folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yediğim En Fena Dayak.

Yediğim En Fena Dayak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

by_kamu bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocalar yarıldım ya. Dayak yemek aslında daha zevkli bazen boku çıkmazsa :D insan sonra düşünüp gülüyor kendi haline, bende anlatıcak birşeyler yazmak isterdim ama hiç öyle büyük çaplı sağlam dayak yemedim. Yumruk, tekme-tokat falan oldu. Bi keresinde unutmadığım birşey vardı. Yumruk yemiştim harbiden yıldızları gördüm. O yıldızlar çizgi filmlerde çıkar sanıyordum ama cidden gördüm. Önce şimşek çaktı, sonra yıldızlar geziniyordu :D :D

vay be uzaya çıkmışsın resmen :) Asker aga bana vurduğunda bende görmüştüm.ama omzundaki rütbe yıldızlarını :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arne
    Arne's avatar
    Erkek

CiRKiN bunu yazdı:

p4nturk bunu yazdı:

Ehehehe yıkıldım gülmekten.. Ben anlatmassam olmaz şimdi. Anlatalım belki "tek ortak yönümüz hepimizin dayak yemesidir öyle değilmi? :) "  herneyse dewam edeyim :).. .. .. 

"Günlerden bir gün hava sıcak yazın :) bende iş yerinin önünde her zamanki gibi babamdan anahtarları alıyorum (ev,araba,vs.vs) saklıyorum bir yere kaybettim diyorum şaka yapacam quya :| senin şaka neyine :D 
    Aldım anahtarları kaldırımın dibinde ot bitmiş (çıkmış) onun içine sakladım babamda karşı kırtasiyede çay içiyor baba baba kaybettim dedi aferin dedi gir getir hadi evladım Ulan geri bir döndüm hiç birşey yok koyduqum yerden uçmuşlar sanki
    Onları öyle gördüydüm Saçlarımın uçları yandı adeta dedim baba anahtarlar yok.. babm güldü yine getir getir dedi! seside biraz gürledi bende ne arar anahtarlar kaybetmişim dedim beni sokağın ortasında öyle bir vurduki suratıma.. dudağım patladı yere yattım ablam geldi aldı beni götürdü geri eve ama 5 gün boyunca.. yanağımda parmak izleriyle gezdim..
    anahtarlara ne oldu diye merak ediyorsanız.. otların dibine koyduğumu karşıdaki adam görmüş komşu yani. düşürdü zannetmiş almış anahtarları ben dayak yiyip eve gittikten sonra gelmiş babama vermiş :) o zaman küçüğüm küfür ne bilmiyorum :D bişe yapamadım adama şimdi olacak pffff :D :D

öyle işte dewamı sizlerden gelsin :D

Edit: şehiri merak edenler Samsun :D

:D:D vay amk hoca cok anlamlı dayak yemişin :D:D:D:D

Anlamlı kişi anlamlı dayak yer hoca :D :D

nolanded bunu yazdı:

p4nturk bunu yazdı:

Ehehehe yıkıldım gülmekten.. Ben anlatmassam olmaz şimdi. Anlatalım belki "tek ortak yönümüz hepimizin dayak yemesidir öyle değilmi? :) "  herneyse dewam edeyim :).. .. .. 

"Günlerden bir gün hava sıcak yazın :) bende iş yerinin önünde her zamanki gibi babamdan anahtarları alıyorum (ev,araba,vs.vs) saklıyorum bir yere kaybettim diyorum şaka yapacam quya :| senin şaka neyine :D 
    Aldım anahtarları kaldırımın dibinde ot bitmiş (çıkmış) onun içine sakladım babamda karşı kırtasiyede çay içiyor baba baba kaybettim dedi aferin dedi gir getir hadi evladım Ulan geri bir döndüm hiç birşey yok koyduqum yerden uçmuşlar sanki
    Onları öyle gördüydüm Saçlarımın uçları yandı adeta dedim baba anahtarlar yok.. babm güldü yine getir getir dedi! seside biraz gürledi bende ne arar anahtarlar kaybetmişim dedim beni sokağın ortasında öyle bir vurduki suratıma.. dudağım patladı yere yattım ablam geldi aldı beni götürdü geri eve ama 5 gün boyunca.. yanağımda parmak izleriyle gezdim..
    anahtarlara ne oldu diye merak ediyorsanız.. otların dibine koyduğumu karşıdaki adam görmüş komşu yani. düşürdü zannetmiş almış anahtarları ben dayak yiyip eve gittikten sonra gelmiş babama vermiş :) o zaman küçüğüm küfür ne bilmiyorum :D bişe yapamadım adama şimdi olacak pffff :D :D

öyle işte dewamı sizlerden gelsin :D

Edit: şehiri merak edenler Samsun :D

milletin ortasında çocuğunu döven bütün babaların taaaaaaaa .........

