folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yediğim En Fena Dayak.

Yediğim En Fena Dayak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

her cemili alper sanma :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    15 yaşımda babamdan yediğim dayak haricinde, herangi girdiğim bir kavgada dayak yediğimi hatırlamıyorum :)

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bunlar önemsiz sayılır, şimdi asıl kurtlarımızı dökmek lazım, ne okul, ne aile, ne sokak

Askerde yenilen dayaklar!

9200 feetde alınan ilk nefes...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

Muqi bunu yazdı:
    -----------------------------

Bunlar önemsiz sayılır, şimdi asıl kurtlarımızı dökmek lazım, ne okul, ne aile, ne sokak

Askerde yenilen dayaklar!

Rene ye sorsak taze taze anlatsa :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    pek kavga adamı olmadığım için kavgada hiç dayak yemedim. 2 tane vurmalı anım var. 1 tanesi allahın emri olan ortaokuldaki müdür yardımcısından yediğim inanılmaz tokat. derse geç kalmışım dersde boşmuş haberimiz yok öğretmenler zilinin çalmasıyla furkan denene yavşakla son hız koşuyoruz sınıfa girmek için, bu yavşak kapıyı hayvan gibi açıp kapıyı duvara zıbammm diye çarptırıyor ve ilk sıraya oturuyor 1-2 sn geçmeden arkadan ben geliyorum ve okulun en psikopat ruh hastası piç müdür yardımcısı ile karşılaşıyorum ve ben hızımı kesmeden oturmaya yeltenirken bana gelişine öyle bir tokat atıyor ki.. resmen adamın eline oturuyor yüzüm böyle topa gelişine vurduğunda süper oturur ya bazen ayağa aynı o şekilde. okulun en iri yarı adamı olmama rağmen bildiğin tahtaya yapıştım ve süzüleren indim yere. Sonra annem geldi estirdi özür diledi ibne ama neyse..

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

can sıkntısından dolanırken öyle boş boş. kuzenle (lepus :D) amcamlara gidelim dedik. onların evde uzakta. neyse gittik. geri dönücez hava karardı biz yine sıkılıyoruz. çıktık evden az ilerledik demeden dedik gel birbirimize dalalım :D giriştik birbirimize biraz stres attık yola oturduk sigara içiyoz. beyaz bi araba geldi. arabanın içini görmüyoruz. çocuk 20-25 lerinde. camdan konuşuyo işte napıyosunuz burda dedi. hiç dedik eve gidiyoz. nerde oturuyonuz. arapçeşme. burda ne işiniz var. amcamlara geldik. falan derken. baharı tanıyon mu sen dedi. yok tanımıyoruz. niye tanımıyonuz. bak şurda babasının bakkalı var. biz buralı değiliz niye tanıyalım diyoruz. yok tanıycaksın. en sonunda baharmı z.kiyoz amk lan diye oturduğumuz yerden kalkmamızla. arabadan nası oldu anlamadım 6 kişi indi :D aha dedim asıl stresi atıcaz şimdi. adam kulağın üstüne sağlam bitane vurmasıyla ben iptalim :D dolanıyorum öyle mal mal. ne diyolar dumuyom. ben ne dediğimi bilmiyorum. derken ikinci geldi. daha sonraki haftalarda ise o piçleri elde pıçalarla aradık o yollarda :D pıçak dediğimde öyle kelebekti rambo pıcağıydı değil. 15-20 cm uzunluğunda bildiğin kılıç amk :D çocuklar gelse çantadan çıkartıp çizicem kestanelerini. ama bi daha karşılaşmadık onlarla :D

bi kerede lise 1 deyim.arkadaşlarla şakalaşıyoruz. vurdu bana şakayla karışık. vurmaya devam ediyo. tahtanın ordayız. çocuğun ense köküne yapıştırmamla kapıdan çıkması enteresandı :D

yine lise. yine 1 :D okula kameralar yeni kurulmuş izleniyoruz. hocalar geliyo zırt pırt. neyse karşı sınıfla ilk günden beri bi kıllığımız var. tenefüsteyiz. tuvalette sigara içtik çıkıyoruz. bunlarda aşşaya bahçeye iniyo. bunlarla yolda karşılaştık. tam karşılaştığımız yerde kamera :D onlardan biri bi laf attı. biz girdik birbirimize felan. baya bi dayak yedik. fazlası kadar da attık :D hocalar geldi. beni çağırdılar. bide karşı sınıftan bi çocuğu. görüntüyü izletiyolar. hoca diyo olum bu nası atlayış lan :D çocuğun kafasına dirseğinle vurmuşsun manyakmısın dedi. hocam geri sarabilirmiyiz dedim. sardı izledik bi daha. yanımdaki çocuğa döndüm. harbi sağlam girişmişsiz dedim. hocam bi kopyasını alabilirmiyim dedim. siktir git 3 gün boyunca cezalı herkez dedi :D 2 sınıfında tüm erkekleri cezalıydı 3 gün boyunca uzaklaştırma aldık :D güzel günlerdi :D

