Allaha Tanrı Denmez..
-
sürekli duydugumuz seydir.. şşt allaha tanrı denmez lan.. günah..NEKADARSACMA!!hatta bağzı modeller küçük cocuklara höyt allah baba denmez o denmez bu denmez çarpılırsın hede olursun hödö ölürsün derki BULLSHİT!bu insanlar aynı zamanda dinde yapılan seylerde niyetin önemli oldugunu solerler sorsanız... iyide arkadasım çük kadar cocuk nerden bilsin allahın doğmadıgını doğrulmadıgını?? nie gunah olsun cocuk allaha baba ünvanıdaq ekleyerek allahın ne kadar büyük ve yüce oldugunu kendince solemiş olur sanane ********!!! ulan banada ole demişlerdi ne koymusdu zamanında a.q.. dine karsı bu kadar materyalist olmamalı insanlar..eer dinde niet öenmliyse beni yaratan üstün yaratıcıya xkare+12y desemde onu anlar.. ne yani allaha tanrı diyince bize darılıcak yok yhaw sen beni tam karsılamayan bişey dedin seni dinlemiorm mu dicek?? aklınız bu kadarmı alıo?? ister tanrı derim ister allah ister x derim ister y bu benim hür irademe kalmıs bişey..
-
tanrı türkçedir abi isteyende istediğini der kimseyi dertlemez katılıyorum sana
yalnız şöyle söyliyeyim, bende Allah derim yani konuşmalarımda -
allah öyle yazılmaz
"ALLAH" böyle yazılır.
-
:D espirdiğini düşünerek gülüorm :D @ baron.. | @ hitler yok kardeş ne zamandır içimi kemiren bişey kusmak bu guneymiş..
-
Ek bilgi: Tanrı kelimesi eski Türkler deki Gök Tengri(Gök Tanrı) kelimesinden gelir Tengri dilimize Tanrı olarak ulaşmıştır.
-
Bişeyi farkettiim sürekli dini polemikler sürekli bi iğneleme (:
-
tanrı Türkçe allah arapça..
sonuçta tanrımız bir tane. ne var aq bunda.
-
Yukarıda bir tanrı yoktur! Gökte insan gibi düşünen bir ilah sözkonusu değildir! Tanrılık kavramı ve tek tanrılı din anlayışı bâtıldır! "ALLAH" ismiyle işaret edilen, sınırsız, sonsuz ve cüzlere ayrılmaz TEK'tir; ki ALLAH'a iman, hakikatte o Tek yanısıra başka bir varlık olmadığını farketmekle başlar!Tanrı ismi Allah'ın isimlerinin arasında geçmez.İnandığın yaradan Allah ise O'na isimleriyle hitap edersin!
-
CipriX bunu yazdı:
-----------------------------
Bişeyi farkettiim sürekli dini polemikler sürekli bi iğneleme (:
-----------------------------
Abi tbt ye bi şeyhülislam alınmalı dini konularda son noktayı o koysun. -
saçmalama be
allahın o kadar ismi var espri olsun diyemi var sence ?
ya hayyum ya kayyum ya settar ya cebbar
yazık size be yazık
-
"ALLAH" ismiyle işaret edilen, diosun sonrada ona allahdan baska bişe denmez diosun.. sonucda masaya dasa desen masa gene masa?
Toplam Hit: 20472 Toplam Mesaj: 160