Yetenek Sizsiniz İlizyonist Aref

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:
    -----------------------------

Acun'un ekip işi.. Çünkü reyting Acun’un ekmeği...Sahneye çıkan dört kişi de ekipten -ki zaten kızın mimikleri herşeyi ele veriyor. Yine de iyi gösteri harika.. :)

En açıklayıcı bu. Acun bu kadar hayretlıgını daha once hıc bı gosterıde gostermedı bundan daha hayret verıcı seylerde oldu ama yapmacık hayrete dusuyor benım gözlemım

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:

gumusservi bunu yazdı:

Acun'un ekip işi.. Çünkü reyting Acun’un ekmeği...Sahneye çıkan dört kişi de ekipten -ki zaten kızın mimikleri herşeyi ele veriyor. Yine de iyi gösteri harika.. :)

En açıklayıcı bu. Acun bu kadar hayretlıgını daha once hıc bı gosterıde gostermedı bundan daha hayret verıcı seylerde oldu ama yapmacık hayrete dusuyor benım gözlemım

+1

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

arkadşlar danstır,hoplamaktır zıplamaktır bunları izlerken vay amk dersiniz ama sonrada dersinizki herif çalışmış yapmış vücutu uygunmuş esnekmiş yapmış

burdaki durumu ise çok farklı kaşık bükme olayını herkes yapamaz. kaşığın bir anda kopması filan çok ilginç tabi. o sahnede o hareketi yapan çok kişi yok. e doğal olarakta tepkisinde değişiklik olacaktır ben acunun reyting dalgasına yaptığını filan sanmıyorum eleman güvenmişl kendine gelmiş.

kaldıki o çocuk çıkmasada izlerdim o programı çıksada. e ne kaybetti ne kazandı.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutkun
    tutkun's avatar
    Erkek

MMB bunu yazdı:

Bosluk bunu yazdı:

gumusservi bunu yazdı:

+1

İlk numara(kaşık):

Önceden sırası belirlenmiş bir şekilde iki kaşığı çıkarıyor. Ve bir tanesini seçmesini söylüyor(yiyorsa önce yapacağı işi, sonra da seçilmesini istesin). Kaşıkların birisi geçmeli. Şöyle ki:    ]--- ==|
    Bu geçmeli kaşığı ilk önce iki eliyle yukarı doğru çıkartıyor. Ve sağa sola sallayarak kırılma aşamasına getiriyor.

Ardından da son darbeyi bekleyen kaşığı, elinde titreterek yere düşmesini sağlıyor.

İkinci kaşıkta ise saatinin altına kurduğu ufak çaplı akım düzeneğinden elektrik vererek, iki yüzeyi farklı (biri çabuk ısınan, diğeri yavaş ısınan) alaşımlardan üretilmiş kaşığın, yavaş ısınan alaşımın tarafına doğru yamulduğunu görüyoruz... Isı ve genleşme konusu(metal bölümü iyi bilir).

Brad Pitt olayı ise, elinde ünlülerin resmi bulunuyor dediği kartları çıkarıyor. Bu kartların hepsini belli sıraya göre yerleştiriyor. Sıralamadaki ünlülerin isimlerini hafızasından biliyor. Ve rastgele dizilmiş gibi davranarak birisini seçmesini söylüyor. Sıralamaya göre hangisini seçtiğini görüp, ona göre kesim işlemini yapıyor(diğer ünlülerin de silüetini yapmayı daha önceden biliyor).

Zarf içindeki sayı mevzusu ise en basiti. Önceden yazılmış 4 haneli 4 farklı sayının bulunduğu kağıdı, 4 farklı kişiye yazdırdığı sayıları toplatıyormuş gibi 5. kişiye önceden hazırladığı kağıdı toplattı. Sonuç belli. ;)

Ben bir tek iskambil numarasını çözemedim. Onu da bilimum iskambil oyunlarından anlamayışıma verin... :))

Bilen konuşmuyor, konuşan bilmiyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

o değil de kız çok tatlı vallaha oydu dedi  :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arne
    Arne's avatar
    Erkek

enginkar bunu yazdı:

arkadaşlar valla bu işte hile yoksa nasıl yağıldığını az çok biliyorum...bir insan konsantre gücüyle bir nesney, oynatabiliyor hareket ettirebiliyor..bunu onceden okuyodum daha doğrusu hep karşıma çıkıyodu ..havadaki atom parçalarını gözle nesneye çarptırarak hareket etmesini sağlıyodu vallah oyle hatırlıyorum ama daha tam bi olgu yok :) çocuğu tenhada kıstırıp işi ıncık mıncık oğrenmek gerek :P

çarpar marpar allah korusun :D

Tahribat.com/Dua Ederek bekliyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

MMB bunu yazdı:

Bosluk bunu yazdı:

gumusservi bunu yazdı:

+1

Hocam adam arkadaşım ve herif hep böyleydi, tabii ki bi hilesi bir şeysi var ama çok çok iyi yapıyor yaptıklarını. bu gösterinin tamamını adam karşımdayken izledim daha önce, hiç öyle dört kişilik ekip olayı değil gerçekten.

sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

sivil bunu yazdı:

fenomen diye bir program vardı orda yapıyordu adamlar aynı numaraları yani ilahi bir gücü yok herifin

o sayıları toplamasını anladım kahve mevzusuda el çabukluğudur. Vardır bir numarası yapılış şekli

doğrudur zaten bilseydik nasıl yapıldığını bi özelliği kalmazdı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

ip var orda ip...

:D :D

Adam uçmuş ya.

Wingardium Leviosa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

<embedcode>
      <embed src="http://video.mynet.com/1nisannn/Kafasi-kopan-adam-Yetenek-Sizsiniz/1081632.swf" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" width="400" height="334"/>
    </embedcode>

ağzım açık izlediğim ilk iluzyon gösterisi tavsiye ederim.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
Toplam Hit: 19689 Toplam Mesaj: 121