folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Aşı Olanlar Yanetki Varmı ?

Aşı Olanlar Yanetki Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    PersonalJesus bunu yazdı

Dün biontech oldum olduktan 1 saat sonra olduğum bölgede ağrı başladı bugün sabah uyandığımda ağrı devam ediyordu şu an yeni yeni hafifliyor.

Bunun dışında bir etki görmedim henüz.

Merak eden olursa şimdilik kuş kalkıyor.. Verimini de test edersem söylerim :D

coLin tarafından 24/Haz/21 19:36 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

Sinovac için randevu aldım. 22:50'ye sonra rahat geçmesini istediğim için akşam saatlerinde başladım ve kafayı en yükseklere çıkarttım. Saat 22:00'da aradılar ve aşının kalmadığını söylediler. Mükemmel bir şekilde geçecek geceyi piç ettiler. Bende onun üzerine farklı fantassilerin peşine koştum. Kendimi o kadar da kandırmıştım. Artık nasıl kandırıp tekrar aşılatmak için randevu almamı sağlayabilirler bilmiyorum. Sanırım ske ske yapacaksın dediklerinde olacağım. Sonuç: hala çevremde ve diğer ülkelerde ki aşı yaptıranların sonuçlarını takip ediyorum. Ve şuan karamsarım.

alektamovikmovik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

biontech oldum ilk gün biraz sıcak bastı bi fenalaştım :D ama güzel kafa yattım uyudum. sonra biraz kol ağrısı falan. iyi yani sıkıntı yok.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek

2 ay önce biontech oldum, bir sorunla karşılaşmadım.

caagroup tarafından 25/Haz/21 01:21 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

Biontech

Sadece ilk gun kolumu 90 derece acidan fazla kaldirdigim zaman agri oldu o agri da atla develik bir agri degildi. baska bir problem yok

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Ben ve hanım BioNTech olduk. İlk gün sadece kolda hafif ağrı oldu. Baldız 2 gün ağrıdan kolunu kaldıramadı..

Kişiye göre değişiyor yan etki... 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek

Geçen hafta perşembe sinovac oldum akabinde boğaz şişmesi ve grip semptomları gösterdim pazar günü komple herşey geçti.

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

geçen cuma biontech oldum. hiç bi yan etki yapmadı.

Bittik biz bittik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    caagroup bunu yazdı

2 ay önce biontech oldum, bir sorunla karşılaşmadım.

".. 2 ay önce biontech oldum, aşı olduğumda bir sorunla karşılaşmadım ama eskiden varolan ve son yıllarda yok olan bahar alerjilerim tekrar yeniden oluştular, sanırım bağışıklığımı çok güçlendirdi... polene falan tepki veriyordu vucut ..

3 yıldır geçmeyen, doktor doktor gezdiğim geçiremediğim sırt ve eklem ağrılarım bir anda yok oldular... 2(nci) dozdan 1 hafta sonra, yani yaklaşık 1 aydır rahat rahat geziyorum, tozuyorum...

Coranayı aklımdan çıkardım... vurulmak istemeyen varsa hakkını bana versin gidip bir de üstüne sinovac yaptırayım...^^D`

Aşı sonrası kesinlikle 48 saat hiçbir Ağrı kesici ve Zorunlu olmayan hiç bir İlacı kullanmayın... etkisini yitirir,

aşı yerinde hafif Ödem veya Şişlik oluşması normaldir, bu Bağışıklık Sisteminizin güçlü olduğunu ve vucuda giren yabancı cisime karşı tepki verdiğini gösterir.

su da bassanız bu şişlik, iğneden dolayı görülebilir..

"

bu çok ilginç'miş.

yazacaktım, kaldıydı öyle. niye sildin ki, bence yanlış bir'şey  yazmamışın. 

RitmFarbRacourci tarafından 25/Haz/21 09:48 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 18862 Toplam Mesaj: 178
aşı aşı etkileri aşı yan etkileri