folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askere Gitmek İstemeyenler Polisle Çatıştı

Askere Gitmek İstemeyenler Polisle Çatıştı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Çatışsınlar. Vicdani ret bir haktır. Ohh ben yapmak istemiyodum da yapamıycam da zaten sağlıktan dolayı :D

Namus borcu, Her türk Asker Doğar falan diyenler de dürüst olsunlar biraz toplumda bu baskı olmasa da koşa koşa gidecekler miydi askere :D Özenti yiğidolar sizi.

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

Kralsam katılıyorum.Bir iki gay topluluğunun askerlik yapmaması da koymaz bu ülkeye diye düşünüyorum..Korka korka tırsa tırsa yapacaklarına hiç yapmasınlar.Olmaz olsun sizin gibiler...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

tataryigit bunu yazdı:
    -----------------------------

@patates;

s.ke s.ke gideceksin :) ne kadar kaçarsan kaç.. pembe teskere alırsın ya da çok kilo alırsın anca

Aslında sen toplum baskısından dolayı sikile sikile gittiğin halde bunu kendine yediremediğinden dolayı kendini seve seve gittiğine inandırmaya çalışıyor olmayasın tataryiğit?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

bu  konuda buyuk yaralarım ve  devletın bana attıgı  buyuk kazıklar var allaha  cok  sukur gıttık 15  ay  askerlıgımız   yaptık  ama götürüleri  getirilerinden  fazla  oldu konuyu  acmıyorumkı  askerlıkten  sogumayın

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

35ygt45 bunu yazdı:

Kralsam katılıyorum.Bir iki gay topluluğunun askerlik yapmaması da koymaz bu ülkeye diye düşünüyorum..Korka korka tırsa tırsa yapacaklarına hiç yapmasınlar.Olmaz olsun sizin gibiler...

Yürrü beee kim tutar sizi. En erkek sizsiniz en korkusuz sizisiniz :D

Geberip gittiğinizde analarınıza "askerlik yan gelip yatma yeri değil" diyecek, sizden "kelle" diye bahsedecek bir başbakanı olan ülkeye ne borcunuz varsa ödeyin bakalım.... Bizim yerimize de ödeyin hatta...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

ben s.ke s.ke de degil seve seve de degil parayi basicam 21 gun gidicem. fazlasi yok. :) adam olana cok bile amk. belki de hic gitmem bakarsin gurbet ellerde kalirim :)

+ mehmetcik o kadar sehit verirken daglarda. neden bugune kadar hic bi devlet buyugunun oglu na birsey olmadi ? neden taasakli adamlari cocuklari kral gibi askerlik yapiyo ? nerde isterlerse yapiyolar. ?

ama hic degilse yapiyolar derler simdi saf kafalilar ////

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

BuZuL bunu yazdı:

ne demek gitmek istemiyorum her ülkede olan bir şey.

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=119141 

her ülkede olan bişey değil, olsada bu şekilde değil.

fransa italya ispanya ve abd de yok,profesyonel ordu denen bi olay var.zibilyon tane adam alıp 3-5 ay egitip dağa salacağına az adam alıosun adam gibi eğitiyosun.

ayrıca verdiğin örneklerin hemen hemen hepsinde ''vicdani ret'' denen bi yasa var, silah altına girmek istemiyorsan o süre zarfında bi devlet işinde calısıyorsun,hani varya ''suyunu içtiğimiz,ekmeğini yediğimiz'' devletimize bu sekilde hizmet ediyoruz.

ama bu hak türkiyede YOK. türkiyede cok iyi bir eknomist olabilirsin,beyin cerrahı olabilirsin, pc mühendisi olabilirsin. ama 20 yasında 'zorla' silah altına alındıgın için ölüp gidebilirsin,devletin gözünde ömrün boyunca bu ülkeye mühendis,doktor olarak vercein hizmet yerine orda ölmen daha önemli

gerekiyorki alıyorlar gerekmese almazlar. diğer ülkeler ile aynı olmamız şart değil sonuçta bu tür uygulama bir bizde yok ,  kural buysa herkes yapmak zorunda kimse istemez askere gitmeyi belki , ama ülke olurda bir gün işgal altında kalırsa yararını görürüz :D şahsen bana sorsan bende yapmayım derim ama kural buysa mecburen :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

35ygt45 bunu yazdı:

Yürrü beee kim tutar sizi. En erkek sizsiniz en korkusuz sizisiniz :D

Geberip gittiğinizde analarınıza "askerlik yan gelip yatma yeri değil" diyecek, sizden "kelle" diye bahsedecek bir başbakanı olan ülkeye ne borcunuz varsa ödeyin bakalım.... Bizim yerimize de ödeyin hatta...

Ne oldu gay topluluğu diyince üstüne mi alındın? Senin ve senin gibilerin g*tü rahat etsin diye gideceğiz oraya ve sağlıklı olan ve ERKEK olan her TÜRK vatandaşının görevidir bu..Sen gitme..Eksik olsun senin yapacağın askerlik.Her ne kadar satılmış ülke olsa da ATATÜRK'ün temelini attığı bu ülkede askerlik yapmaktan gocunmam.Seve seve de yaparım. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Kasmayın bu kadar herkes kendi düşüncesini doğru kabul etmiş ona göre konuşuyor zaten . Gideni engelleyemez gitmeyenide zorla göndermezsiniz.

west[at]tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Ortada bir çatışma göremedim ben polislerin tekme tokat karga tulumba müdehalesini görülüyor sadece çatışma 2 taraflı olur

Vicdani ret yasası gündemdeyse varsa böyle böyle bir olay gitmeyen gitmez bu ülkeden de defolur gider arkadaşım

askere gitmemenin nedenine bağlı açıkçası nededine bağlı olarak askere gitmek istemeyenlerin mazur görürüm

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 11555 Toplam Mesaj: 100