Bunlar Da İnsan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki [Atsızlar]
-
AyT bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hemen..
1-Kürtle evleneni, arkadaşlık yapanı veya dost göreni; arkadaştan, dosttan veya akrabadan sayan, soyca Türk olsa da piçtir, Türk değil. Bu ilkeye göre seçimini yap. Böyle bir soruyu da ancak gerizekalı değilse çaşıt bir kişinin sorabileceğini belirteyim.
2- kürde kardeş diyen,dost,eş,arkadaş edinen,yanında dolaştıran,barındıran,acıyan,iş,aş,yurt veren piçtir.soysuzdur.Bunu kafasında yorumlayamayak,kararsız kalan kişi de.ş.refsizdir.haindir...
3- Ev halkı ; 2 enikli kürt karıyı alan kuzenine " ayıp" olmasın diye evine çağırıyorsa , o ev senin değildir...
Böyle bir aile de zaten senin değildir..
TÜRKÇÜLÜK ; her kavramdan önce gelir..
Bunun aleyhine hareket eden her kim olursa ; şiddetle karşı çıkmak ve gerekiyorsa "red etmek" icap eder.
Eğer dinin ; TÜRKÇÜLÜĞÜ red edip , arapçılığı kabule ediyorsa , o dine mensup olmayacaksın....
Eğer ailen , karın , anan , baban , çocuğun , torunun TÜRKÇÜLÜK zararına eylem yapıyorsa ; derhal onları ihanetle suçlayıp red edeceksin..
Gerekiyorsa canını , kanını vereceksin...Ama Irkından vaz geçmeyeceksin..Üçtanesi yeter de artar bile
-
neremle güleyim diye düşünüyorum şu an. henüz karar veremedim.
-
-
HolygaN bunu yazdı:
AyT bunu yazdı:
-----------------------------Hemen..
1-Kürtle evleneni, arkadaşlık yapanı veya dost göreni; arkadaştan, dosttan veya akrabadan sayan, soyca Türk olsa da piçtir, Türk değil. Bu ilkeye göre seçimini yap. Böyle bir soruyu da ancak gerizekalı değilse çaşıt bir kişinin sorabileceğini belirteyim.
2- kürde kardeş diyen,dost,eş,arkadaş edinen,yanında dolaştıran,barındıran,acıyan,iş,aş,yurt veren piçtir.soysuzdur.Bunu kafasında yorumlayamayak,kararsız kalan kişi de.ş.refsizdir.haindir...
3- Ev halkı ; 2 enikli kürt karıyı alan kuzenine " ayıp" olmasın diye evine çağırıyorsa , o ev senin değildir...
Böyle bir aile de zaten senin değildir..
TÜRKÇÜLÜK ; her kavramdan önce gelir..
Bunun aleyhine hareket eden her kim olursa ; şiddetle karşı çıkmak ve gerekiyorsa "red etmek" icap eder.
Eğer dinin ; TÜRKÇÜLÜĞÜ red edip , arapçılığı kabule ediyorsa , o dine mensup olmayacaksın....
Eğer ailen , karın , anan , baban , çocuğun , torunun TÜRKÇÜLÜK zararına eylem yapıyorsa ; derhal onları ihanetle suçlayıp red edeceksin..
Gerekiyorsa canını , kanını vereceksin...Ama Irkından vaz geçmeyeceksin..Üçtanesi yeter de artar bile
-----------------------------bu dediklerini anladım da benim sorumun tam cevabı deil sanırım neyse ben konuyu uzatmıyorum gerçi sende doğru söylüyorsun laftan anlamazlar sanırım o mallar farklı bişeyler yapmak lazım
-
Deli gibi gülesim var fakat gülmeye kıyamıyorum çok garip bi durumdayım.
Edüt: Bunlar aşmış hakaten, sitenin 4/3 ü siteden atılmış vaziyette. Özellikle metalcilerle ilgili konuya bittim :l
-
herkes bu siteyi gerekli yerlere şikayet edebilir.
-
Abicim bunlar nedir ya? Insan mi bunlar? hayatimda ilk defa boyle insanlar gorup konularini okuyorum.
Bende Turkum, damarlarimda Turk kani akiyor ama irkci degilim, irkci olmak sacmaliktan baska birsey degil. Ve benim en iyi arkadaslarimda kurt kokenli, bundan da bi rahatsizlik duymuyorum. Gerizekalilar toplulugu tarafindan acilmis olan bir gerizekali siteden ote bi bok degil.
Ayrica eksi sozluk linkinde verilen 16. madde dikkatimi cekti:
fantastik insanlar barındıran bir site. farklı bir gezegenden bize yazdıklarını düşünmekteyim:
"bir türkçü, arada sırada değişiklik ve çeşni olsun diye pizzada yiyebilir fakat pizza sevgisi kurufasulye sevgisinin önüne geçtiğinde sorun var demektir."
nası yani -
bunlar içlerindeki pisliği atsız atanın üstünden döküyor böyle yavşaklara sövebilirsiniz
ama bunlara kızıp hüseyin nihal atsıza küfretmeyiniz
-
Tek birşey dikkatimi çekti " ALAŞ KIMIZ ÇİFTLİĞİ" :D kımız ı cok merak etmişimdir acaba yerleri hala duruyormudur
-
edit:
...