Taaaaaa ellerini öpeyim.!

Tahribat.com/Dua Ederek bekliyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Son yediğim dayaktı sanırım.. Yaşım o zaman 11 di yanılmıyorsam..

O yıllarda bisiklet sürme modasıydı =) Herkesin evinde 1 bisikleti vardı.Almışız bisikletleri arkadaşlarla mahallede turluyoruz.Bakkalın önünde durduk.Gazozları aldık.Bugün bisikletlerle gitmediğimiz bölgelere gidelim de heyecan yaşayalım, değişiklik olsun dedim ben.Demez olaydım =)

Bi arkadaş dedi kibenim bildiğim bi yer var.Tır garajı.oraya gidelim.Gittik oraya.Şehrin biraz dışında kalıyor.Yeni sanayi bölgesinin yanında. ( Antakya )

Şeytanlık geldi aklımıza.Tırların sinyal lambalarını kırmaya başladık.5 kişiyiz.Kıdığımız sinyal lambalarının ampullerini topluyoruz.Zevk için yere atıyoruz.Patlayınca seviniyoruz olay bu a.q. Neyse bi sorun yok.Her birimiz en az 20 tane sinyal lambasını patlattık.Tekrar yola çıktık.2 dk geçmeden onümüzde 1 siyah mercedes durdu.Bizi de durdurdu 2 kişi.İzbandut gibi 2 herif =) Bisikletlerin direksiyonlarını tuttular.Ne oluyo demeye kalmadan 4 ümüzü tokat manyağı yaptılar =) 

Tırların sahibiymiş sanırım onlar =) Hepimizin yüzü kan kırmızısı a.q..

Sonuç: Tokat manyağı olduk.Yediğimizle kaldık.Arkadaşlardan bir tanesinin bisikletinin jantını yamulttular.Kısacası bize biraz kaydılar.. =))

Arkadaşlardan bitanesi şöle dedi: Bu olayı bi yerde anlatmayın yoksa hepinizi tokat manyağı yaparım =)) Mal kendisi zaten tokat manyağı olmuş konuşuyoo.Bu arkadaş mahalleye dönünce herkese kendisi ilk anlattı olayı =))

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

5.sınıfa giderken din hocasından yemiştim okkalı bi tane.Adam sordu kimler ödevini yapmadı, hocam dedim ben bilmiyodum arkadaşlara sormuştum.Arkadaşlarda sorduğum halde yok dediler.Artık adamın elinde ne tip bi nasır/lar vardı bilmiyorum bi tane oturttu bana gözlerim bi karardı bi restart çaktım sonra geri geldim.Arkadaşlarda şaka yaptık dediler :\

Lise 1 deyim ki o da geçen sene olur, arkadaşla sınavdan çıktık güle güle aşşa iniyoruz okulun yeni müdür yardımcısı bize "Gelin lan buraya" yaptı.Dedim bişey olmaz kendi kendime.Hoca dedi "niye böğrüşüyonuz lan" yok hocam böğrüşmüyoduk dedim.Sonra bi tokat indi yüzüme öbür taraftanda bi tane elinin tersiyle çarptı, aynı şekilde arkadaşa sikilmiş sıpalar gibi döndük sınıfa :S

Yine geçen sene ve aynı müdür yardımcısı.Geometri dersi hocamızı çok severdik ve kadının okuldaki son günü, herkes ayakta ortalık yeterince kalabalık baktım ortalık çok karışık dedim şu sıranın üstünden atlayıp geçem öbür tarafa 2 saniyede öbür tarafa geçtim, arkadan bi ses "Oğlum buraya gel" geometri hocasına yalvarıyorum hocam bırakmayın bokunuzu yiyim.Hoca "barışçım sen bi dışarı çık bakayım" dedi.Kaldık beyefendiyle başbaşa.Napıyosun lan sen dedi.Hocam yer-yok-ben-arkadaşlar-kalabalık dedim aynen bu şekil.Hoca aç avcunu dedi arkasından 1 cm lik elektrik kablosu çıkardı(zaten eml de okuyom)iki elime şak şak vurdu.İçeri bi girdim geometri hocasına karşı içimde zerre sevgi kalmamıştı ve ellerimde mastürbasyonu abartmışım gibi izler duruyodu :\ hiç unutmam...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ortaokulda, o ara din kültürü dersine giren ve aynı zamanda müdür yardımcısı olan hocanın kızına din kültürü dersinde; "Lan ne gerizekalısın." deyip bir tokat yemiştim. Hiç unutmam tahta masadan sekti kafam sonra düz oldu vücudum tekrar.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

hiç dayak yemedim la bi ara toplaşın da dövün beni :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

sergerde bunu yazdı:
    Ben lisedeyken şimdiki nişanlımın kuzenleri saldırdı 6 kişi :) heralde hayatları boyunca yedikleri en kötü dayaktı :) ((Sınıfça Halı sahaya gidiyorduk :D))

hacı onlar da kaşınmış :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    muhahaha :D cok güldüm lan.. Ben dayak yemedim :|

