folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yediğim En Fena Dayak.

Yediğim En Fena Dayak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=bZNEjLTkxWM

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Konuyu yeni gördüm herhalde bayaa iyimiş:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek

Benim başıma gelen bir olay değil ama çok güldüğüm bir dayak hikayesidir:

Ben küçükken mahallede 10 kişilik bi gruptan dayak yemiştim.. adamsanız tek tek gelin dedim sonra teker teker tekrar dövdüler... eve gidince abim kim yaptı bunu hemen bana göster onları dedi, gittik çocukları bulduk bide abimle beraber dayak yedik eve gelince abim niye söylemiyon 10 kişi olduklarını diyerek beni tekrar dövdü.. /:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

lise 1'deyiz teneffüse tam cıkacaz matematik hocası geldi dedi gelecek ders çıkmayın dışarı yazılı yapacam teneffüse cıkanı görürsem sınava almam. Bunu demesi stres yaptı bende yasak ya illa çıkcam amk. Neyse ertesi ders oldu dedim 3 daikada gidip gelirim ki gerçekten 3 dakikada gittim geldim. Ne göreyim hoca girmiş sınav kurallarını anlatıyor hocam ne yap ne et al diom yok. Neyse mecbur çıkacam girmicem sınava. Kapıyı kapatırken pencere acık elektiriklenme yaptı sert kapandı. Hoca bir çıktı dışarı Allah mısın sen lan diye öğrencilerin arasında bir tokatlayışı var. Yok böyle bir şey

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bir ara okuyacağım ama

teker teker gelin denileni okumuştum çok komikti gerçekten.

tek yediğim dayak bir psikopat bir ilk okul öğremenim vardı.

2 üzeri 5 yazmış tahtaya bir kurban arıyor ...

tabi her zamanki beslenme çantamı düzeltiyor gibi aşağıya eğiliyorum ama

şanslı günümde değilmişim beni seçiyor. sanki nazi kampıda öldürmeye çağırmışlar gibi çok mahsun gidiyorum.

o 3-5 adım öyle uzun geliyorki.. yaz diyor

bende hayatım boyunca ağız okuyamadım ki arkadaşlardan kopya geliyor ama ben anlamıyorum.

ne yapalım diyerek hayatımın hatasını yapıp 2x5 mantık la 10 yazıyorum. sıfırın bittiği anda suratıma bir tokat ama kafam tahtaya çarptı.

acısını hiç hatırlarmıyorum ama çok utanmıştım. zaten sadece bana değil bütün sınıfı döverdi salak kadın.

onun yüzünden bütün öğretmenlerin cani olduğunu düşünerek ilk okulu bitirdim. orta okulda anladım iyi öğretmenlerinde olduğunu. onun yüzünden hep matematiğim kötü oldu. lise sonda toparlaybildim.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 18036 Toplam Mesaj: 116