1 Ayet 1 Hadis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    yalinyalniz bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

somut şeylere soyut cevap yazmışsın. çok şey yazıp hiçbirşey anlatmamışsın. üzgünüm.

dinin kendisi somut olamaz, kitap form olarak somuttur ama okuduğun şeyler somut olamaz çünkü onlar sadece harf olarak sana anlam ifade etmezken mana olarak soyut olarak anlam ifade eder

asıl sana üzgünüm, yeni bir ödevin daha var :D

Allahı tutup getirip aha bu Allah demeni bekliyorlar belli ki

soyut somut diye cümle kurunca biraz felsefi sosta eklersen en azından anlatımına ya da tartışma uslubuna üste çıkYon her tartışmayı(kavga değil tartışma dediğim bir fikir ayrılığı) kazanırsın 3 5 keyword girdisiyle. Bu türkçe öyle bişe

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı

Ya beyler isteyen inansın istemeyen inanmasın. Yeterki temel ahlaki kurallara herkes uysun. Kavga etmeyin. .d

Milleti kendi haline bırakınca aha ülke böyle oluyor. Bu hale gelmemizin tek sebebi islam. Her ezan sesinde küfür ediyorum artık. Etmek istemesem de istemsiz olarak ediyorum. Hoca dükkanın içine gelip ezan okusa o kadar kafam sikilmez. Telefonda müşteriyle konuşuyorum hocanın sesinden müşteriyi anlamıyorum. Yanımdakiyle konuşuyorum sesini zor duyuyorum. Ellerinden gelse megafonu götümüze sokacaklar. Camileri çoğalttıkları yetmiyor sesini de her geçen gün yükseltiyorlar. Herkes kendi kendine inansa, başkasının hayatını şekillendirmese, dini kullanıp bir yerlere gelip ortalığın amına koymasa kimseye lafımız yok isterse at yarrağına tapsın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Şeyhi olmayanın şeyhi şeytandır

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    yalinyalniz bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

somut şeylere soyut cevap yazmışsın. çok şey yazıp hiçbirşey anlatmamışsın. üzgünüm.

dinin kendisi somut olamaz, kitap form olarak somuttur ama okuduğun şeyler somut olamaz çünkü onlar sadece harf olarak sana anlam ifade etmezken mana olarak soyut olarak anlam ifade eder

asıl sana üzgünüm, yeni bir ödevin daha var :D

dostum ben o ödevi 2002den beri tahribatta verdim master yaptım. zamanında dini de savundum sonra tersini de savundum. o zamanlar tahribat snitz_forum altyapısını kullanıyordu bilmezsiniz. adamlar vardı o zaman. her görüşten adam gibi adamlar vardı. her konu çıktısını alıp yayınevine göndersen kitabı basılacak kadar fikriyle kaynağıyla dolu olurdu.

şimdiki gibi liseli mantığıyla yazılmazdı. bak nasıl koydum hahaha demeye getiren duygusal masturbasyonlar yapılmazdı.

sonra iyi adamlar atlara binip gittiler. demirin tuncuna kaldık.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

evet böyle bir laf dolanıyor. bence boşuna söylememişlerdir bi bildikleri vardır (;

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

dostum ben o ödevi 2002den beri tahribatta verdim master yaptım. zamanında dini de savundum sonra tersini de savundum. o zamanlar tahribat snitz_forum altyapısını kullanıyordu bilmezsiniz. adamlar vardı o zaman. her görüşten adam gibi adamlar vardı. her konu çıktısını alıp yayınevine göndersen kitabı basılacak kadar fikriyle kaynağıyla dolu olurdu.

şimdiki gibi liseli mantığıyla yazılmazdı. bak nasıl koydum hahaha demeye getiren duygusal masturbasyonlar yapılmazdı.

master yapan adam dini somut bir şey olarak ele almaz, farklı ortamlarda senden çok daha fazla da iki taraf için(müslümanken bile karşı tarafı savunabilecek kadar açık görüşlü şekilde) münazara ve soru cevap yapmışımdır

moruk keşke sen de gitseydin, iyi anardık da o son cümleden sonra maalesef seni iyi anamayacağım; aynı cümlenin sonundaki gibi anacağım maalesef

boş adamsın vesselam ki verdiğim yanıtlara karşı tez yerine somut şeylere soyut yanıtlar diyip işin içinden kaçıp üstüne laf döndürüyorsun, seni de troll listeme aldım

SELAM VE DUA İLE

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    yalinyalniz bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

master yapan adam dini somut bir şey olarak ele almaz, farklı ortamlarda senden çok daha fazla da iki taraf için(müslümanken bile karşı tarafı savunabilecek kadar açık görüşlü şekilde) münazara ve soru cevap yapmışımdır

moruk keşke sen de gitseydin, iyi anardık da o son cümleden sonra maalesef seni iyi anamayacağım; aynı cümlenin sonundaki gibi anacağım maalesef

boş adamsın vesselam ki verdiğim yanıtlara karşı tez yerine somut şeylere soyut yanıtlar diyip işin içinden kaçıp üstüne laf döndürüyorsun, seni de troll listeme aldım

SELAM VE DUA İLE

ben sana SOMUT cevabı şu mesajda verdim zaten 

https://www.tahribat.com/forum/1-ayet-1-hadis-250701/10#msg3216475

şimdi siktir git demirin tuncu bile olamayan yarak kafalı 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

bi de tartışma dersi veriyor hiçbir şeye cevap veremeyen anca laf kalabalığı yapan dangalak

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

allah varsa çok güzel bi yemek yapabilir mi ? 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 32080 Toplam Mesaj: 244
1 ayet 1 hadis