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

1den5e kadar olan hocamdan yediğim dayağı kimseden yememişimdir ama öyle tek ben değil sınıftan 10-15 kişi banko yani bide hoca bizi severdi dövmek istemezdi plase vuruşu yapardı ayağıyla yani öyle vururdu burun vurmazdı,sonra tokat atmazdı kulak çekerdi kulakta yanaktan daha iyi lan kızarır mızarır geçerdi :E

atarlı vede giderli bi genç olmadım eğitim hayatımda ama kendimide ezdirmedim kimseye,ilk hatırladığım dayağımı  4temi 5temi ne yedim.Sınıfta arkadaşla oturuyoruz çocuk beslemesini yiyo tabi bizim ev yakın olduğu için biz yemiyoruz evi bekliyoruz tasarrufun mk böyle. Neyse arkadaş şokellalı ekmeğini yedi meyvesuyunu içti önce hüplet sonra gümleti bilen vardır kaprisan mıdır nedir koydu yere tam ayağını havaya kaldırdı indirdiğinde sınıfın kapısında hoca vardı o patlama esnasında kadın dünyasını şaşırdı yankı ve sınıfın boşluğundan olsa gerek çok kızdı aha yedik olm yaprağı yedik dedim geldi orspu kadın kim yaptı diye bile sormadan ellerini kartal gibi yana açtı lappp diye sağ ve sol el kombosu yaparak yanaklarımla bütün haline getirdi.arkadaş gülmeye başladı ona döndü sen ne gülüyosun dedi (diyemedide bulgar bi hocaydı konuşamıyodu göt)kes sesini dedi gitti arkadaş şokellalı ekmeğini yedi meyve suyunu içti tokadını biz yemiş olduk.

sonra orta okulda var,6mı 7. sınıfmı ne mario diye sayıp sevdiğimiz inkılapmıydı neydi öyle skimtrik bi dersin hocası vardı aynı zamandı sınıf hocamız gavat ama görseniz tipi aynen mario yani boy kısa kafa eller boy felan filan.bu bütün ders yazdırırdı. yaz babam yaz bende sıkıldım yazyıo gibi yapıp mıknatısla oynuyorum derste ses çıkarmadan bide incelikler yapıyorum en sonda kendimi kaptırıp havaya attım tutayım derken sıraları vurdurdum hepsini birbirine döndü yanıma geldi ellerini kaldır dedi kaldırdım mıknatıs düştü yere baktı bi müddet sonra tekrar bana baktı ellerini indir dedi.indirmesiyle birlikte bir tokat attı marionun yaratıkları ezmesi gibi oldum lan kıpkırmızı yanak sıranın soğuk pipimizi değdirdiğimiz yerlere siyah demirler lan :E sürte sürte soğuttum biraz halada unutmam geçen kardeşimi okuluna bırakmaya gittiğimde gördüm götü oooo napıyon felan filan diyo içimden saydım yine

lisede hiç bi olayım olmadı ne dayak yedim ne attım mevzum bile 1-2 kere oldu hep barışçıl bitti kavga değilde ağızla çözmeye çalışıyorum sorunlarımı ama inanın kavgayı çok özledim :(

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

Daha benim ki taze 1 ay kadar önce oldu 2 gün sırtım ağrımıştı amk.

Şimdi sınıf tam anlamıyla Profesyonel İzmir Çoçuğu(PİÇ) bende dahil tabi hergün ibnelik olsun die sınıftan birini dövüyoz yavşaklar o gün bana dalcaklarmış benim haberim yok amk.Beni dövemiceklerini de biliom dayak yicemi anladığım topuk yapcamı bilio ibneler neyse sınıftan birini dalıomuş gibi yaptılar bende yedim amk. Çocukların 1.5 metre kadar önüne bir sıra koydum tam bunlar öğle arası çocuğa daldıklarında bende  en arka sıradan koşarak geldim sıraya basıp bunların üstüne atladım beni bi aldılar araya öle bi dayak yemedim arkadaş surata felan furmak olmadığından iz klamadı ama hala aklıma geldikçe kemiklerim sızlıo ama ondan 1 hafta sonra bütün sınıfı ayartıp beni ortaya çeken 2 yavşaa çok pis daldık ama :D

Toplam Hit: 19015 Toplam Mesaj: 116