Bunlar Da İnsan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki [Atsızlar]
-
Siteyi biraz gezerseniz faydalı bilgilerde görebilirsiniz..
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------Siteyi biraz gezerseniz faydalı bilgilerde görebilirsiniz..
-----------------------------
orası öylede %80 i saçmalık bende dolaştım azcık baya sağlam şeylerde yazıyor. -
turkekuk (aptal oldugu icin atilmistir):
"merhaba sevgili irkdaşlarim;
üzülerek gördüm ki türk otağımız yabacı bir firma sunucusu tarafından barındırılıyor. buna bir çare bulunamaz mı türk bir şirketin sunucusuna taşınmamız mümkün müdür?"
gok yeleli bozkurt"ulan gerzek, angut oğlu angut başka derdin mi kalmadı kuşbeyinli mahluk? türk sunucu firması mı var? onların yaptığı, amerikan firmalarından sunucu kiralayıp perakende olarak satış yapmak. binanın sahibi varken, komisyoncuya neden gidelim? yabancı firma 700 gb'lık alan verirken senin türk firması sandığın komisyoncu firmalar ancak 150 mb'lık alan veriyor! aklının ermeyeceği işlere burnunu sokma. aptal olduğun için üyeliğin iptal edildi."
nette araştırırken bu siteyi ne buldum bakın :D
soruyu soran bir üye cevap verende yönetici :D
-
eselcuker bunu yazdı:
-----------------------------turkekuk (aptal oldugu icin atilmistir):
"merhaba sevgili irkdaşlarim;
üzülerek gördüm ki türk otağımız yabacı bir firma sunucusu tarafından barındırılıyor. buna bir çare bulunamaz mı türk bir şirketin sunucusuna taşınmamız mümkün müdür?"
gok yeleli bozkurt"ulan gerzek, angut oğlu angut başka derdin mi kalmadı kuşbeyinli mahluk? türk sunucu firması mı var? onların yaptığı, amerikan firmalarından sunucu kiralayıp perakende olarak satış yapmak. binanın sahibi varken, komisyoncuya neden gidelim? yabancı firma 700 gb'lık alan verirken senin türk firması sandığın komisyoncu firmalar ancak 150 mb'lık alan veriyor! aklının ermeyeceği işlere burnunu sokma. aptal olduğun için üyeliğin iptal edildi."
nette araştırırken bu siteyi ne buldum bakın :D
soruyu soran bir üye cevap verende yönetici :D
Üye, nasırlarına başmış adamların banlamışlar hemen :D700gb'a satılık demek bunların o milliyetçilikleri :D
-
ne alaka 700 gb a satılık milliyetçilikle? adamlar iyi ki bir ırkçılık yapıyor iyi ki ona buna haksız yere sövüyorlar diye her yerden adamlara bok atmamak lazım. eğer dediği gibi türk firmaları sadece birer komisyoncuysa adamin yaptığı gayet doğrudur sonuc olarak her şekilde para yabanciya gidiyor diye internet sitesi üzerinden paylaşım yapmasınlarmı?
-
alibaba bunu yazdı:
ne alaka 700 gb a satılık milliyetçilikle? adamlar iyi ki bir ırkçılık yapıyor iyi ki ona buna haksız yere sövüyorlar diye her yerden adamlara bok atmamak lazım. eğer dediği gibi türk firmaları sadece birer komisyoncuysa adamin yaptığı gayet doğrudur sonuc olarak her şekilde para yabanciya gidiyor diye internet sitesi üzerinden paylaşım yapmasınlarmı?
Çalışsınlar çabalasınlar bulsunlar bir yolunu. Öyle kürtlere sövmekle mi oluyor milliyetçilik? -
Teröristlere saygı gösteren halkımız bunlara da saygı göstermelidir.Türkçü demek ırkçı demek değildir.Bu sözkonusu sitede bazı kimseler o şekilde algılıyor olabilir.Ancak Yüce Atatürkün anlayışı bu değildir.Tarihde yaşamış büyük Türk Hakanları da bu şekilde düşünmemişlerdir.Elbetteki Türkler de milli manevi bir takım değerlerine sahip çıkacaklar.Yaşadığımız bu topraklarda azınlık olmak veya bir etnik kimliğe sahip olmak artı değer olmuş iken gerçek Türkler de bir şekilde doğru veya yanlış bazı uygulamalar ile tavırlarını ortaya koyacaklardır.Bu çok doğal.Tepki gösteren arkadaşlar önce ,dtp milletvekili sabahat tuncelin pkk üyeliğinden hapiste yatarken milletvekili seçilip meclise girdiğini ve orada görev yaptığını hatırlasınlar.Bunun gibi davranışlar Türk toplumunu derinden yaralamaktadır....Peygamber Efendimizin veda hutbesindeki sözlerini hatırlayalım: Üstünlük ancak takva iledir.Renk ırk gibi kavramlar ile üstünlük iddia etmek doğru değildir.Ancak bir de tarihi gerçekler var.Türklerin üstün savaşçılık ve devletçilik yetenekleri vardır.
-
ne demek calıssınlar cabalasınlar? adamlar teknik bir konuda bilgili olmak zorundalarmı kendi amaç ve düşüncelerini acıkladıkları bir site için..? milliyetçiler diye yabancı hiçbir şeye el sürmeyecek olsalar zaten internet diye birşeyde parmakları olmazdı. eğer para dönüp dolaşıp yabancı bir şirkete gidecekse bu şirkete en az para kaptırmanın yolu denenmelidir ve direk olarak onlarla iş yapmaları gayet doğaldır.
kürt devleti için beşikteki bebeye bile kıyanlar, din tüccarlığı yapıp insanların dini duygularını sömürenler ne kadar insansa bu "ırkçı" olarak tabir ettiğiniz insanlarda o kadar insandır. hoş onların şu anda bir zararlarıda yok kendi hallerinde forumlarında düşüncelerini paylasıyorlar.. ama din tüccarlarının sokaklarda yaptıklarını pkknın doguda yaptıklarını görünce insan kategorisine asıl bunlarmı giriyor demek varken böyle bir konunun tartısılması bence ikinci planda olmalıydı.
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------Quetzalcoatl bunu yazdı:
demek 4 harfli he :)
-----------------------------işin komik tarafı biz de 4 harfliyiz :)
-----------------------------Ayyy aman Fenayım yahu, Enteresan bularak her Topiği inceliyodum. İşte Yarıldığım an. :))))
-
ön yargılı olmuşlar ama olmazki yani ben çok kürt tanıdım hepsi kardeşim gibiydiler çok kavgaya girdik çok uzaklaştırma aldık ancak benim tanıdığım kişiler urfalı
ama diyar bakır kürtlerini bilmem kalleş oluyorlar