Bunlar Da İnsan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki [Atsızlar]
-
HAYVANYASAR bunu yazdı:
-----------------------------zaten insan da hayvandır. Faşist içgüdülerle doğar her insan esasında.
İnsansıdır, hayvansıdır yerine "doğal" bir düşüncedir diyeyim onun için...
Peki bu düşmanlık doğru mudur? Mantıklı bir düşmanlık mıdır? Tabii ki hayır...
Benim demek istediğim; sen nasıl onları insandan saymıyorsan, onlar da trürk olmayanları insandan saymıyorlar. Onlara kızman kendinle çelişmek olur bu yüzden..
-----------------------------bir suçu meşruymuş gibi göstermek doğru değildir, bunların yaptığı ırkçılıktır ve yasalara göre çok ağır bir suçtur.
benim onlara kızmam, onların bana kızmasındaki haklılığı göstermez,
benim evime giren bir hırsıza kızabilirim çünkü haklıyım.
ama hırsıza kızdığım için onun da bana kızması onu haklı göstermez, suç işlemiştir ve haksızdır.
dolayısıyla ortaya bi çelişki durumu çıkmaz.
eğer bir katil veya bir hırsız nasıl bizim gibi bir insansa biz sadece insanlığın bu durumlara düştüğünden üzüntü duyarız bizim demek istediğimiz bu belki bir katile göre katil olmayan herkes yavşaktır ama bizim onun hakkındaki düşüncelerimizle çelişkiye düştüğümüzü göstermez.
çünkü onların yaptığı çok açık bir suçtur.
2 + 2 = 4 ise
bu da bu kadar açık ve nettir.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
HAYVANYASAR bunu yazdı:
-----------------------------zaten insan da hayvandır. Faşist içgüdülerle doğar her insan esasında.
İnsansıdır, hayvansıdır yerine "doğal" bir düşüncedir diyeyim onun için...
Peki bu düşmanlık doğru mudur? Mantıklı bir düşmanlık mıdır? Tabii ki hayır...
Benim demek istediğim; sen nasıl onları insandan saymıyorsan, onlar da trürk olmayanları insandan saymıyorlar. Onlara kızman kendinle çelişmek olur bu yüzden..
-----------------------------bir suçu meşruymuş gibi göstermek doğru değildir, bunların yaptığı ırkçılıktır ve yasalara göre çok ağır bir suçtur.
ama hırsıza kızdığım için onun da bana kızması onu haklı göstermez, suç işlemiştir ve haksızdır.
eğer bir katil veya bir hırsız nasıl bizim gibi bir insansa biz sadece insanlığın bu durumlara düştüğünden üzüntü duyarız bizim demek istediğimiz bu belki bir katile göre katil olmayan herkes yavşaktır ama bizim onun hakkındaki düşüncelerimizle çelişkiye düştüğümüzü göstermez.
2 + 2 = 4 ise
Evine hırsız girerse tabii ki kızarsın. Ama eğer sen de bir hırsızsan ve başka bir hırsız seni soyduysa buna kızman yine haklı olmakla beraber kendinle çelişmektir... -
HAYVANYASAR bunu yazdı:
2 + 2 = 4 ise
Evine hırsız girerse tabii ki kızarsın. Ama eğer sen de bir hırsızsan ve başka bir kırsız seni soyduysa buna kızman yine haklı olmakla beraber kendinle çelişmektir...
-----------------------------iyi de ortada böyle bir durum yok, ben hırsız olmadığım halde hırsız evimi soyuyor, dolayısıyla ortada bi çelişme yok.
sen yine diceksin ki "senin de onlar hakkında böyle düşünmen onlar gibi olduğunu gösterir"
değil işte
sadece onlar öyle düşünüyor, bizler onların suç işlediğini düşünüyoruz.
ben yasaya göre konuşuyorum.
-
stillalive bunu yazdı:
HAYVANYASAR bunu yazdı:
2 + 2 = 4 ise
Evine hırsız girerse tabii ki kızarsın. Ama eğer sen de bir hırsızsan ve başka bir kırsız seni soyduysa buna kızman yine haklı olmakla beraber kendinle çelişmektir...
-----------------------------iyi de ortada böyle bir durum yok, ben hırsız olmadığım halde hırsız evimi soyuyor, dolayısıyla ortada bi çelişme yok.
sen yine diceksin ki "senin de onlar hakkında böyle düşünmen onlar gibi olduğunu gösterir"
değil işte
hayır bu durumda sen de hırsız durumundasın. Çünkü "Bunlar Da Insan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki " diyorsun...Yasalara göre konuşuyorsan, yasalar her yerde farklı farklıdır. Ben mantığa göre konuşuyorum...
