Yetenek Sizsiniz İlizyonist Aref

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sincap hakli beyler :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Pehlivan bunu yazdı:
    -----------------------------

saftiriksincap bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:

Son yaptığı numara çok basit bi numara :)

merakla seni bekliyoruz ?

Hocam resimlimi anlatayım resimsiz mi? Cidden çok basit bir nuamra.

nasıl istersen anlat ögrenelim biz de.

Hocam bu son gösterinin gizemi sahne gösterisi olmasından geçiyor, bu gösteriyi birbirini tanıyan görüşen arkadaş olan birilerine yapamazsınız.

Şimdi oyunun hilesine gelirsek.

1. Birbirini tanımayan 4 kişiyi sahneye çağırıyoruz.

2. İçlerinden matematiği iyi olan birini seçiyoruz. ( ki burdaki asıl amaç o 1 kişiyi diğer 3 kişiden uzak tutmak)

3. Geriye kalan 3 kişiye kalem verilir kağıt elden bırakılmaz ve 4 er basamaklı sayıları yazmaları istenir
    (Burdaki püf nokta, dikkat ettiyseniz tam 8:00'inci dakikada kameraların sayıları görmesini engelliyor eliyle, daha önce benim görüp görmemem önemli değil demişti. Neyse
    sayıları yazanalr bi diğerinin hangi sayı yazdığını görmüyorlar, pekte umurlarında olmuyor zaten. videonun 8:15 den 8:22 olan kısımda el çabukluğula daha önce kendi yazdığı bölümü açıyor ve kıza daha önce kendi belirlediği sayıları toplatıyor, bu sayıların toplanı daha önce bildiği içinde zarfın içine yerleştirmişti zaten. Ve zarfı kıza açtırıyor.
    Bütün olay daha önce Kendi belirlediği sayılar ve toplamındadır. Bu 4 kişi bi diğerinin ne yazdığını bilmiyor, Zaten sayıalrın toplamını diğer 3 kişiyede gösterirken çok acele ediyor. Ben ilk defa böyle bi numara izledim ve aklıma böyle bi hilesi olabileceği geldi.

Videoyu ii izleyin ve tekrar analiz edin. Benim aklıma başka bi açıkmala gelmiyor :)

yok hocam güzel bir fikir bende düşündüm bunu ama salak değil ordakiler sen ne yazdın diye sorarlar yani ben olsam sorarım sonrada lan şerefsiz bizi mi yiyorsun derim yani :D

kimse sormadı hcam bakmadı bile :) Ortada göz yanılgısı yok açıkca aldatmaca var

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Pehlivan tabi sorar ama bunu yayında şaşkınlıktan soramıyor kimse.

ama arkadaş olsa bunlar ulan ne yazdın söle bakim derlerdi.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pehlivan
    Pehlivan's avatar
    Erkek

myblackworldweb bunu yazdı:

Pehlivan tabi sorar ama bunu yayında şaşkınlıktan soramıyor kimse.

ama arkadaş olsa bunlar ulan ne yazdın söle bakim derlerdi.

asıl yayında sorcan canlı canlı off ne olur he:D

Top Secret
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

Hocam hep merak içindeyim nasıl yapıolar nasıl yapılıor ama halen çözmüş deilim öğrenmek isterdim :)

zzzzzz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

Çözmüşler numarasını 19519 olayının. eleman sayıları toplayacak olan kızı diğerlerinden daha uzağa koyuyor. böylece kız diğerlerinin yazdıkları sayıyı göremiyor. el çabukluğuyla insanların numara yazdıkları kağıdı değiştirip, kıza daha önceden yazılmış ve toplamları 19519 eden sayıları toplattırıyor.

+ 19.05.1919 Tarihinin altındaki Kurtuluş Savaşını sansürleyen şov tiviye kafam girsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

adam odtuluymus kafasindan kivilcim cikartiyor neredeyse ibretlik bir olay en cok merak ettigim sey bu kasik bukme olayidir bir ara cok arastirdimda bi sonuca ulasamadim bu arada bu adamlar nasil ogreniyor boyle numaralari sihirbazlik falan filan xD egitimini nasil aliyorlar acaba

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sims
    sims's avatar
    Erkek

ilk kaşık bükme olayına değil de 2.sinde sanki bükük olan kaşığı elini aşağı doğru indirerek o anda eğiyiromuş havası veriyor gibi geldi bana da

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

kaşık bükmede elemanın taktığı şeyler etken olabilir 2 elindede saat benzeri şeyler var artı yüzük felan var kocaman artizliğine değildir heralde onlar :D ama o maça kız ne olcak çözemedim :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

yine takıldık gidiyoz. lan çokmu gerekli bişe mq deyip geçemdik gitti.

matematik24.com
Toplam Hit: 21541 Toplam Mesaj: 121