folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askere Gitmek İstemeyenler Polisle Çatıştı

Askere Gitmek İstemeyenler Polisle Çatıştı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri

Askere Gitmek Istemeyenler Polisle Çatıştı

harbiden tam yeriymiş:/

Bozamaz Aramızı Yarasa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dogu0678
    dogu0678's avatar
    Erkek

DarkPrice bunu yazdı:
    -----------------------------

Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri

Askere Gitmek Istemeyenler Polisle Çatıştı

harbiden tam yeriymiş:/

tamm pardon yanlıs yere acmısım modlar tasır elbet gormedım :S ilk konum yaa :S üzgünüm :S

http://bilgibirikimim.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ülkenin şu anki durumunda bende gitmek istemiyorum.Bütün başbakan ve bakan kadrosunun çocukları askerlik yapmasın daha 2 gün önce silah kullanmasını öğrettiğin genci çatışmaya sok sonra bilmem kaç tane şehit verildi.Tabi veririz bu ordu profesyonelleştirilmediği sürece daha çok da veririz hatta ben gittiğimde ben bile olabilirim şehit.

Önemli olan orduda asker fazlalığı değildir profesyonel askerin fazlalığıdır.Pkk gibi terörist gruplar yıllardır dağlarda adamlar avucunun içi gibi biliyor orayı a.q. termal kameranın önünden sınırı geçiyorlar, daha kurşun atmamış gençleri bunlarla savaşmaya gönderiyorlar.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bu ülkede , ülke kimliği halen niye beleş dağıtılıyor anlamış değilim ve niye ülke kimliğine sahip olmak istemeyenler ile çatışılıyor ?

madem bedelini ödemek istemiyor al kimliğini / iptal et defolsun gitsin askerlik yapmadan yada kendince ödeyebileceği bir bedel ile nerde yaşamak istiyorsa nijeryamı ugandamı etopyamı gitsin o devletin vatandaşı olsun . sandığınız gibi hava bedava su bedava değil , hepsi bedeli olan bir toprağın üzerinde

ha bedelini ödersin ama aldığın hizmetten memnun olmazsın , burada devleti eleştirirsin sonuna kadar haklısın zaten

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

hoca ben assubay çocuğum

askere gerekirse ölene kadar giderim

1 ıh etmem babamla kaynaklanmıyor ' VATAN ' dağa ne olsun

Bozamaz Aramızı Yarasa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slam44
    slam44's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:

madem öyle tc kimliğini iade et askerliğini yapma

sorun değil

aynen, TC sana bir şey katmıyorsa neden Türk sün yada Türk müsün bu laf sadece sana değil böyle düşünen her TC vatandaşına, Bu ülkede askeriyenin iyi olmasını nedeni insanların içinden gelerek hissederek yapmasıdır çünkü vatan görevi şandır şereftir onurdur! demişki biride millet vekili çart curt nedir hacı bu birileri vatanı satıp cebini doldururken işine gelince vatan benimde vatanım deyip sendemi satacaksın, boş ver onlar öle yapsın elbet bir yerde çıkar acısı.Paralı esker mi tutalım o zaman koşa koşa gider böyle düşünenler değil mi...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madrakaru
    Madrakaru's avatar
    Erkek

Askere gitmek istemeyen Vicdani Retçiler aslında TOP, askeri muayenede g.t muayenesinde top oldukları ortaya çıkıyor pembe teskere alıyorlar ve top oldukları resmi kayıtlara geçiyor. O yüzden askere gitmek istemiyorlar.

Askere gitmeyenleri toplumun dışlaması da bu yüzden.

Ayrıca şahsi görüşüm bu coğrafyada kadınlı erkekli bütün halkımızın silahlı eğitimden geçmesi gerektiğidir.

hazır ol cenk ü cidale istersen sulh u salah ( hazır ol cenge ister isen sulhu salah )

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

DarkPrice bunu yazdı:

hoca ben assubay çocuğum

askere gerekirse ölene kadar giderim

1 ıh etmem babamla kaynaklanmıyor ' VATAN ' dağa ne olsun

Benim babam emekli subaydı ben astsubayım benim oglumda subay olucak olmadı mı asker olucak. Sonuç olarak askere gidin gitmeyin vatani görevinizi yapın yapmayın ama şunu unutmayın devlete millete veya gelecegimizi koruyanlara karşı görevlerinizi yerine getirin.Askere gidip 15 ay durmak askerlik degildir. Bunu okuyarak temiz aileler çocuklar yetiştirerek kültürlü  birey olup oldurarakta yapabilirsiniz.Korkmayın kimse sizi yargılamaz.Türk silahlı kuvvetlerinde ve Türkiye Cumhuriyetin de bu vatanı koruyacak gönüllü insan sayısı yeterde artar bile 

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Nobette uyuyakalırlar diye korkmuşlardır. Sonra komutan bombalar onları filan :S Daha da kötüsü aileleri şehitler ölmez vatan bölünmez diye nağralar atar ihale pkkya kalır :| Bilmiyorum :S

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

ayıp ya nasıl Gitmek istemiyorum dersiniz misyoner faaliyetlere kültür emperyalizmine karşı hiç bir değerinizi saklayamadınız mı Ayıptır yani Ayıp kültürünüzün içine ettiler insanlığınızı elinizden aldılar müslümanlığınız kalmadı Türklük çoktan gitmiş askere gitmek istemiyorum deniliyor Allah bize karşı olanları helak etsin 

Tanrı Müslüman Türk'ü Korusun ve Yüceltsin..

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
Toplam Hit: 12864 Toplam Mesaj: 100