Aşı Olanlar Yanetki Varmı ?
-
PersonalJesus bunu yazdı
Dün biontech oldum olduktan 1 saat sonra olduğum bölgede ağrı başladı bugün sabah uyandığımda ağrı devam ediyordu şu an yeni yeni hafifliyor.
Bunun dışında bir etki görmedim henüz.
Merak eden olursa şimdilik kuş kalkıyor.. Verimini de test edersem söylerim :D
-
-
Sinovac için randevu aldım. 22:50'ye sonra rahat geçmesini istediğim için akşam saatlerinde başladım ve kafayı en yükseklere çıkarttım. Saat 22:00'da aradılar ve aşının kalmadığını söylediler. Mükemmel bir şekilde geçecek geceyi piç ettiler. Bende onun üzerine farklı fantassilerin peşine koştum. Kendimi o kadar da kandırmıştım. Artık nasıl kandırıp tekrar aşılatmak için randevu almamı sağlayabilirler bilmiyorum. Sanırım ske ske yapacaksın dediklerinde olacağım. Sonuç: hala çevremde ve diğer ülkelerde ki aşı yaptıranların sonuçlarını takip ediyorum. Ve şuan karamsarım.
-
biontech oldum ilk gün biraz sıcak bastı bi fenalaştım :D ama güzel kafa yattım uyudum. sonra biraz kol ağrısı falan. iyi yani sıkıntı yok.
-
2 ay önce biontech oldum, bir sorunla karşılaşmadım.
-
Biontech
Sadece ilk gun kolumu 90 derece acidan fazla kaldirdigim zaman agri oldu o agri da atla develik bir agri degildi. baska bir problem yok
-
Ben ve hanım BioNTech olduk. İlk gün sadece kolda hafif ağrı oldu. Baldız 2 gün ağrıdan kolunu kaldıramadı..
Kişiye göre değişiyor yan etki...
-
Geçen hafta perşembe sinovac oldum akabinde boğaz şişmesi ve grip semptomları gösterdim pazar günü komple herşey geçti.
-
geçen cuma biontech oldum. hiç bi yan etki yapmadı.
-
caagroup bunu yazdı
2 ay önce biontech oldum, bir sorunla karşılaşmadım.
".. 2 ay önce biontech oldum, aşı olduğumda bir sorunla karşılaşmadım ama eskiden varolan ve son yıllarda yok olan bahar alerjilerim tekrar yeniden oluştular, sanırım bağışıklığımı çok güçlendirdi... polene falan tepki veriyordu vucut ..
3 yıldır geçmeyen, doktor doktor gezdiğim geçiremediğim sırt ve eklem ağrılarım bir anda yok oldular... 2(nci) dozdan 1 hafta sonra, yani yaklaşık 1 aydır rahat rahat geziyorum, tozuyorum...
Coranayı aklımdan çıkardım... vurulmak istemeyen varsa hakkını bana versin gidip bir de üstüne sinovac yaptırayım...^^D`
Aşı sonrası kesinlikle 48 saat hiçbir Ağrı kesici ve Zorunlu olmayan hiç bir İlacı kullanmayın... etkisini yitirir,
aşı yerinde hafif Ödem veya Şişlik oluşması normaldir, bu Bağışıklık Sisteminizin güçlü olduğunu ve vucuda giren yabancı cisime karşı tepki verdiğini gösterir.
su da bassanız bu şişlik, iğneden dolayı görülebilir..
"
bu çok ilginç'miş.
yazacaktım, kaldıydı öyle. niye sildin ki, bence yanlış bir'şey yazmamışın.