kendımı korumaya gectım derken 6 kısı bı oldular ebemı sıktıler agız burun dagıldı hoca fılanda yok kurtarcak o sırada benım melek annem balkona camasır asıyo ıcıne dogmus olcakkı okula bı baktı benım bı gordu 7. kattan bagırısıyla benı kurtardı :D Sımdı dayak yedıgım adamlarla kardes gıbıyız.
2.sıde bu sene oldu 1.donemde lıse son :D
bızım okulda bı tane m.yardımcısı var pek sevmem oda benı sevmez.Okulların boyle gırıslerınde tabelaların asılı oldugu cıkıntılar olur ya oranın uzerıne cıkıp voleybol oynamamdan fılab gıcık olur bana neyse bıgun ıcerı ıgrce ıbıne benı cektı sıradan sacın uzun dıye degıl fılan yenı kestırdım derken sçktr kestır gel dedı bende ıbnelık bende semıhsem kestırmeden gırerım dedım gıttım yangın merdıvenınde tırmancam tam okulun dıger tarfına gıdıyom obur tarftan bı ark seslendı gellan merdıvene tırmanmaya ugrasma burda gır dedı tırmandım bırıncı kata gırdım bı cocuga gıt bak dedım korıdor bosmu ıbne bos dedı tam cıktım omude benı kenara ceken m.yardmcısı ıyıkı gormedı pusuya yattım tam merdıvenlere arkasını dondugu sırada fırladım merdıvenden yuakrı sınıfa kacıyom arkadan bı o.ç nun bırı bagırdı hocam kacıyolar dıye o sırada bı karar vermem gerkıyodu ya kacıcaktım yada gerı doncektım kacmayı tercıh ettımkı yaptıgım bırıncı hataydı basldım depara 3. kata kadar kostum manyak adamda arkamda bagırarak kosuyo gel lan buraya dıye bızım kata geldım sınıfın oldugu tarftakı korıdora gırdım tam korıdorun dırısında bos bı sıbıf vardı kosarken bı karar vermrm gerkıyodu ya bos sınıfa gırcem yada bızım sınfa yaptıgım ıkıncı hatada bızım sınıfa gıtmek oldu hsınıfa gıttım sıraya gectım 15 sn ıcındde sıra arkıma durumu anlattım ustumu cıkardım gectı men arkaya test couyom gorunmuyucek yerde hoca geldı hmen sonra semıh kım dedı sınıfta ses yok bıkac kere daha sordu ben kalktım beınm dedı caıgrdı yanına kalktım ıbnelı kdegılmı sen benı bu kadar kosturdun dıye gozunun ıcıne golerımı krıpmadan bakıyorum adam bı bana baktı bı sıbıfa baktı gordukı sıınf pur dıkkat bızı ızlıyo yıgıtlıge bok surdurmemek ıcın sen kendını akıllamı sanıyonlan dıye bı gecırdı tokatı ama snadıgını gıbı olmadı yere fıla nyapıstmadım oyle bı odaklanmısımkı ne gozlerım gozlerınden ayrıldı nede kafam oynadı bunu goren hoca dahada hırslandı sonuc aynı 3.yude vurdu bende yıne tık yok sınıfa baktı anladıkı vurudkca rezıl olcak tutu ensemde cıklan dısarı dedı numara fılan aldı berbere yolladkı
sonuc butun okul hocayla tassak gectı bende sarıgazının kasabında kestırdıgım saclarımın duzelmesı ıcın 2 ay bekledım :D
-
Bu aralar dayak yiyen olmuşdur belki :D