folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şimdi Seçim Noldu ?



Şimdi Seçim Noldu ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2007
    Erkek
    JonTurk bunu yazdı

    @mataramasuko

    komik komik yorumlar yapıyorsunuz, kürt gerçeğine karşi yaninizda güçlü bir kürt sembolun olmasi gerekiyor. PKK'nin yerini alabilecek tek yakın kişide sevsenizde sevmesenizde barzanidir bölgede pkk ile liderlik savaşi yapanda barzanidir bunlari bilmeden yaptiğiniz popilist söylemlerle kendinizi kandiriyorsunuz.
    CHP'den aldiğimiz ödünç oylari iyi değerlendireceğiz diyen sırrı süreyya
     hdp baraji geçti diye pilav dağitan chp belediyesinin olduğu yerde siz hala kendinizi avutun böyle bakkal hesabiyla şuradan şuraya şu gitmiş vs diye. bir ak partili göster hdp için oy toplayan sonra o engin siyasi analizlerini hak vererek dinleriz..

    @5Agustos1921
    kemal nasıl kıvırdı onu tartişmaniz gerekmiyormu sizin ?

    @slanger
    geziden sırrı kankanizi iyi dinlemiyorsun galiba http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/secim_2015/293781/Sirri_Sureyya_Onder__Emanet_oylari_mahcup_etmeyecegiz.html

    %10 HDP ye gittiyse artan 2,5 milyon mhp oylari nereden geldi genç? kadıki ak partiden hdpye oy kaymadi diyen ak partilide gösteremezsin neden kaydi sorusunu soran görürsün.. nerede hata yapıldı bundan sonra ne yapılmasi gerekiyor geri oylari toplamak için (ki bence bu bu saatten sonra artik zor milliyetcilik pompalandi bir kere yeni seçim olsa bile tepki olarak mhpnin oylari artar sadece bu yüzden bahçeli yeni seçim olsun modunda kaçak güreşiyor)
    KISACA kürtlerle türklerin ayni çati altinda buluştuğu tek köprü ak partideki milliyetci bölünme bir şeylerin işaret fişeğine benziyor. siyonist lobiler hala güçlü olduklarini gösterdi. ve ben bunlarin boş duracağinida sanmıyorum bir aralık gördüler o araliği iyice ayirmadan işini bırakmazlar putine yapılan hamleler buradada yapılacak gibime geliyor milliyetci kutuplardan isimlere hdp ya da mhpli birisine siyasi suikast yapılıp RTE yaptirdi denilebilir ve kürt türk arasindaki hafif ayrik iyice genişletilebilir. sonrasi sizin malumunuz zaten kürdistan coming.. ama içiniz rahat olsun kürdistan kurulusa bir caddenin isimini KK yaparlar  birde yeni devletin kurulmasiyla türkiye nufusu düşeceği için çok sevdiğiniz AVRUPA birliğinede aliniriz rahat rahat...

    genel olarak
    gördüğünüz gibi biz ak partililer olarak birinci olmamiza rağmen yanlış yapıldığını ortaya koyuyoruz.tekrar ediyorum birinci parti olmasina rağmen ama siz ideolojik gözlüklerinizle sonuncu partiden gerilemiş chpye kadar hala yenildik ama bu sefer fark yemedik sevinci içerisindesiniz bu insanlar bize neden oy vermedi diyeceğinize HDP baraji nasıl geçti ama ehah modundasiniz.


    http://www.haber7.com/ortadogu/haber/1403346-israilde-secim-sevinci
    http://www.haberturk.com/dunya/haber/1088170-dis-basinda-milletvekili-secimleri-yanki-buldu

    kimlerle ayni karadesiniz görün. bir israil düşün ki senin ülkenin seçimleri için 3 sayfa çıkartıyor. kullandiği cümleler ertesi gün senin malum medyanda beliriyor. sizde ak partilileri suçladiğiniz gibi ağzınıza sakiz ediyorsunuz bu söylemleri. sultan  benzetmesi gibi.. ne söyleseler hemen sahipleniyorsunuz.. 


