Yetenek Sizsiniz İlizyonist Aref
-
arkadaşlar bu nasıl gece gece kafam basmadı :D adam kumbara gibi yutuo geri cıkarıo :|
http://www.youtube.com/watch?v=n4D2Y1cILyI
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
sincap hakli beyler :)
-----------------------------inci jargonundan banlayın compiyi deminde freeze baslıgında ammi lan o yazmıstı :p
-
dikkatli izlerseniz eleman solundaki 3 kişiye sayıları yazdırırken kameraya göstermiyor eliyle kapatıyor ve o esnada solundakilere sayıları yazdırdıktan sonra sağa geçerken acunların olduğu yere sırtını dönerek gidiyor ve o sırada soldakilerin yazdığı sayıların kağıdı yırtıyor kendisi daha önce evde yazdığı sayıların kağıdı öne koyuyor ve kıza sayıları toplamasını istiyor. toplanan sayı ise zarftaki sayı ile aynı çıkıyor zarftaki sayıda önceden yazılmış ve zarfa koyulmuş :) beni tek kaşık bükme olayı etkiledi ama diğerleri pek inandırıcı gelmedi bana o sayı olayı benim dikkatimi çekti iyice inceledim soldaki 3 kişiye yazdırdıktan sonra sağa geçene kadar eliyle oynama yapıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=ExXPey7xPT0&feature=player_embedded#!
birde yukarıdaki videoyu izleyin sanırım fragmanı bu. mynetteki video 10 dakika, yukarıdaki video ise 12 dakika :) acun yaptığı yapacağını yine hit almak için böyle bir yola başvurmuş olabilir yukarıdaki videoyu dikkatli izleyin.
-
iskambil numarasınında sırrı her kagıt ters-düz seklinde, yani her kagıdın arkasına baska bi kagıt ters olarak yapışık durumda, kagıtlar belli bi sırayla dizili mesela kagıtlar A-1-2-3-4-...-V-K-P diye gidiyorsa arkalarında da P-K-V-....-4-3-2-1 diye gidiyor (bu sıra değişebilir kendi kafasına göre)
eleman kız maça yı bulmak için (benim verdiğim sırayı kullandıgını varsayalım) maça 2 ye geliyor ve onun arkasında ters bi şekilde yapısık olan kız maçayı ayrıstırıyor ve gösteriyor..
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------iskambil numarasınında sırrı her kagıt ters-düz seklinde, yani her kagıdın arkasına baska bi kagıt ters olarak yapışık durumda, kagıtlar belli bi sırayla dizili mesela kagıtlar A-1-2-3-4-...-V-K-P diye gidiyorsa arkalarında da P-K-V-....-4-3-2-1 diye gidiyor (bu sıra değişebilir kendi kafasına göre)
eleman kız maça yı bulmak için (benim verdiğim sırayı kullandıgını varsayalım) maça 2 ye geliyor ve onun arkasında ters bi şekilde yapısık olan kız maçayı ayrıstırıyor ve gösteriyor..
kağıtların yapışık oldugu belli. Destenin tabanını eliyle kapatıyor ve hiç göstermiyor. Ve deste bana biraz kalın geldi. Başka bir kağıtda söyleseydi, dediğin gibi olucaktı. -
Pehlivan bunu yazdı:
3 harflilerden yardım alarak nasıl yapıcak başka cris angel da çatıdan çatıya uçuyor yardım almak iletişeme geçmek nasıl onu çözmek lazım
-----------------------------bu cevap bilim ve dinin neden ayrı kulvarlarda ilerlemesi gerektiğinin canlı kanlı örnegidir :) dini ön planda tutup herseyi dinsel acıklamaya calısırsan allahın işi, cin din peygamber melek dersin geçersin.
yok degilse arastırırsın, kafa yorarsın, düşünürsün, hem kendini hem toplumu geliştirirsin.
open your mind bro, enlarge your brain. bak o kadarda zor bişey değilmiş.
-
iskambil numarasında ter kağıt maça jiletten sonra, maça jileti görünce parmakları o kağıttan bi sonraki karta dokunuyor,,yani sistemi şu her kartın arkasında bir önceki kartın bi sonrası var, ama çocugun hakkını yemeyin oraya 2 deste kağıdı sığdırmak kolay değildir..
kaşık numarasında da mentalizmi doğru kabul ettiğim
-
Clostridium bunu yazdı:
"süleyman bak ip var amınakoyim orda bak bak bak bak !"
----------------------------- -
kaşığı da çözmek gerek hacılar :D
-
dün akşam izlemiştim,gerçekten güzel yaptı işini.yeni gösterilerini bekliyoruz.