folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askere Gitmek İstemeyenler Polisle Çatıştı

Askere Gitmek İstemeyenler Polisle Çatıştı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

Sadece şu sorunun cevabını merak ediyorum.

Bukadar çok vatan sevicinin (vatansever degil), askerlik vatan millet sakarya namus vs. naraları attığı bir ülkede, askerlik neden gönüllü değil?

Yazılanlardan anladığım kadarıyla askerlik zorunlu olmasa bile milletin %95 i gider yine askere seve seve.

e ne diye zorunlu o zaman? 

bence tam tersi.. %95 i gitmez askere. denemesi bedava..

bunu sizde biliyorsunuz.. herkeste biliyor. ama kimse kabullenemiyor.

kabullenmek bi tarafa, höttttt vatan millet hain defol türü psikolojiye giriyoruz hepimiz.

herkesin kendine göre bahanesi var.

ahada benim bahanem.

herşeyi geçtim ben 12 ay hiç çalışmayan bir jeep i sildim cilaladım parlattın hergün. işimden karımdan çocugumdan geri kaldım. sizde gidin yapın a.q

bu üstteki cümle yi söylemek yerine ''hain satılmış köpek sie sie yapacaksın, vatan haini!!'' diyerek hem kendimi kandırmam hem sizi. adam gibi yazarım. 

her bünyeye tavsiyemdir.

şeyini şeyettiğimin şeyi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

@WHO

çünkü oradaki askerlerimizin başında bela topluluğu var, onlarla uğraştıkları için memnun değiller. şimdi isimlerini yazarsam ırkçı diye ayaklanıyosunuz yazmayayım.

ha işte o mına koduklarım yuzunden askerden yorgun, perişan, sıkıntılı dönüyolar. Şimdi suç askerde mi? askere onları yaşatan bahsettiğim bu piçlerde mi?

kolay mı dağlarda, buz gibi havada, o piçleri kovalamak, yok etmek?

onların gururu ne zaman ortaya çıkar biliyo musun? yıllar geçtikçe. bu ülke için ne yaptım ben diye düşününce o gurur ortaya çıkar sen merak etme.

benim de en az senin kadar doğuda görev yapmış tanıdıklarım vardır. Aslan gibiler maşallah :) çok da gururlular.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

S-E-R-H-A-T bunu yazdı:
    -----------------------------

Sadece şu sorunun cevabını merak ediyorum.

Bukadar çok vatan sevicinin (vatansever degil), askerlik vatan millet sakarya namus vs. naraları attığı bir ülkede, askerlik neden gönüllü değil?

biz sıradan vatandaşlarız. neyin ne olduğunu tam olarak bilmemiz görmemiz mümkün değil. ne zaman askere ihtiyaç vardır? asker ne zaman ne için gerekli olur? gelecek için ne planlar yapılıyo? asker bu planların neresinde? bizim bulunduğumuz coğrafya nedeniyle ne tür tehlikeler var?

bunları bilmemiz mümkün değil. bunları bilemeyeceğimiz için de eğer askerlik gönüllü olursa, emin ol şu anki duruma bakarak kimse askere gitmez.

benim anlamadığım siz niye askeri silah, savaş ve pkk'dan ibaret görüyosunuz? TSK sadece bunun için mi çalışıyo? Hiç mi haberiniz yok TSK çalışmalarından?

Sen şu an askerliğin neden gerkeli olduğunu bilemezsin bu yuzden de gonullu olursa bana ihtiyac yok diye düşünüp gitmezsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7714714
    7714714's avatar
    Erkek

bedavaya okuyamıyorum bedavaya tedavi olamıyorum bedavaya ilacımı alamıyorum bedavaya yemeğimi kazanamıyorum bedavaya barınamıyorum.kazancımın yarısını devlete vergi olarak veriyorum.buna rağmen askerlik vatan borcu diyorlar.bu lafa karşıyım.zorunlu hizmet  ya seve seve ya seve seve yapacaksın desinler bari

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

alp bunu yazdı:
    ----------------------------

biz sıradan vatandaşlarız. neyin ne olduğunu tam olarak bilmemiz görmemiz mümkün değil.

Demek ki bu ülkede öncelik askerlik değil eğitim olmalı. Eğitim böylesine zayıf bir ülkede cahil beyinleri askere alıp 14 ay yerleri sildirip, nöbet tutturup vs.vs. yapmanın amacı ne ola ki?

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

7714714 bunu yazdı:

bedavaya okuyamıyorum bedavaya tedavi olamıyorum bedavaya ilacımı alamıyorum bedavaya yemeğimi kazanamıyorum bedavaya barınamıyorum.kazancımın yarısını devlete vergi olarak veriyorum.buna rağmen askerlik vatan borcu diyorlar.bu lafa karşıyım.zorunlu hizmet  ya seve seve ya seve seve yapacaksın desinler bari

okumayan için 12 ay zaman kaybi hiç hoş bir durum değil...

gurur eskiden önemli bir yere sahipti ama günümüzde pek bir önemi kalmadi...