    ve son olarak herşeyi unutun sadece bu manşet bile herşeyi anlatiyor  "Tam batılılaşmamış, yoksul Müslümanların kendi ülkelerini yönetmelerine izin verilemez"  , batı bu manşeti atiyor ve kemal dervişi yolluyor yeni proje selahattini parlatiyor. temizleyip seçime hazirliyor. çatı proje ekmelettini mhpden vekil yapıyor. yerli baronlari medyalarinda selo güzellemeleri yapıp RTE nefretini körüklüyor. israil basbas bağırıyor seloyu pohpohluyor. ve çıkan sonuç bu..

    daha ne yapmasini bekliyorsunuz jhon, jacklerin gelmesinimi bekliyorsunuz batının yönetmesi için ?? sistemi kurmuş adamlar senin insanlarinla..
    sizin unuttuğunuz şeyse şu batının her dediğini yapmaya aday insanlar başa geldiğinde yarin batının dediklerini yapmadiklarinda yeni diktatör sizin desteklediğiniz insanlar olacak batının gözünde. hakem görevini batıya verirseniz işine gelmeyen adami diktatörde ilan eder sultanda ve malesef bizim kendi değerlerinden kopartilmiş batı sevdalisi insanlarimizda bunlarin kalemlerinin sözcülüğünü büyük bir zevkle yapar ve yapmaktadir.
    bunlar müslüman dünyasinin türkiyeden ayağa kalmasina engel olmaya çalişiyorlar yoksa batının ne işi olur türkiyeyle  dünyanin başka hangi ülkesinin seçimlerine bu kadar ilgilenip liderini kötülüyor batı ?? hani sisi hakkında tek kelime ediyor mu ? hani demokratti bu batılılar darbeci sisiye nasıl kucak aciyorlar..

    batının bu yüzünü görmek için abdulhamid dönemini iyi anlamaniz gerekiyor vesikalariyla günümüzle kıyaslayabilirsiniz ama bizde osmanli padişahi deyince milletin kan beynine sıçrıyor nedense.. elin almani amerikani geliyor araştiriyor türkler burun kıvırıyor, ona rağmen tarihinden bir haber bu kadar insan siyaset konusabiliyor.. canım türkiyemden insan manzaralari..

    yaw arkadas israil böyle diyor die ...  oy vermeliyiz (eğer sevinyolarsa kanıma dokunuyor yalan değil) ama zamanında 

    1)sınırdaki mayınları temizlemesi için ve toprakları 40 yıl israile işletmesini vermek isteyen kimdi ? 

    ayrıca yapılan yolsuzlukları , kendi içindeki pislikleri temizliceklerine sahip çıkmalırına da mı göz yummalıyız ? (keşke ilk kuruldukları zaman gibi temiz olsalardı oy vermek isterdim ......)

    2)bdp gelirsek ırkçılık yapıyorlar ayırca üstlerinde şehitlerimizin kanı var.

    3)mhp ırkçılık yapıyor

    4)chp .....

     


    Aslında hepimiz eksiğiz biraz Leylası olmayan mecnunlarız Ne sıcacık bir ismail abimiz var. Nede kötü zamanda Yanımızda olan İskender babamız Ne mahellemizi mahalle yapan Erdal bakkalımız ne her kapıyı açan yavuz abimiz nede bize doğru yolu gösteren dedemiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JonTurk
    JonTurk's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2005
    Erkek

    birde bunlari meclise ak parti aldi diyecek kadar siyasi tarih bilgisizleri var aramizda önce bir ilk defa olarak ne zaman girmişler meclise kaç partileri kapatilmiş ve yeni isimle tekrar açmişlar ona bir bakin.. sonra faturayi ak partiye kesme curetini gösterin.  ak partiyi suçlayabileceğiniz tek şey kürtlere anadillerinde rahatca konuşma özgürlüğü verdiği ve kürt olduklarini söyleme selbestliği verdiği içindir..  sadece kürtlere değil gerçi alevileride işin içine katabilirsiniz, ermenileride, dindarlarida..

    ak parti geldiğinde bunlar zaten meclisteydi ama sizin sayenizde büyük çoğunluk alip parti olarak apoyu çıkartacağiz çığlıklariyla pkk marşlariyla girdiler meclise bunuda not edin bir kenara..

    not: ee o zaman ak partide partilerini kapatsaydin gibi salakca bir yorum yapan olmaz umarim.. geçmişte kapattida ne oldu ? çözüm oldu mu bunun cevabinidda versin o soruyu soran.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2007
    Erkek

    bu saaten sonra bizim ülkeden bi bok olmayacağı için gelecek kaygısıyla ak partiye üyelimi gerçekleştirmem gerekiyor.

    malum yandaş olmazsak işe giremiyoruz...


