folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askere Gitmek İstemeyenler Polisle Çatıştı

Askere Gitmek İstemeyenler Polisle Çatıştı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dogu0678
    dogu0678's avatar
    Erkek

Askere gitmek istemeyen 15 eylemci gözaltına alındı.

Askerlik görevini yapmak istemeyen göstericiler pankart açarak eyleme başladı. Çevreleri polis tarafından sarılan eylemciler slogan atarak eylemlerine devam etti.

Eylemciler Mithatpaşa postanesine gitmek için yürüyüşe başlayınca önleri polis tarafından kesildi ve yürüyüşlerine izin verilmeyeceği bildirildi.

Polislerin kimliklerini istemesi üzerine hareketlenen grup ile polis arasında başlayan tartışma arbedeye dönüştü.

Ankara'nın göbeğinde dakikalar süren arbede sonunda yere yatırılan eylemcilere plastik kelepçe takıldı.

Vicdani retçi eylemcilerden 15'i gözaltına alınarak Emniyet'e götürüldü.

Askerlik yapmak istemeyen vicdani retçiler, polisle girdikleri arbede sonucu gözaltına alındı.

not:bize noluyo??? anlamıyorum sen T.C vatandasıysan seve seve yapacaksın. demi ????

http://bilgibirikimim.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

zeitgeist  1 2 3 :)

bende yapmak istemiyorum babam bir emekli subay olduğu halde

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

ben de istemiyom

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

o tc vatandaşı olmam bana ne katıyor ben akrdeşim kanser hasatı iken hastanede gördüm okulda eğitim sisteminde gördüm o yüzden gerek yok . devlet bana verdiğininden fazlasını alıyo buna karşıyım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dogu0678
    dogu0678's avatar
    Erkek

askerlık yapanlardan neyın fazla yada neyın eksık ???

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------

zeitgeist  1 2 3 :)

bende yapmak istemiyorum babam bir emekli subay olduğu halde

Hocam seni çok iyi anlıyorum ama bu lafı söylediğin vakit bu ülkede vatan haini damgasını yersin. Fakat bu damgayı yapıştıranların bugün askeriyeye yapılan yıpratma çabalarından haberi yoktur. Askere gitme söz konusu olduğunda "Her Türk asker doğar" deriz. Ama askeri demokrasi düşmanı gören bazı kesimleri mükafatlandırır gibi başımıza getiririz. Akıllanmayız kolay kolay...

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abidalherifxW
    abidalherifxW's avatar
    Erkek

bakan milletvekili çocuunu askeri gazinoda istanbulda ankarada askerlik yaptıırken. beni gidecek doguya mardin şınark vs vs verecek. ortada haksızlık var olan mazluma oluor. onların ki evlatta ben kimim a*q !  boyle bi durumda bende askere gitmem, istememmm

insan ırkının eğitimini bugüne kadar sanki gardiyanlar ile cellatlar yönetmiş gibi görünüyor! //// eski geberlanxD !!! efsaneeeW :D ama yinede geberlanxD açılsa iyi olur :S suçm yokken banlandm :S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dogu0678
    dogu0678's avatar
    Erkek

abidalherifxW bunu yazdı:

bakan milletvekili çocuunu askeri gazinoda istanbulda ankarada askerlik yaptıırken. beni gidecek doguya mardin şınark vs vs verecek. ortada haksızlık var olan mazluma oluor. onların ki evlatta ben kimim a*q !  boyle bi durumda bende askere gitmem, istememmm

senın dedıgınde dogru ama soyle bısey var kımse askerlık yapmayacaksa bırakalım doguyu yada bırakalım turkıyeyı baska devletler saldırsın yada dagdakı ıb..ler alsın olur mu???

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

abidalherifxW bunu yazdı:

Üstüne üstlük yetmicek hain bikaç puştu dağdan indirip şehre sokacak, alkışlarla karşılayacak. Şaka gibi...

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

madem öyle tc kimliğini iade et askerliğini yapma

sorun değil

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Türk evladıyım. Bende gidip askerliğimi yapıcam. 10 sene yap deseler 10 senede yaparım. Vatanımızı ne şehitlerle elimizde tuttuk. Korumakta benim görevim!

Onlar hiç uğruna ölmedi...

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 11562 Toplam Mesaj: 100