Bunlar Da İnsan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki [Atsızlar]
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Haklısın. :)
Dünya Hızla Değişiyor ama bi yerinde Kazık çakmış Vaziyette Bekleyenler biziz. O Zaman Ne yapacaz, Sen ve ben Gibi KalemŞorler Yazacaz yazacaz yazacaz, Taaaaki Değerler le, İnsanı insan yapan Kutsal Sayılanlara, Oyunmuş Gibi Bakmasın Kimse, Cahil kalmasın Kimse, Yazıcazki Öğrensin Bilmeyenler, Amacımız Bişeyleri Aşılamaksa İncitmeyecez, Öğretmekse Öğrenciyi Kaçırırsan Ne verebilirsinki artık, O Özgür Bir taydır, Gider Kim Bilir Kimlerin olur.
Sanırım Anlatabildim, Sadece Yazacaz. Toplumlarda Otururken Konu Açıldımı En Güzel Örnekler le Açıklayacaz. Gösterecez, Anlatacaz Bıkmayacaz. O Zaman Pek Çok Şey değişecek. Güven Bana. ;)
-----------------------------yok ya ne yazcaz .. uyuyanlarda uyanırsa heptan gittik demektir.. hiçdeğilse şu durumda bi kısım götürüyo bi kısım uyuyo..
sen uyuyanlarıda uyandırırsan. onlarda götürür.. bence sen bırak uyuyanları uyandırmayı.. uyanıkları uyut moruk
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Haklısın. :)
Dünya Hızla Değişiyor ama bi yerinde Kazık çakmış Vaziyette Bekleyenler biziz. O Zaman Ne yapacaz, Sen ve ben Gibi KalemŞorler Yazacaz yazacaz yazacaz, Taaaaki Değerler le, İnsanı insan yapan Kutsal Sayılanlara, Oyunmuş Gibi Bakmasın Kimse, Cahil kalmasın Kimse, Yazıcazki Öğrensin Bilmeyenler, Amacımız Bişeyleri Aşılamaksa İncitmeyecez, Öğretmekse Öğrenciyi Kaçırırsan Ne verebilirsinki artık, O Özgür Bir taydır, Gider Kim Bilir Kimlerin olur.
Sanırım Anlatabildim, Sadece Yazacaz. Toplumlarda Otururken Konu Açıldımı En Güzel Örnekler le Açıklayacaz. Gösterecez, Anlatacaz Bıkmayacaz. O Zaman Pek Çok Şey değişecek. Güven Bana. ;)
-----------------------------yok ya ne yazcaz .. uyuyanlarda uyanırsa heptan gittik demektir.. hiçdeğilse şu durumda bi kısım götürüyo bi kısım uyuyo..
sen uyuyanlarıda uyandırırsan. onlarda götürür.. bence sen bırak uyuyanları uyandırmayı.. uyanıkları uyut moruk
-----------------------------Çok Teessüf ederim, Daha 34 Dümdeyim yahu, Moruk ettin beni vicdansız, Bir ayağımın Çukurda olduğunuda dersin bir iki yıl sonra. :)
Hayır yahu Uyuyanlar, Uyansın, İnan bana uyuyan kalmadı üstelik, Sadece Kafası karışık olanlar Bu Dönemde Çok ama çok fazla var.
-
ch40t1c bunu yazdı:
ShockMan bunu yazdı:
ch40t1c bunu yazdı:
-----------------------------Boş Ver Değmez, Ha Pkk Ha Bunlar, Eğleniyo Çocuklar Kendi Aralarında Ama Bu Eğlencelerinin Malesef, Vebalini de Bedelinide Çocuklarını Askere Yollamış Analar Babalar Çok Ağır Ödüyorlar. Kürtlere Yönelik Estirilen Zulüm Ve Aşşağılama Yüklü, Tavır Takınan Irkçılar Yüzünden Ülkemizde Kaç Çeşit Terör Grubunun Türediğini Yokolduğunu ve Yeniden Kurulduğununun Ne haddi var nede Hesabı.
Bunlar Eğlene Dursunlar, Dağda Kardeşi Askerde olan, ama Kendisi Pkk lı Olanlar çarpışsınlar. Nede Olsa Tohumuna Paramı saymış, Bunlar Eğlensinler. Boşverelim. Hiç değilse Site Boyutunda Eğleniyolar, Realde Eğlenenlerine Bakınız derim. Asıl Tehlike Ve Terörün Anasıdır onlar.
