Yetenek Sizsiniz İlizyonist Aref

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

dersimlihacker bunu yazdı:
    -----------------------------

Andrei bunu yazdı:

tahref156 bunu yazdı:

açıklamalar mantıklı valla peki o iskambil kağıtların açıklaması nedir bilen varmı. onuda söyleyin tam olsun yaf :D kaşığın açıklaması

iskambilin birini erzuruma gelirken ters çevirmiş sonra onları söyledikleri kağıt çıkıyor bu nasıl oluyor .:D

makası cebine atarken kagıtları degistirmis oldugunu düsünüyorum ben, videoyu yavaslatarak izledim de.

adam o oyuna baslarken ünlülerin adını söyledi, peki acıp gösterdi mi bize ? hayır.

bir de o 3:07 de miydi neydi, kartları actıgı yere dikkat edin, hepsi tek rakamlar, tesadüf mü acaba ?

Hocam bu adam yuzunden heralde bu gece yatmak yok :) uykularimizi kacirdi

mürid atıp tutuyormu bilmiyorum ama mantıklı cevaplar veriyor :))  tşkler hocam eyv ii aydınlattın

🥒
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ohaa nası bi yetenek :|

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

aref la bu bizim okuldan .. arkadaşlar bu adamın bi numaraları var götünüz düşüo emin olun yakından tanıyorum arefi bilardo falan da oynuo biz git demiştik en son bak gittiği iyi olmuş ya aferin :D

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

@tahref yok ya zaten atiyor falan demiyorum herkes bu olayi nasil cozerim pesinde o yuzden uykumuz gelmez heralde bu gece

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:

tahref156 bunu yazdı:

açıklamalar mantıklı valla peki o iskambil kağıtların açıklaması nedir bilen varmı. onuda söyleyin tam olsun yaf :D kaşığın açıklaması

iskambilin birini erzuruma gelirken ters çevirmiş sonra onları söyledikleri kağıt çıkıyor bu nasıl oluyor .:D

makası cebine atarken kagıtları degistirmis oldugunu düsünüyorum ben, videoyu yavaslatarak izledim de.

adam o oyuna baslarken ünlülerin adını söyledi, peki acıp gösterdi mi bize ? hayır.

bir de o 3:07 de miydi neydi, kartları actıgı yere dikkat edin, hepsi tek rakamlar, tesadüf mü acaba ?

Hocam bu adam yuzunden heralde bu gece yatmak yok :) uykularimizi kacirdi

mürid atıp tutuyormu bilmiyorum ama mantıklı cevaplar veriyor :)) 

söyle de bi olay var. karo ve sinekler sag elinde, kupa ve macalar sol elinde, maca kızı ortadaki gibi kabul edersek hemen sagında görülen kart (adama göre) kupa as, orada karısan 1-2 kart daha var sanırım, cünkü solundaki kart da maca joker olarak görünüyor. bir de kupa 9-7-5-3 olarak azalırken maca da 3-5-7-9 olarak artıyor. buradaki mantıgı anlamadım.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:

kaşık bükmede elemanın taktığı şeyler etken olabilir 2 elindede saat benzeri şeyler var artı yüzük felan var kocaman artizliğine değildir heralde onlar :D ama o maça kız ne olcak çözemedim :D

Kaşık bükme olaylarında farkettiyseniz kaşığın kepçesinin tam üstünden tutuyolar. Galiba forumda konuşulmuştu bu konu ve orayı ısıtıp bükmeyi kolaylaştırıldığı çıkmıştı. Zaten eleman da eliyle ufalıyor orayı yani ısıtıyor olabilir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

bu arefi yanıma çağırmam lazım kaç kere söyledim insanların psikolojilerini alt üst etme die :D neyse gezerkene bnde bi video buldum bizim trnin nası kamilleri varsa amerikanın yokmu :D qwewe

http://www.youtube.com/watch?v=uf62n8jyH4k

zzzzzz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:

DaSpOnGe bunu yazdı:

kaşık bükmede elemanın taktığı şeyler etken olabilir 2 elindede saat benzeri şeyler var artı yüzük felan var kocaman artizliğine değildir heralde onlar :D ama o maça kız ne olcak çözemedim :D

Kaşık bükme olaylarında farkettiyseniz kaşığın kepçesinin tam üstünden tutuyolar. Galiba forumda konuşulmuştu bu konu ve orayı ısıtıp bükmeyi kolaylaştırıldığı çıkmıştı. Zaten eleman da eliyle ufalıyor orayı yani ısıtıyor olabilir.

Hocam ben bukecegimi bilsem sabaha kadar oksarim ama :) pek bise cikacagini zannetmiyorum vardir bir yontemi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:

DaSpOnGe bunu yazdı:

Hocam ben bukecegimi bilsem sabaha kadar oksarim ama :) pek bise cikacagini zannetmiyorum vardir bir yontemi

Yöntemi o işte ama okşamayla olmaz sadece =)

Onun püf noktasını bileceksin, şu da var eliyle 10 kere ufalayarak ne kadar ısıtabilir? Yani bir püf noktası olmalı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

aynen hocam cok severim aslinda boyle mistik seylerle ilgilenmeyide son zamanlarda forumda uzaylilar falan filan derken iyice kafam conta oldu :)

Toplam Hit: 21548 Toplam Mesaj: 121