    Aslında hepimiz eksiğiz biraz Leylası olmayan mecnunlarız Ne sıcacık bir ismail abimiz var. Nede kötü zamanda Yanımızda olan İskender babamız Ne mahellemizi mahalle yapan Erdal bakkalımız ne her kapıyı açan yavuz abimiz nede bize doğru yolu gösteren dedemiz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2007
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı

    bu saaten sonra bizim ülkeden bi bok olmayacağı için gelecek kaygısıyla ak partiye üyelimi gerçekleştirmem gerekiyor.

    malum yandaş olmazsak işe giremiyoruz...

    hacım sen çok yanlış zamanı beklemişsin :D

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2002
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı

    bu saaten sonra bizim ülkeden bi bok olmayacağı için gelecek kaygısıyla ak partiye üyelimi gerçekleştirmem gerekiyor.

    malum yandaş olmazsak işe giremiyoruz...

    hocam araya girmek istemezdim ama yılmaya gerek yok

    "bu ülkeden bi' yol olmaz" lafını kendimi bildim bileli duyarım.

    önemli olan malum zihniyete "biz bur'dayız" mesajı vermekti, halk bu mesajı verdi.

    artık ülkenin sahibi gibi davranmaktan vazgeçerlerse hepimizi daha güzel günler bekliyor.

    bir şekilde yeni bir düzen kurulur.

    vazgeçmezlerse de biz biraz daha bekleriz.

    sevgilerle..

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JonTurk
    JonTurk's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2005
    Erkek

    Mx0TBT
    hocam önce isral yetkili kişilerinin rte hakkındaki söylemlerine bir gözat son 3 yıldır.

    o mayın temizleme ihalesinin iptal edildiğini bilmiyorsun tabi.

    ve israilin zaten temizlenmesi yeni yeni oluyor öyle kok salmiş adamlarini temizlemeleri kolay değil şuan bile hala israile çalişan ak parti içinden adamlar vardir. kavun değil bu koklayıp ayıklayasin ama ben israil RTE hedef gösteriyr hakan fidani arabasinda bombayi hak ediyor diyecek noktadaysalar kusura bakmada ben kimsenin dolduruşuna gelmem bu adamlara laf edemem veriler ortada görmek isteyene.

    daha öncede yazmiştim bunlarin RTE düşmanliği bu denli ortadayken sence nasıl iktidardan düşürebilirler başka türlü ? en kolay yolu yolsuzluk söylemidir daha önceki konularda değinmiştim geçmişe bakarsan özaldan menderese hatta erbakanada ayni taktikle saldirdilar. yıprattilar sonra bitirici darbeyi vurdular.
    tabi bu yeni nesil bunlarin bu taktiklerinden haberdar olmadiklari için hemen sahipleniyorlar. yarin başka iktidar gelsin bunlarin sözünden çıksın hemen onlar haklarindada bu tarz iddalar yapılacaktir bunu unutmayin.

    ha ben demiyorum ki ak parti içinde kimse yolsuzluk yapmiyor insain olduğu her yerde yolsuzluk olur ama sizinde şunu görmeniz gerekiyor bir iktidari düşürmek için birkaç enstrüman vardir.

    1- ekonomik suikast
    2- bürokratik suikast
    3- yargisal suikast (yolsuzluk vs)
    4- kaset..
    5- ordu darbe
    6- cinayet

    bunlarin bazilarini bu hükümet zaman içerisinde bir şekilde tıkamayi başardi ordu müdehalesi ekonomik suikast, bürokrasinin bir kısımı gibi geriye gelebilecekleri fazla bir nokta kalmadi. ki onlarda hep oradan gelmeyi denediler ve gördüğüm kadariyla başarilida olmuşlar sizin üzerinizde.

