Yetenek Sizsiniz İlizyonist Aref

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pehlivan
    Pehlivan's avatar
    Erkek

göstermemesinin sebebi numaran çok bariz ortaya çıkar böyle  çok ilgi çeker normal bir sayıymış gibi göster demelerinden olabilir mi sizce benim aklıma o geldi?

Top Secret
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

Sıradan bi sayiyi önceden tahmin edip baska biseyle iliskilendirmek, (Tarihi ve önemli bir olayla) daha cok etki yapar.. yayinci yada yönetmen olsam bunu göz önünde bulundururum, ki bu ilüzyonist ben olsam bosu bosuna da bunu gösterime eklemem, etki yapmasini umdugum icin gösteride sunarim. Ben sahsen Atatürk'le ilgili kısmın kesilip atılmasindaki sebebin ucunun farkli sebeplere dayandigini düsünmekteyim..

choosing my confessions...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bradd Pitt ile numara olayi cok kelek zaten, onlari cozmek basit ama kart numarasina kafa yoruyorum cozemedim, kartlari cikarirken bariz eliyle bir seyler yapiyor, kartlarin dizilisinde bir ibnelik var sanki.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ilk numaradan baslayalım. cıkardıgı iki kasıktan biri hileli, burada ufak bi risk var. kasıgı sectirirken "hangisini sececeksiniz ?" sorusuna cevap diger kasık olsaydı, bu sefer "sectiginizi bükecegim" diyecekti, digerini onlara uzatacaktı * 2. kasıgı acundan aldıktan sonra, kendi etrafında yarım tur atıyor, o esnada ceketin cebinden yeni bir kasıkla degistiriyor, "zor bukuluyor degil mi ?" sorusu da dikkat dagıtmak icin ^^ ayrıca müridlerden biri o parmagındaki aletten dolayı oldugunu belirtmis, gayet mantıklı.

2. numara söyle : ünlü isimlerini söyledi ama biz göremedik o kartları, secen kisi de göremedi ? kartları secmek icin uzatmadan az önce ters cevirirken degistirdi, yani kartların tamamında brad pitt var. kesimi yapıp tam makası ceketine attıgında daha önceden kesilmis olan kartı alıyor eline *

3. numara. karo ve sinekler sag elinde, kupa ve macalar sol elinde, maca kızı ortadaki gibi kabul edersek hemen sagında görülen kart (adama göre) kupa as, orada karısan 1-2 kart daha var sanırım, cünkü solundaki kart da maca joker olarak görünüyor. bir de kupa 9-7-5-3 olarak azalırken maca da 3-5-7-9 olarak artıyor. yanyana olan kartların toplamı da 14, 7-7, 9-5, joker-3 gibi gidiyor. buradaki mantıgı anlamadım ama kartların yapıstırılmıs ve özel olarak ayarlanmıs oldugunu dusunuyorum.

4. numara : en basiti :)

sayıları toplayacak kız digerlerine göre daha uzakta, böylece kız diger elemanların yazdıgı sayıları göremiyor. burada adam hızlıca o numaraların oldugu kagıdı degistirip daha önceden yazılmıs ve toplamları 19519 eden sayıları toplattırıyor. zaten adamlar da gelip kontrol etmiyor kagıdı. 8. dakikada kameranın görmesini engelliyor numarayı, sayıları yazanlar da digerinin ne yazdıgını görmüyor, önemsemiyorlar da.. sayıların toplamını diger 3 kisiye gösterirken cok acele ediyor :)

olay bundan ibaret.. acıklayıcı olmusumdur umarım :]

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bunlari gecin de bana Cyril Takayama'nin yaptiklarini aciklayin bilader, "Now watch! Mite-kudasai!" deyip kazittiriyor adam.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ispanyol
    ispanyol's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=fF1erQxy2OM peki ya bu ne yapmış? :D

Maksadınız Aşk Aşkınız Baki Kalsın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    eet müridler çözmüşler olayı mantıklı cevaplar valla :)

We can be more, we can be much more.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

cinleri vardır yoksa yapamaz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=6cOAeFSnexA

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    Seyircileri seçtiği bölüme bakarsanız adam aceleyle sen yeşilli değerek bi kızı çağırıyor ne tesadüftürki toplama işlemini yapan kızda bred piti seçen kızda elemanın seçtiği kız. 11:10 saniyesine bakarsanız hülya ben bikişiyi seçtim deyince kız hemen atlıyor "siz seçtiniz bizi" diyerek. Sucluluk psikolojisi
Toplam Hit: 21560 Toplam Mesaj: 121