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Vallahi dayak olarak tanımlanır mı bilmem ama lise 1 de İngilizce öğretmenim beni askıya asmıştı :F

O heriften dayak yemek için sıraya girerdik valla öyle tatlı döverdi :|

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

her cemili alper sanma :)

asfsagksdf

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NiGhT_SouL bunu yazdı:

Japon olduğunu anladıkta,yumruk attı diye YAKUZA mı oldu :D 

Japon mafyasının adamlarından birimiydi ? :)) 

Yok haci adamlar zaten yakuzaydi. Yumruk atti diye degil.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Pek dayak sayılmaz ama beni her hatırladığımda gülümseten bir anım var.

İzmir-Eşrefpaşa lisesi. Lise 1. Sınıf kalabalık. Ben orta sıralarda oturuyordum. Hemen arkamda lise 1 i tekrar eden bir arkadaş vardı. Sol sıralarda ve önde oturan bir de saf bir arkadaşımız vardı. İsimleri hatırlıyorum ama vermeyeceğim.

Ders yardımcı yabancı dil diye bir dersti, ingilizce veriliyordu. Arkamda oturan arkadaş, bana şaka yaptığını zannederek ders ensasında sıranın altından kalemle dürttü beni. Sinirlendim, döndüm tuttum bunun yakasından, çektim kendime doğru. Bu esnada ne olduğunu sözüne ettiğim saf arkadaş görmüş. Biz tam birbirimize gireceğiz [daha doğrusu ben elemana dalacağım :)] hoca bizi gördü, ayağa dikti. Tam ben anlatacakken saf arkadaş hemen kalkıp izahate başladı. Biraz gürültüden sonra beni, arkamdakini ve o saf arkadaşı sınıftan attı ve müdür muavinine gönderdi. Gittiğimiz müdür muavini de oldukça sinirli. Konuşurken bile ses tonundan anlıyorsunuz. Biz müdür muavinini beklerken, bu bana kalem batıran arkadaşın etekleri tutuştu. "Zaten bir kez kaldım, bir daha şikayet alırsam okuldan atarlar beni" diyerek bana yalvarmaya başladı. Ben de "bir daha bana böyle şeyler yapmaya kalkmazsan bu seferlik affedeceğim" dedim. Kabul etti. Hemen bir senaryo yazdık, o saf arkadaşa da anlattık. Senaryoya göre benim tikim varmış gibi yapacağım, biri beni dürtünce tepki vereceğim, arkadaş da bunu bilmiyormuş gibi yapacaktı. Müdür muavini geldi, hepimizi odasına aldı. Yazdığımız senaryoyu gerçekmiş gibi anlattık. Sonra yavaş yavaş yanıma yaklaştı. Hiç beklemediğim bir anda karnımı parmağıyla dürttü. Benden tepki alamayınca, "hani senin tikin vardı lan" deyip bir tane yüzüme tokat patlattı. Öyle bir tokattı ki dengem bozuldu, 1-2 adım kaydım yerimde. Sonra öteki arkadaşa döndü; "neden arkadaşını kalemle dürttün lan" diye bir tane de ona geçirdi. Sonra saf olan arkadaş olayı anlatmak için bir anda ortaya kendisini attı, başladı heyecanlı heyecanlı anlatmaya. Biz de dinliyoruz. Daha ağzından ilk kelimeler çıkarken "sen ne konuşuyorsun lan" diye bu arkadaşa bir daldı, tekme tokat yumruk. Biz yediğimiz tokadı unutmuş, gülmemek için kendimizi zor tutuyorduk. Odadan çıktığımızda bu saf olan arkadaş bize küstü, birkaç gün konuşmadı. Sonra barıştık haliyle :))

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 19021 Toplam Mesaj: 116