Yetenek Sizsiniz İlizyonist Aref
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------
brat pit olayı nasıl oluyor..
-----------------------------Aynen o nasıl oluyor?
Kaşık bükme olayıda o kadar basit gözükmüyor.
sincabın açıkladığı sayı hilesi mantıklı geldi :S
kart numarasıda kafamı kurcalıyor.
Gösterinin devamında neler olacak acaba.Bu adamın diğer adamlardan farkı var. -
yaf hocalar peki herşey tamam da brat pit nasıl oldu :D adam sahnede brat pit'i kağıda resimledi yaf..
-
aQ. o kadar dedim sagda solda gösterme diye, bak gitmis tv'ye cikmis.
-
tahref156 bunu yazdı:
yaf hocalar peki herşey tamam da brat pit nasıl oldu :D adam sahnede brat pit'i kağıda resimledi yaf..
Bence normalden farklı arkadaşları var :) -
OveRTaX bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
Bence normalden farklı arkadaşları var :)
-----------------------------olay tam da bu bence :D
-
Elemean mesut özil'e benziyor.
-
Ters tuttugu kağıtlarda bir çok brad olabilir sonuçta düz göstermiyor onları kıza
-
MrAmor bunu yazdı:
Ters tuttugu kağıtlarda bir çok brad olabilir sonuçta düz göstermiyor onları kıza
-----------------------------kızın brad çekeceğini nasıl biliyordu da bütün kağıtlar brad dostum mutlaka vardır bir sırrı ama bu dediğin bence saçma
-
hacılar birde şu fragmanı izleyin 19519 sayısının altında başka şeylerde yazıyor onları normalde göstermediler ama fragmanda var ?
http://www.facebookvideoizleme.com/yetenek-sizsiniz-turkiye-8-ocak-2011-fragmani
-
Arkadaşlar fragmanı izleyenler vardır, fragmanda 19519 orada açtığı kağıdın devamında 19 Mayıs 1919 yazısını göstermedi. Nedenini bilmiyorum ama o bölümü kesip atmislar, yorum size kalmis, fragmanin linkini zaten bir arkadas vermis, bölüm videosuda youtube da rahatlikla bulabilirsiniz fragmanla esas videonun o kismini karsilastirirsaniz..
Aref efendinin maharetlerine gelince;
19519 Hilesi;
9.28 e iyi bakın adam kağıdı değiştirip 19519 yazılı kağıdı kıza verdi.
İyice izlerseniz elindeki kağıdı cekedinin iç tarafındakiyle değiştirdiğini görebilirsiniz.
9.44 de toplamayı gösteriyor yazdıklarını gördüklerini sanmıyorum hem onları gösterirken hızlıca geciyor ve dikkatlerini dağıtıyor zaten 19519 olduğunu önceden söylüyor ve onların yanına giderken ''19519 değil mi?'' diye baskı yaparak toplanılan işleme yönlendiriyor.
Brad Pitt Kağıt Hilesi;
Kadına verilen kart konusunda bir sürü brad pitt yazılmış olabilir çünkü kartı seç derken ters tutuyordu yani beyaz tarafını gösterek seç diyordu sonra kadın diğer yüzünü çevirdi ve brad pitt yazıldığını gördü.
4.59-5.05 dikkatlice bakarsanız baska kagıt olduğu bariz gözükmekte. Tam o arada makasi farkli tutacam da artistik kesik atacam bahanesiyle elini ceketin cebine götürüp degistirme islemini son derece hizli yapiyor..
Kaşık Hilesi;
bileziği ya da yüzüğü neodyum(Neodimyum) mıktanatıslı internette araştıracağınız gibi bu madde oldukça güçlü manyetizmaya sahip kaşık bu sayede eğilip bükülüyor ve çabucak kırılıyor.Dikkat ederseniz kaşığın mukavemetinin en az olduğu noktadan kırılıyor.Bu da manyetizma ile olacak bir durum.İskambil: Tartışılıyor
(Okudugum baska bir yerden copy paste yaptim) =)