Bunlar Da İnsan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki [Atsızlar]
-
Arkadaşım bir link gönderdi,okudum,okumaz olaydım.Bu site açık açık ırkçılık yapıyor ve bu çok normalmiş gibi yapılıyor.Suç işleniyor.Kürtlerden 4 harfli olarak bahsediyorlar.Geyik konusu mu diye baktım,baya baya ciddiler..
http://www.atsizcilar.com/forum/evinize-4-harfli-gelse-ne-yapardiniz-t105744.html#post112641
Adam konu açmış,konu içeriği şu,cevapları siz okursunuz linkten
"Merhaba Kandaşlarım,
bu konuyu açmaktan utanıyorum ama tavsiyelere ihtiyacım var.
bütün engel olma çabalarıma rağmen önceki eşinden boşanmış olan kuzenim, 2 çocuklu bir k.rt kadın ile evlendi
ve bu akşam yemeğe evimize gelecekler.
ben eve almama taraftarı olsam da ev halkı ayıp olacağı gerekçesiyle eve alacak gibi görünüyor.
Bu konuda değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var, sizce onlar gelmeden evi terk mi etmeliyim, yoksa onları görmek iğrençliğine katlanıp evimi mi savunayım?
Esenlikler
"Yazmış adam..
-
bırak alla sen ne bok oldukları zaten belli
-
demek 4 harfli he :)
-
cok garip walla ya siteye üye olup dialoga mı girsek
-
Konu rezalet. Verilen cevaplar ondan daha beter
-
hacım onu yazan adamı siteden atmışlar zaten bak
Aptal olduğu için atılmıştırama galiba kürt birini eve alacağı için siteden atmışlar adamı anlamadım, site yöneticileri de çok garip kürtlerle ilişki kuranlara p.ç diyolar.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Atılmış olması sebebini anlamamışsın,kürdü evine alıp almamakta tereddüt ettiği için atılmış,cevapları oku anlarsın..Böyle bir şeyi düşünmesi bile hataymış,kürt eve sokulmazmış.
-
karatahta bunu yazdı:
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Atılmış olması sebebini anlamamışsın,kürdü evine alıp almamakta tereddüt ettiği için atılmış,cevapları oku anlarsın..Böyle bir şeyi düşünmesi bile hataymış,kürt eve sokulmazmış.
-----------------------------evet, adam bu ikileme düştüğü için bile ağır hakaretler etmişler adama, bu soruyu sorması bile aptallıkmış,
şaka gibi ya, ben bu siteyi ankara ve istanbul emniyetine maille bildiriyim. türk-kürt düşmanlığını pompalayarak, provakatörlük yapıyorlar.
-
Hacı bunlar hep blöf , milliyetçilik ilkesini lekeliyolar resmen , Nihal atsız ın adını karalamakdan başka birşey değil
bende sana link vereyim bak
www.milliyetciler.com , adamların serverlist e bak ,http://www.ip-adress.com/reverse_ip/milliyetciler.com 15 site var 13 tanesi pkk sitesi , başkada site barındırmıyolar hepsi pkk sitesi , adamla iletişime geçmeye çalışıyoruz , küfr ediyor kaçıyor bizden mail attık neden burdan aldınız dediğimizde bize gelen cevap 'orası denk geldi'
adamların milliyetçilik ilkesiyle alakası yok -
Allah akıl fikir versin. İnsanlar mal olur ama bu kadar mal olanları görmedim ömrümde. Hasbünallah.
-
HolygaN bunu yazdı:
Konu rezalet. Verilen cevaplar ondan daha beter
-----------------------------ben kendi adıma konusuyorum
alındım neden acaba acıklarmısınız ?