folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şimdi Seçim Noldu ?



Şimdi Seçim Noldu ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JonTurk
    JonTurk's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2005
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

     

    Yav he he. Adama Tayyip'in ses kaydını gösteriyorum gelmiş bana Siriden bahsediyor. Madem dediğin gibi montajdı o ses kayıtları 600.000 liralık saatler, içi altın dolu uçaklar vs'de mi yalan ? Cevabını bekliyorum zira fotoğraflı ve videolu kanıtlarım şimdiden hazır. Kapak oluşunu zevkle izleyeceğim.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=j-4GVxUaKL8 bunada inaniyorsun sanirim o vakit ? sıradan birisini yapıyor bunu birde milyon dolarlik bilgisayarlari ve saatlerce dinlemeleri olan insanlari düşün neler yapabilir.

     

    600 binlik saatten rahatsiz olmamak mümkün mü ben veya başk bir ak partili dedi mi ak partide yolsuzluk yoktur ? zaten bir yalana inandirman için milleti onu birkaç doğrunun arasina sıkıştırman lazımki sorgusuz sualsiz arada onuda geçsin, buna örnek abd vikiliks belgeleridir birkaç belge sızınca abd birden binlerce doğru yanlış belge sizdirdi.. ve doğrulari yanlışlari ayirt edemez hale getirdi., üzerine basa basa söylüyorum insanin olduğu heryerde yolsuzluk olur bunun partilerle bir alakasi yok. uçak dolusu altin muhabbetine gelincede dönüp dolaşip ayni yere geliyoruz.  tarihten bir habersiniz vurgusunu bu yüzden yapıyorum hep ayni dümen döndürüyolar http://turkagram.com/wp-content/uploads/2014/11/Bu-ulke-icin-guzel-isler-yapanlari-herzaman-bitirdiler-Rahmetli-Adnan-Menderes-icin-12-ucak-dolusu-a.jpg  artik kuşkum kalmadi bilinçli bir şekilde tarihle aramiza konulan bu mesafeye adamlar hep ayni taktikleri yapabilmek için kopartmişlar tarih bilincini..

    ambargoyu altinla delindiğini söylüyorsan orada kendi ayağına sıkarsin zekeiya öz kendki kitabinda anlatiyor. amerikanin ambargosunu deliyorlardi diye. siz amerikayi otorite kabul ettiğiniz için ne dese yapmayacak olabilirsiniz ama sizin amerikanci dediğiniz adamlar amerikaya rağmen iranla ticaretini bırakmadi alternatif yollar buldu.. kaldiki halk bankasida bunun için yapılmıştı görmek isterseniz peki ne oldu sonra ? ingilizler amerikalilar hemen girdi irana şirketleriyle ambargoyu deldiler bir amerikan savcisinin dava açtiğini duydun mu ? mesele altin feelan değil anlayacağin ticari kontrol..

    bunlari artik yazmanin pek anlami yok sen inanmak istediğine inanacağin için ne kadar yazsamda pek birşey değişmeyecek snein için ama söylediklerimi anlmak istiyorsan biraz siyasi tarihe bak derim..

     

    başlığın dediği gibi bundan sonra ne olacaği tekrar yazmak üzerinde vurgu yapmak istiyorum..

    daha önceki yazilarimdada yazmiştim HDP nin bu kadar güçlenmesi PKK nin hoyrat haraket etmesine neden olacak bu çok açık daha şimdiden başladilar bölgedeki diğer rakiplerini temizlemeye AK parti ve hüda par diğer partiler zaten bölgede pkkya bir tehtid oluşturmuyorlar ilki http://www.haberler.com/kars-ta-ak-parti-li-belediye-baskanina-saldiri-7400716-haberi karsın diğer biir önemi stratajik bir yer olmasi tanap projesine bir mesaj olabilir.

    ikincisi http://www.mynet.com/haber/yasam/ihya-der-baskani-aytac-baran-ve-2-kisi-diyarbakirdaki-silahli-saldirida-hayatini-kaybetti-1877521-1

    dediğim gibi pkk için bölgede iki topluluk var birisi ak parti diğeri hüda par şimdiden bunlara başladiklarina göre çok hızlı gir giriş yaptilar. iki kesimide temizlediklerinde kürdistan için bir engel kalmadi.

    yazmiştim ama tekrar edeceğim oyunu kuranlar HDP den ya da MHP den bir siyasi figürü ortadan kaldirabilir ki bu ayrık iyice yarilsin... ayni oyunlar daha öncede oynandi ve hala başka ülkelerde oynanmaya devam ediyor sizin sıkıntınız sizde oluşturulan RTE kininiz yüzünden bunlari göremiyor ya da görmemezlikten geliyosunuz umarim rte nin geri planda kaldiği önümüzdeki dönemde bunlari düşünüp hak vereceğiniz günler yakındır diye ümit ediyorum..
    RTE i görmeyip bölgeye ve dışaridaki seçim öncesi ve sonrasi söylemlere bakarsanizda çok rahat anlarsiniz kurulan oyunu.

    son olarak BBC "Türkiye eskisine kıyasla daha zayıf ve daha içe dönük bir devlet olacak."  şimdi diktatör yalanlariniz seçim hırsızliği bahanelerinizde rafa kalktiğina göre artik bölgede oynanan oyunlari görmeniz için önünüzde pek bir engel kalmadi diye düşünüyorum..

     

    Not: bu söylediklerim bazilariniza komplo senaryosu olarak görenler malesef kiminle karşi karşıya kaldiklarini henüz anlayamamiş..  anlamaniz için soros'un ukrayna mailleri buna çok basit bir örnek, koplo olarak bakanlar kendinize sormaniz gereken soru şu bölgede olan herşey devletlerin güdümündemi gerçekleştiriliyor ? devletlerinde üzerinde birileri devletlerimi kullaniyor ? dünya beşten büyüktür diyen mazlumlarin yaninda duran RTE'ye bu açıdan bakarsaniz anlarsiniz,  sororsun maillerinden bunun cevabini alabilirsiniz.

     

     

    JonTurk tarafından 09/Haz/15 18:46 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ocak/2010
    Erkek

    bu baykal meselesi nedir ? haberlerde cb mi olacak fln gibi şeyler sölüolar(mynet haberleri gibi :D )


    Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo
    Ekerci bunu yazdı

    bu baykal meselesi nedir ? haberlerde cb mi olacak fln gibi şeyler sölüolar(mynet haberleri gibi :D )

    meclisin en yaşlı üyesi olduğu için ilk oturumda, meclis başkanı seçilene kadar meclis başkanlığı yapacak. prosedür böyle. baykala denk gelmesi rastlantı. fakat şu anki durumda meclis başkanı olmak önemli birşey. biraz da ortalığı karıştırmak adına diye tahmin ediyorum, görüşmeye çağrılmış. tabi medya bunu kaçırmaz, akşama koalisyon için anlaşıldı diye bile haber yapabilirler.


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    ZyreX bunu yazdı

    Evdeki %50 nin %10u kaçmış. Seçimde olan bu.


    :d

    vay ak. adam ne fesat çıktı. ne hkümet kurabiliyor ne de kurduruyor. 8haziran - 5agustos... 2 ay"a yaklaştı ülen.

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 31086 Toplam Mesaj: 260
seçim