     

    cok basit gözle bakacak olursaniz ingiltere, israil, abd,  (siyonist kanattan bahsediyrum) gibi dünyayi yönetme üzerine şuanki sistemi kuran ülkeler neden türkiyedeki seçimlerle bu kadar yakından ilgileniyor neden RTE düşmanliğini korüklüyorlar?  sence türkiyenin çıkarı için mi uğrasiyor bütün siyonist güçler adamlarini bizim iyiliğimiz içinmi yolladilar dersin ??

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Ahaha ulan adam ak parti içinde yolsuzluk olmuş diyor. Partinin kurucusu yolsuzluk yapıyor zaten rahat ol sen :

    https://www.youtube.com/watch?v=t8m_rZ2OHpE

     

    mkyb tarafından 08/Haz/15 21:29 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2002
    Erkek
    JonTurk bunu yazdı

    Mx0TBT
    hocam önce isral yetkili kişilerinin rte hakkındaki söylemlerine bir gözat son 3 yıldır.

    o mayın temizleme ihalesinin iptal edildiğini bilmiyorsun tabi.

    ve israilin zaten temizlenmesi yeni yeni oluyor öyle kok salmiş adamlarini temizlemeleri kolay değil şuan bile hala israile çalişan ak parti içinden adamlar vardir. kavun değil bu koklayıp ayıklayasin ama ben israil RTE hedef gösteriyr hakan fidani arabasinda bombayi hak ediyor diyecek noktadaysalar kusura bakmada ben kimsenin dolduruşuna gelmem bu adamlara laf edemem veriler ortada görmek isteyene.

    daha öncede yazmiştim bunlarin RTE düşmanliği bu denli ortadayken sence nasıl iktidardan düşürebilirler başka türlü ? en kolay yolu yolsuzluk söylemidir daha önceki konularda değinmiştim geçmişe bakarsan özaldan menderese hatta erbakanada ayni taktikle saldirdilar. yıprattilar sonra bitirici darbeyi vurdular.
    tabi bu yeni nesil bunlarin bu taktiklerinden haberdar olmadiklari için hemen sahipleniyorlar. yarin başka iktidar gelsin bunlarin sözünden çıksın hemen onlar haklarindada bu tarz iddalar yapılacaktir bunu unutmayin.

    ha ben demiyorum ki ak parti içinde kimse yolsuzluk yapmiyor insain olduğu her yerde yolsuzluk olur ama sizinde şunu görmeniz gerekiyor bir iktidari düşürmek için birkaç enstrüman vardir.

    1- ekonomik suikast
    2- bürokratik suikast
    3- yargisal suikast (yolsuzluk vs)
    4- kaset..
    5- ordu darbe
    6- cinayet

    bunlarin bazilarini bu hükümet zaman içerisinde bir şekilde tıkamayi başardi ordu müdehalesi ekonomik suikast, bürokrasinin bir kısımı gibi geriye gelebilecekleri fazla bir nokta kalmadi. ki onlarda hep oradan gelmeyi denediler ve gördüğüm kadariyla başarilida olmuşlar sizin üzerinizde.

     

    cok basit gözle bakacak olursaniz ingiltere, israil, abd,  (siyonist kanattan bahsediyrum) gibi dünyayi yönetme üzerine şuanki sistemi kuran ülkeler neden türkiyedeki seçimlerle bu kadar yakından ilgileniyor neden RTE düşmanliğini korüklüyorlar?  sence türkiyenin çıkarı için mi uğrasiyor bütün siyonist güçler adamlarini bizim iyiliğimiz içinmi yolladilar dersin ??

    bu bir komplo teorisidir. eğer rte 'ye karşı böyle bir ittifak varsa kendisi çıkıp yanlışlarını kabul etmeliydi. yapmadı, tam tersini yaptı.

    israil, abd, ingiltere vs.. hepsi ulusalcıların 2000'li yıllarda AKP'yi işbirliği yapmakla suçladığı isimlerdi. kaybettiler.

    şimdi de aynı şeyi yaparak siz kaybediyorsunuz. bunu görmeniz dileğiyle.

     

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2012
    Homo
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mxmax
    Mxmax's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2014
    Erkek
    Ratbat bunu yazdı

    ya hocalar onu bunu bırakında erken seçim olur ve yine aynı sonuçlar çıkarsa hükümet kurulamazsa ne olur biri onu açıklasın bi. tekrar mı seçim yapılır?

     


    trader
Toplam Hit: 31099 Toplam Mesaj: 260
seçim