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

pessimist bunu yazdı:

alp bunu yazdı:
    ----------------------------

biz sıradan vatandaşlarız. neyin ne olduğunu tam olarak bilmemiz görmemiz mümkün değil.

Demek ki bu ülkede öncelik askerlik değil eğitim olmalı. Eğitim böylesine zayıf bir ülkede cahil beyinleri askere alıp 14 ay yerleri sildirip, nöbet tutturup vs.vs. yapmanın amacı ne ola ki?

işte bizim onu bu açıdan bakıp görmemiz imkansız, zaten onu diyorum. Bizim ülkemiz sürekli savaş içinde bi ülke değil ki. tüm askerler aktif görev alsın.

Şunu desen tamam, ulan seferberlik ilan edildi, adam vatanı için ne gerekiyosa yapmaya hazır ama adama tuvalet temizletiyolar.

TSK bir kurumdur. Çok iyi yapılanmış kökü istemediğin kadar derine inmiş bi yapıdır. Elbette başında nöbet tutan da, hizmet eden de gerekirse tuvalet temizleyen de adamlar olacaktır.

not: deseler ki "tuvalet temizleyeceksin askerliğin boyunca", derim ki, "doğuya gönderemiyo musunuz". derlerse ki "şu an gerek yok gitmene", büyük bi zevkle temizlerim :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7714714
    7714714's avatar
    Erkek

askere gidip birşeyler yapsak yine neyse diyeceğim gidip orada komutanlara hizmetçilikten başka bir şey yapılmıyor(dağdaki askerler hariç)

adam alt tarafı bi uzman çavuş ya da astsubay olmuş kışlada kendini cumhurbaşkanı zannedip askerlere yapmadığı kalmıyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek

VIGILANTE bunu yazdı:

35ygt45 bunu yazdı:

Kralsam katılıyorum.Bir iki gay topluluğunun askerlik yapmaması da koymaz bu ülkeye diye düşünüyorum..Korka korka tırsa tırsa yapacaklarına hiç yapmasınlar.Olmaz olsun sizin gibiler...

Yürrü beee kim tutar sizi. En erkek sizsiniz en korkusuz sizisiniz :D

Geberip gittiğinizde analarınıza "askerlik yan gelip yatma yeri değil" diyecek, sizden "kelle" diye bahsedecek bir başbakanı olan ülkeye ne borcunuz varsa ödeyin bakalım.... Bizim yerimize de ödeyin hatta...

Emin ol senin gibileri düşünerek 1 damla kanımı döktürmem öyle bir durumda.. Şehit bile olsam zarar değil.. VATAN SAĞOLSUN.. Ama bilki bu ülkede korunmayı hak eden masum daha dünyaya yeni gözünü açmış yavrucaklar var.. Bilmiyorum bilebilirmisin...

Edit:
    Bu arada askere giden siyaset amaçlı gidiyorsa gitmesin zaten... İlerde istemedikleri siyasiler başa gelince onlar heralde savaş bile çıksa gitmez nede olsa bizi bizdenbaşkası korur bazılarına göre... (Sosyete haliyle Manda olursunuz)

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

Korkuyorum deyin, anlayacağım. Korktuğun halde neden daha g*tünü başını sallarsınki!

Bu memleket, bu topraklar hangi bedellerin getirisi oldu bu millete.Dedenize ben askere gitmek istemiyorum dediğinizde, " Ulan puşt, benim babam, abim çanakkalede can verdi, ben 3 yıl yarım çarıkla dağda taşta vatanı bekledim, sen bugün, bu şartlarda askerliği reddediyorsun. S*kerim senin gibi torunu, s*ktir git, vatan matan yok sana!" demezmi ? Der değilmi ? Der, der. Sizde o zaman " Ama siyasilerin çocuğu askerliğini krallar gibi yapıyo, ben p*çmiyim ?" diye sorabilirsiniz. O da derin bir nefes aldıktan sonra, " Evet." der kanımca. 

Sonra ellerini açıp semaya, "Hallelujah" dersin. Tanrı seni falan korur hep. Dışarı çıkar, bir tane bile Türkçe tabela olmayan caddelerde kültür ezmeye gidersin, yine kimi giyim tarzlarını, etnik objeleri çağ dışılık, geri kalmışlık, cehalet gibi ithamlarla eleştirir, eline aldığın o büyük dildoyla hayatın boyunca mutlu mesut yaşarsın. Bide vatanı seversin, böyle dumanı üstünde, sıcacık. Olsada yesek...

" Kro "
Toplam Hit: 11585 Toplam Mesaj: 100