-
ben bir Türk milliyetçisiyim ve kalıbımı basarım bu siteyi kuranda sitede ahkam kesenlerde Türk milliyetçilerine .ok atmak için vazifeye atılmış hakiki çaşıtlardır. böyle Türk milliyetçiliği böyle Türkçülük olmaz, bunlara bakıp da Türk milliyetçileri hakkında yorum yapmamalıyız bence, bunların topunun a.k.
-
ßu adamdan şüpeleniyorum soru yu sorandan :D
-
HAYVANYASAR bunu yazdı:
değil işte
hayır bu durumda sen de hırsız durumundasın. Çünkü "Bunlar Da Insan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki " diyorsun...Yasalara göre konuşuyorsan, yasalar her yerde farklı farklıdır. Ben mantığa göre konuşuyorum...
-----------------------------ya hocam, kürt olduğunu düşün tamam mı,
bu adamlar sana aynen böyle diyolar p.ç, pislik, aşağılık köpek, iğrenç, .bne, ve çok ağır küfürler
şimdi sen bu adamların yüzüne mi bakarsın, yoksa bunların insanlığından süphe mi duyarsın.
senin mantığınla
ben sana istediğim kadar küfür edebilirim ama sen bana edemezsin çünkü eğer edersen senin de benden bir farkın kalmaz.
eğer öyleyse etmek istiyorum :)
şaka bi yana
yine senin mantığınla
sana ölümüne dalan bi adama büyük ihtimalle karşılık vermezsin çünkü karşılık verirsen sen de onun gibi olursun ve ondan bi farkın olmaz.
ama yasalar nefsi müdafaa olduğu için o adamı öldürebilirsin de diyolar.
sen hala buna çelişki mi diyorsun.
ilk sana küfür eden adama, sen de aynı şekilde karşılık verebilirsin ve yasalar seni haklı bulur çünkü ortada ilk onun başlattığı tahrik ve hakaret vardır.
adam sana ve senin gibilere apaçık küfür ediyor durup dururken ve sen de onun gibi olurum düşüncesiyle ona karşılık vermiyorsun.
valla bravo
kürt değilim ama kürt olduğumu düşün
izin ver de bana hakaret eden adamı istediğim kategoriye sokıyım şunu unutma ben onlar gibi herkesi farklı kategoriye sokmuyorum sadece bana hakaret eden adamı bu kategoriye sokuyorum.
-
stillalive bunu yazdı:
ya hocam, kürt olduğunu düşün tamam mı,
-----------------------------bu adamlar sana aynen böyle diyolar p.ç, pislik, aşağılık köpek, iğrenç, .bne, ve çok ağır küfürler
şimdi sen bu adamların yüzüne mi bakarsın, yoksa bunların insanlığından süphe mi duyarsın.
senin mantığınla
ben sana istediğim kadar küfür edebilirim ama sen bana edemezsin çünkü eğer edersen senin de benden bir farkın kalmaz.
eğer öyleyse etmek istiyorum :)
şaka bi yana
yine senin mantığınla
sana ölümüne dalan bi adama büyük ihtimalle karşılık vermezsin çünkü karşılık verirsen sen de onun gibi olursun ve ondan bi farkın olmaz.
ama yasalar nefsi müdafaa olduğu için o adamı öldürebilirsin de diyolar.
sen hala buna çelişki mi diyorsun.
ilk sana küfür eden adama, sen de aynı şekilde karşılık verebilirsin ve yasalar seni haklı bulur çünkü ortada ilk onun başlattığı tahrik ve hakaret vardır.
adam sana ve senin gibilere apaçık küfür ediyor durup dururken ve sen de onun gibi olurum düşüncesiyle ona karşılık vermiyorsun.
valla bravo
kürt değilim ama kürt olduğumu düşün
izin ver de bana hakaret eden adamı istediğim kategoriye sokıyım şunu unutma ben onlar gibi herkesi farklı kategoriye sokmuyorum sadece bana hakaret eden adamı bu kategoriye sokuyorum.
Ya off çok karıştırdın sen konuyu.Senin o başlığı açış biçiminle eleştirdiğin şey çelişiyor arkadaşım bu kadar basit :D
-
tartışmaya bile gerek yok bi avuç kendini bilmez fani
-
Neler var Allah'ım yhaa.