Yetenek Sizsiniz İlizyonist Aref

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

ODTÜ'de geçen bir olay :

beş kişi odada oturuyoruz. iranlı arkadaş hepiniz gözlerinizi kapatın dedi, kapattık.

bana dedi ki ''şimdi sevdiğin ve özlediğin birini düşün''. düşündüm.

sonra bize gözlerimizi açmamızı söyledi. o an var ya öldük sandık. düşündüğüm kişinin yüzü, bu iranlı arkadaşın yüzündeydi.

evden kaçtık. bir arkadaş erkek olmasına rağmen ağlama krizine girdi. kimdi o kimdi o diye sayıkladı çocuk. zor toparladık. ben zaten, düşün abi özlediğin insan birden karşında duruyor. tüylerim yine diken diken oldu.

alıntıdır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Sahir bunu yazdı:
    -----------------------------

ODTÜ'de geçen bir olay :

beş kişi odada oturuyoruz. iranlı arkadaş hepiniz gözlerinizi kapatın dedi, kapattık.

sonra bize gözlerimizi açmamızı söyledi. o an var ya öldük sandık. düşündüğüm kişinin yüzü, bu iranlı arkadaşın yüzündeydi.

evden kaçtık. bir arkadaş erkek olmasına rağmen ağlama krizine girdi. kimdi o kimdi o diye sayıkladı çocuk. zor toparladık. ben zaten, düşün abi özlediğin insan birden karşında duruyor. tüylerim yine diken diken oldu.

alıntıdır.

iranlılarda birşey var abi bu persler adamı şoka sokar :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

haha bizdede bir sayed diye cocuk var iranli ama o duzgun biri :)

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Sahir bunu yazdı:

ODTÜ'de geçen bir olay :

alıntıdır.

nerden alıntı yaptıysan, bunu yazana söyle o bebeyi vursunlar :)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

açıklamalar mantıklı valla peki o iskambil kağıtların açıklaması nedir bilen varmı. onuda söyleyin tam olsun yaf :D kaşığın açıklaması

iskambilin birini erzuruma gelirken ters çevirmiş sonra onları söyledikleri kağıt çıkıyor bu nasıl oluyor .:D

🥒
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Şaşırmış bu oğlan :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

saftiriksincap bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:

Son yaptığı numara çok basit bi numara :)

merakla seni bekliyoruz ?

Hocam resimlimi anlatayım resimsiz mi? Cidden çok basit bir nuamra.

nasıl istersen anlat ögrenelim biz de.

Hocam bu son gösterinin gizemi sahne gösterisi olmasından geçiyor, bu gösteriyi birbirini tanıyan görüşen arkadaş olan birilerine yapamazsınız.

Şimdi oyunun hilesine gelirsek.

1. Birbirini tanımayan 4 kişiyi sahneye çağırıyoruz.

2. İçlerinden matematiği iyi olan birini seçiyoruz. ( ki burdaki asıl amaç o 1 kişiyi diğer 3 kişiden uzak tutmak)

3. Geriye kalan 3 kişiye kalem verilir kağıt elden bırakılmaz ve 4 er basamaklı sayıları yazmaları istenir
    (Burdaki püf nokta, dikkat ettiyseniz tam 8:00'inci dakikada kameraların sayıları görmesini engelliyor eliyle, daha önce benim görüp görmemem önemli değil demişti. Neyse
    sayıları yazanalr bi diğerinin hangi sayı yazdığını görmüyorlar, pekte umurlarında olmuyor zaten. videonun 8:15 den 8:22 olan kısımda el çabukluğula daha önce kendi yazdığı bölümü açıyor ve kıza daha önce kendi belirlediği sayıları toplatıyor, bu sayıların toplanı daha önce bildiği içinde zarfın içine yerleştirmişti zaten. Ve zarfı kıza açtırıyor.
    Bütün olay daha önce Kendi belirlediği sayılar ve toplamındadır. Bu 4 kişi bi diğerinin ne yazdığını bilmiyor, Zaten sayıalrın toplamını diğer 3 kişiyede gösterirken çok acele ediyor. Ben ilk defa böyle bi numara izledim ve aklıma böyle bi hilesi olabileceği geldi.

Videoyu ii izleyin ve tekrar analiz edin. Benim aklıma başka bi açıkmala gelmiyor :)

kesin ip var amk :)  muhtemelen olayın kendisi bu hocam haklısında çözsek nolcak önemli olan zaten olayın gerçek olması değil bunu şova döküp millete yedirmesi :)
    david copperfield de en nihayetinde uçmuyodu yada kendini hakaten 2 ye bölmüyodu ama bunu iyi servis ediyodu parayı götürdü:)
    cem yılmaza dönücek olursak " adam uçuyo olsa zaten peygamberliğini ilan ederdi " :) :) 

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:

açıklamalar mantıklı valla peki o iskambil kağıtların açıklaması nedir bilen varmı. onuda söyleyin tam olsun yaf :D kaşığın açıklaması

iskambilin birini erzuruma gelirken ters çevirmiş sonra onları söyledikleri kağıt çıkıyor bu nasıl oluyor .:D

makası cebine atarken kagıtları degistirmis oldugunu düsünüyorum ben, videoyu yavaslatarak izledim de.

adam o oyuna baslarken ünlülerin adını söyledi, peki acıp gösterdi mi bize ? hayır.

bir de o 3:07 de miydi neydi, kartları actıgı yere dikkat edin, hepsi tek rakamlar, tesadüf mü acaba ?

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

tahref156 bunu yazdı:

makası cebine atarken kagıtları degistirmis oldugunu düsünüyorum ben, videoyu yavaslatarak izledim de.

adam o oyuna baslarken ünlülerin adını söyledi, peki acıp gösterdi mi bize ? hayır.

bir de o 3:07 de miydi neydi, kartları actıgı yere dikkat edin, hepsi tek rakamlar, tesadüf mü acaba ?

Hocam bu adam yuzunden heralde bu gece yatmak yok :) uykularimizi kacirdi

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dersimlihacker bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:

tahref156 bunu yazdı:

Hocam bu adam yuzunden heralde bu gece yatmak yok :) uykularimizi kacirdi

kartlar bir siyah bir kırmızı ve yanyana olanların toplamı 14.

beyin fırtınası yapalım.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 21547 Toplam Mesaj: 121