Merak ettim Selam verirlerken Birbirilerine Hayle Kurt mu diyorlar, Bileniniz varmı. :)
Yada Hayle Türk olabilirmi, Yahu Bu kelime Hitlere yakışıyordu be. Hayle Hitler. :))
-----------------------------ShockMan baba doğru diyosunda, bunların yazdıklarını bişey zanneden genç arkadaşlar olurlar, sonra es kaza bunlara benzerler :) bence bişeyler yapılmalı en azından nasıl şikayet edebilriz bi söyleyin ben şikayet edeyim.
Yada dolduralım denyo'larımızı sıkalım bunların sitesine doğru :)))
-----------------------------Boşver Onların kendilerini Nimmetten saymalarına Sebep olursun. Neyseki Sayıları Çok Düştü Türkiye Tehlikede değil o kadar. Millet Uyanıyo, Bunu yapan bunun gibilerin Irkınında Gerçekten Türk olmadığınada Ayrıca Hayatımın Üzerine Bahse girebilirim. Muhtemelen Kürt yada, Melezdirler. Anne yada babadan yana Amerikalı bile olabilirler.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Boşver Onların kendilerini Nimmetten saymalarına Sebep olursun. Neyseki Sayıları Çok Düştü Türkiye Tehlikede değil o kadar. Millet Uyanıyo, Bunu yapan bunun gibilerin Irkınında Gerçekten Türk olmadığınada Ayrıca Hayatımın Üzerine Bahse girebilirim. Muhtemelen Kürt yada, Melezdirler. Anne yada babadan yana Amerikalı bile olabilirler.
-----------------------------genetik mühendisimisin abi sen ya nerden bilecek kuzey karolaynlaımı nereli.. zaten nereli olduğuda önemli değil. sorun kürt sorunu türk sorunu değil
güvenlik sorunu. eğitim sorunu, üretim sorunu, ahlak sorunu. amaç sorunu ve araç sorunu..
saatleriniz ayarlayın öğlen 12de boğaz köpüsünde ;)
-
Spacheata bunu yazdı:
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------genetik mühendisimisin abi sen ya nerden bilecek kuzey karolaynlaımı nereli.. zaten nereli olduğuda önemli değil. sorun kürt sorunu türk sorunu değil
güvenlik sorunu. eğitim sorunu, üretim sorunu, ahlak sorunu. amaç sorunu ve araç sorunu..
saatleriniz ayarlayın öğlen 12de boğaz köpüsünde ;)
-----------------------------Sadece Güçlü bir tahmin. Memleket insanlarımız Çabuk gaza gelen bir yapıya sahipler. Bir Marş Çalsınlar Olmadık Yere Cenge bile çıkartırlar Yeminim olsun, Pek Çok Kişiyi. :)
Hassas Noktamızdır, Sorun Kürt Sorunu değilkenlerinden beri vardı. Eskiden beridir bu ayarlarımız Kurcalanmıştır bu ne yaptığı belirsiz Kişilik Arsızı Şahsiyetlerce.
-
ya bu japonlar amma pis insanlar ya
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------ya bu japonlar amma pis insanlar ya
-----------------------------Sus Allahını Seversin, Bide Tük Japon Sorunu Patlak Verecek. :)
-
ShockMan bunu yazdı:
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------Sus Allahını Seversin, Bide Tük Japon Sorunu Patlak Verecek. :)
-----------------------------pardon abi ya yapçak iş bulamayınca tube8e bağlıyom bazen. favorim teacher and doctors zaten asya her zaman gitmiyo
-
keşke hackle uğraşsaydım biraz şu atoğullarına sağlam bi index basardım ahhhhhhh....
-
(bir hikaye anlatıcam ama kimse üzerine alınmasın)
havanın çok soğuk olduğu günlerden bi gün bir serçe donmak üzereymiş öyle ki kanatlarını kaldıramıyormuş bile.
bunu gören ineğin biri (hakiki inek) serçenin üzerine s.çmış, serçe çok kızmış anck biraz süre geçince b.kun sıcaklığından kendine gelen serçe başlamış ötmeye, şakımaya.
bunu gören kedi serçeyi b.ktan çıkarmış. serçe başlamış b.ktan da kurtulduk diye sevinmeye ancak slvestir (kedi) bunu mideye indirmiş....
velhasıl kelam
her üzerine s.çanı düşman zannetme,
seni b.ktan kurtaranı dost edinme,
ve en önemlisi b.kun içinde mutluysan sesini çıkarma.................!