1 Ayet 1 Hadis
-
yalinyalniz bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
somut şeylere soyut cevap yazmışsın. çok şey yazıp hiçbirşey anlatmamışsın. üzgünüm.
dinin kendisi somut olamaz, kitap form olarak somuttur ama okuduğun şeyler somut olamaz çünkü onlar sadece harf olarak sana anlam ifade etmezken mana olarak soyut olarak anlam ifade eder
asıl sana üzgünüm, yeni bir ödevin daha var :D
Allahı tutup getirip aha bu Allah demeni bekliyorlar belli ki
soyut somut diye cümle kurunca biraz felsefi sosta eklersen en azından anlatımına ya da tartışma uslubuna üste çıkYon her tartışmayı(kavga değil tartışma dediğim bir fikir ayrılığı) kazanırsın 3 5 keyword girdisiyle. Bu türkçe öyle bişe -
skyvalet bunu yazdı
Ya beyler isteyen inansın istemeyen inanmasın. Yeterki temel ahlaki kurallara herkes uysun. Kavga etmeyin. .d
Milleti kendi haline bırakınca aha ülke böyle oluyor. Bu hale gelmemizin tek sebebi islam. Her ezan sesinde küfür ediyorum artık. Etmek istemesem de istemsiz olarak ediyorum. Hoca dükkanın içine gelip ezan okusa o kadar kafam sikilmez. Telefonda müşteriyle konuşuyorum hocanın sesinden müşteriyi anlamıyorum. Yanımdakiyle konuşuyorum sesini zor duyuyorum. Ellerinden gelse megafonu götümüze sokacaklar. Camileri çoğalttıkları yetmiyor sesini de her geçen gün yükseltiyorlar. Herkes kendi kendine inansa, başkasının hayatını şekillendirmese, dini kullanıp bir yerlere gelip ortalığın amına koymasa kimseye lafımız yok isterse at yarrağına tapsın.
-
Şeyhi olmayanın şeyhi şeytandır
-
HolyOne bunu yazdı
-
somut şeylere soyut cevap yazmışsın. çok şey yazıp hiçbirşey anlatmamışsın. üzgünüm.
dinin kendisi somut olamaz, kitap form olarak somuttur ama okuduğun şeyler somut olamaz çünkü onlar sadece harf olarak sana anlam ifade etmezken mana olarak soyut olarak anlam ifade eder
asıl sana üzgünüm, yeni bir ödevin daha var :D
dostum ben o ödevi 2002den beri tahribatta verdim master yaptım. zamanında dini de savundum sonra tersini de savundum. o zamanlar tahribat snitz_forum altyapısını kullanıyordu bilmezsiniz. adamlar vardı o zaman. her görüşten adam gibi adamlar vardı. her konu çıktısını alıp yayınevine göndersen kitabı basılacak kadar fikriyle kaynağıyla dolu olurdu.
şimdiki gibi liseli mantığıyla yazılmazdı. bak nasıl koydum hahaha demeye getiren duygusal masturbasyonlar yapılmazdı.
sonra iyi adamlar atlara binip gittiler. demirin tuncuna kaldık.
-
HolyOne bunu yazdı
evet böyle bir laf dolanıyor. bence boşuna söylememişlerdir bi bildikleri vardır (;
-
Prometheus bunu yazdı
dostum ben o ödevi 2002den beri tahribatta verdim master yaptım. zamanında dini de savundum sonra tersini de savundum. o zamanlar tahribat snitz_forum altyapısını kullanıyordu bilmezsiniz. adamlar vardı o zaman. her görüşten adam gibi adamlar vardı. her konu çıktısını alıp yayınevine göndersen kitabı basılacak kadar fikriyle kaynağıyla dolu olurdu.
şimdiki gibi liseli mantığıyla yazılmazdı. bak nasıl koydum hahaha demeye getiren duygusal masturbasyonlar yapılmazdı.
master yapan adam dini somut bir şey olarak ele almaz, farklı ortamlarda senden çok daha fazla da iki taraf için(müslümanken bile karşı tarafı savunabilecek kadar açık görüşlü şekilde) münazara ve soru cevap yapmışımdır
moruk keşke sen de gitseydin, iyi anardık da o son cümleden sonra maalesef seni iyi anamayacağım; aynı cümlenin sonundaki gibi anacağım maalesef
boş adamsın vesselam ki verdiğim yanıtlara karşı tez yerine somut şeylere soyut yanıtlar diyip işin içinden kaçıp üstüne laf döndürüyorsun, seni de troll listeme aldım
SELAM VE DUA İLE
-
master yapan adam dini somut bir şey olarak ele almaz, farklı ortamlarda senden çok daha fazla da iki taraf için(müslümanken bile karşı tarafı savunabilecek kadar açık görüşlü şekilde) münazara ve soru cevap yapmışımdır
moruk keşke sen de gitseydin, iyi anardık da o son cümleden sonra maalesef seni iyi anamayacağım; aynı cümlenin sonundaki gibi anacağım maalesef
boş adamsın vesselam ki verdiğim yanıtlara karşı tez yerine somut şeylere soyut yanıtlar diyip işin içinden kaçıp üstüne laf döndürüyorsun, seni de troll listeme aldım
SELAM VE DUA İLE
ben sana SOMUT cevabı şu mesajda verdim zaten
https://www.tahribat.com/forum/1-ayet-1-hadis-250701/10#msg3216475
şimdi siktir git demirin tuncu bile olamayan yarak kafalı
-
bi de tartışma dersi veriyor hiçbir şeye cevap veremeyen anca laf kalabalığı yapan dangalak
-
allah varsa çok güzel bi yemek yapabilir mi ?