Yetenek Sizsiniz İlizyonist Aref
-
önceki sayfaları okumadım, belki anlatan vardır ama sayıları toplattığı ilizyonda. onları sayfaya yazdırdıktan sonra sayfayı değiştiriyor ve kendi yazdığı sayıları toplatırıyor ve doğal olarak sonuç belli :D
-
önceki sayfalarda 30 kere anlatıldı hala neyi tartısıyosunuz anlamadım.
ha tabiki bu işin bir ''numara''sı olacak, cocugun işi bu, el çabukluğu, o yüzden kimse cıkıpta ''ahaha oolum bak orda sayıyı değiştiriyo'' deme hakkı yok zaten adam onu düşünce gücüyle değiştirebilseydi acunun yarısmasına katılıp 3 tane sikimsonik insanın kendisine evet demesine bakmaz coktan peygamberliğini ilan etmişti.
-
fenomen diye bir program vardı orda yapıyordu adamlar aynı numaraları yani ilahi bir gücü yok herifin
o sayıları toplamasını anladım kahve mevzusuda el çabukluğudur. Vardır bir numarası yapılış şekli
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
Sahir bunu yazdı:
ODTÜ'de geçen bir olay :
beş kişi odada oturuyoruz. iranlı arkadaş hepiniz gözlerinizi kapatın dedi, kapattık.
bana dedi ki ''şimdi sevdiğin ve özlediğin birini düşün''. düşündüm.
sonra bize gözlerimizi açmamızı söyledi. o an var ya öldük sandık. düşündüğüm kişinin yüzü, bu iranlı arkadaşın yüzündeydi.
evden kaçtık. bir arkadaş erkek olmasına rağmen ağlama krizine girdi. kimdi o kimdi o diye sayıkladı çocuk. zor toparladık. ben zaten, düşün abi özlediğin insan birden karşında duruyor. tüylerim yine diken diken oldu.alıntıdır.
-----------------------------iranlılarda birşey var abi bu persler adamı şoka sokar :|
-----------------------------bizimde bi iranlı eleman var..
en büyük yeteneği herkesten sigara otlanması.ve nasıl bi yetenekse hep elimde sigara varken karşıma çıkıp sigara yok diyemem
-
darkness_izmir bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
Sahir bunu yazdı:
ODTÜ'de geçen bir olay :
beş kişi odada oturuyoruz. iranlı arkadaş hepiniz gözlerinizi kapatın dedi, kapattık.
bana dedi ki ''şimdi sevdiğin ve özlediğin birini düşün''. düşündüm.
sonra bize gözlerimizi açmamızı söyledi. o an var ya öldük sandık. düşündüğüm kişinin yüzü, bu iranlı arkadaşın yüzündeydi.
evden kaçtık. bir arkadaş erkek olmasına rağmen ağlama krizine girdi. kimdi o kimdi o diye sayıkladı çocuk. zor toparladık. ben zaten, düşün abi özlediğin insan birden karşında duruyor. tüylerim yine diken diken oldu.alıntıdır.
-----------------------------iranlılarda birşey var abi bu persler adamı şoka sokar :|
-----------------------------bizimde bi iranlı eleman var..
en büyük yeteneği herkesten sigara otlanması.ve nasıl bi yetenekse hep elimde sigara varken karşıma çıkıp sigara yok diyemem
-----------------------------ahahahahahhh
-
Sahir bunu yazdı:
-----------------------------Çözmüşler numarasını 19519 olayının. eleman sayıları toplayacak olan kızı diğerlerinden daha uzağa koyuyor. böylece kız diğerlerinin yazdıkları sayıyı göremiyor. el çabukluğuyla insanların numara yazdıkları kağıdı değiştirip, kıza daha önceden yazılmış ve toplamları 19519 eden sayıları toplattırıyor.
+ 19.05.1919 Tarihinin altındaki Kurtuluş Savaşını sansürleyen şov tiviye kafam girsin
-----------------------------katılıyorum çok mantıklı.
sonuçta ilizyon herşey beklenir.
-
pc3 bunu yazdı:
Sahir bunu yazdı:
-----------------------------Çözmüşler numarasını 19519 olayının. eleman sayıları toplayacak olan kızı diğerlerinden daha uzağa koyuyor. böylece kız diğerlerinin yazdıkları sayıyı göremiyor. el çabukluğuyla insanların numara yazdıkları kağıdı değiştirip, kıza daha önceden yazılmış ve toplamları 19519 eden sayıları toplattırıyor.
+ 19.05.1919 Tarihinin altındaki Kurtuluş Savaşını sansürleyen şov tiviye kafam girsin
-----------------------------katılıyorum çok mantıklı.
sonuçta ilizyon herşey beklenir.
-----------------------------sahir ekatılıyorum aynen yada olay tamamen kurmaca herşey reyting için yapılmış bişey başkada aklıma bişi gelmiyor
-
karo kız olayında aklıma şöyle bişe geldi, her kartın arkasında kapalı bi kart var gibi geldi.Dikkatli izlerseniz AS ın altındakini zorlayıp çıkartıyor ve nazik bi şekilde açıyor ki diger kartların arkasındaki kapalı kartlarda açılmasın diye.Bi nevi basit bir yöntemle kartları yapıştırmış ve her kartın arkasında bi kart var.A nın arkasındada karo kız vardı.A yı gördü orda biraz duraksadı sonra altındakini açtı bu olayın tek açıklaması budur.
-
Acun'un ekip işi.. Çünkü reyting Acun’un ekmeği...Sahneye çıkan dört kişi de ekipten -ki zaten kızın mimikleri herşeyi ele veriyor. Yine de iyi gösteri harika.. :)
-
kızlardan birinin acuna beni zaten siz seçtiniz demesi gereksizdi bence, kıllandırdı beni :)