folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bunlar Da İnsan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki [Atsızlar]

Bunlar Da İnsan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki [Atsızlar]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

snooper bunu yazdı:
    -----------------------------

(bir hikaye anlatıcam ama kimse üzerine alınmasın)

havanın çok soğuk olduğu günlerden bi gün bir serçe donmak üzereymiş öyle ki kanatlarını kaldıramıyormuş bile.

bunu gören ineğin biri (hakiki inek) serçenin üzerine s.çmış, serçe çok kızmış anck biraz süre geçince b.kun sıcaklığından kendine gelen serçe başlamış ötmeye, şakımaya.

bunu gören kedi serçeyi b.ktan çıkarmış. serçe başlamış b.ktan da kurtulduk diye sevinmeye ancak slvestir (kedi) bunu mideye indirmiş....

velhasıl kelam

her üzerine s.çanı düşman  zannetme,

seni b.ktan kurtaranı dost edinme,

ve en önemlisi b.kun içinde mutluysan sesini çıkarma.................!

Enteresan bir Bakış Açısı ama Tabiki o Bir Serçe yani Hayvan, Bok Bile olsa Hangi Bok Düşman Hangisi Dost Belleyebilmelidir insan. Yardım ediyor Gözüküpte Kolunu kapmaya uraşanlarıda Seçebilmeli insan. Amma Her şeyin başı Dirliğe Birliğe Gelip Kenetleniyor. Dirlik olmazsa Sıçılan bokta, Gelen yardım da Hepten Beladır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    snooper bunu yazdı:

havanın çok soğuk olduğu günlerden bi gün bir serçe donmak üzereymiş öyle ki kanatlarını kaldıramıyormuş bile.

bunu gören ineğin biri (hakiki inek) serçenin üzerine s.çmış, serçe çok kızmış anck biraz süre geçince b.kun sıcaklığından kendine gelen serçe başlamış ötmeye, şakımaya.

bunu gören kedi serçeyi b.ktan çıkarmış. serçe başlamış b.ktan da kurtulduk diye sevinmeye ancak slvestir (kedi) bunu mideye indirmiş....

velhasıl kelam

Enteresan bir Bakış Açısı ama Tabiki o Bir Serçe yani Hayvan, Bok Bile olsa Hangi Bok Düşman Hangisi Dost Belleyebilmelidir insan. Yardım ediyor Gözüküpte Kolunu kapmaya uraşanlarıda Seçebilmeli insan. Amma Her şeyin başı Dirliğe Birliğe Gelip Kenetleniyor. Dirlik olmazsa Sıçılan bokta, Gelen yardım da Hepten Beladır.

-------------------------

benim asıl anlatmak istediğim son cümleydi. (hani ilkokulda öğretirler ya yazının ana teması son genelde son sözdedir diye o yüzden sona saklamış olabilirim, bi nevi bilinçaltı gibi.)

sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

snooper bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:
    snooper bunu yazdı:

velhasıl kelam

-------------------------

benim asıl anlatmak istediğim son cümleydi. (hani ilkokulda öğretirler ya yazının ana teması son genelde son sözdedir diye o yüzden sona saklamış olabilirim, bi nevi bilinçaltı gibi.)

Bi Bakıma Bakış açısı Doğru. Bi nevi Elindeki Bok bile olsa, Başkasından Gelecek Ne İdüğü Belirsiz Şeyler için Feda etme, Pirince Giderkende Elindeki Bulgurdan olma anlamına Geliyor. Gayet Doğrudur. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    Nasıl bir kişilik bunlar nasıl bir karakter yapısına sahip bu insanlar.Mevlana değil miydi gel ne olursan ol gel diyen...HAİNLER...

Pragmatism&Realism
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    muahahahah :D adamlar kayisi koparmis a.k :D hic gulecegim yoktu yorumlari okuyunca bittim :D konuyu acandan bahsetmiyorum bile :D

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek
    57. p.alayı :))

nazi özentisi kafatasçı ırkçılar

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

değerli müridler "nerede düşünceye farklı fikirlere saygınız" ????  demoqhrasüüü insan haqlarüü diye anıran kürdoya gösterdiğiniz sevgi ve şefkati, kanlımı kansızmı istersiniz diyen yobaza gösterdiğiniz müsemmayı neden Türkçüler haketmiyor  ?  bu adamları emniyete verin hatta asın , tabiki Türk askerinin kanı oluk oluk akmalıdır diyen leyla zanalar, Türkün pis kanı akacak diyen hrantlar mecliste oldukça Türkçüleri yakaladığınız yerde kazığa bağlayıp yakın hatta

ama bunları dedikten , fikrinden dolayı insanları linç ettikten sonrada "düşünce özgürlüğü demokrasi" lafını ağzınıza almayın, kendinize bir parça saygınız varsa.

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bu düşüncemi oluyor yani??

Kimi insanları hayvan kategorisine koyup,Evime alsammı almasammı,yoksa onunla savaşsammı demek düşüncemi?

Bu bir düşünceyse eyvallah..Ama bana sorarsan asıl yobazlık budur...İnsanı sevmeyen birisine saygı göstermemizi bekleme insana değer vermeyen yaradan'dan ötürü bile sevmeyen birine saygı göstermemizi bekleme...

insanın nerde başlayıp bittiğini, kimin insan olduğunu kimin olmadığını tartışabiliriz,  insan formunda olup türlü mahlukat gibi yaşayan , karga ya da fare kadar fikir ve düşünceye sahip olamayan belki milyarlarca boş beden var. Ancak düşüncenin nerde başlayıp bittiği anlaşılabilir ve ancak insanlar düşünce taşır , katılmasanda sevmesende ırkçılık bir düşüncedir, insancıl olmak gibi bir gayesi olmayan başka bir ideolojidir. 

sana düşman oldğu yada canına kastettiği için insanlıktan kimse çıkmaz, bunu iddia etmek saflıktır. Ancak 21. yy da mağarada yaşayan ve 100 kelime konuşmayan kuyruklu olduğu varsayılan bir takım "vatandaşlarımızın" , bizi çok seviyor olsalarda(!)   insan olmamış olabileceğini düşünmek haklı bir tavırdır; ki bazı müridler sağolsun bu mağarakaçkınlarının "vatansever" "Türk dostu" ve yüreği iyilik için pırpır eden garibanlar olduklarına beni ikna(!) ettiler 

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

değerli müridler kürt-türk bilmem ne konusunu bırakalım bir saniyeliğine ve şunu kendinize sorun "bazı insanların ırkçılığa inanabilme hakkı yok mu?"  bir fikre - bu fikrin inancın adı ırkçılık da olsa , inanmak o insanı aşağılamayımı, insanlıktan afaroz etmeyimi gerektirir. Unutmayalım ki ancak ve ancak insanlar inanç ve düşünce taşır bir düşünceyi ya da inancı taşıdığı şahsın "insan" olduğunun en açık kanıtı değil midir , EY HÜMANİSTLER ?Yarın senin inandığın/inanmadığın tanrı yada ideoloji yada herkimsen ve neciysen onun için birileri seni kazığa oturtmaya kalktığında verecek yanıtın olur mu ? 

Faşistler insan değildir demek de ne oluyor,  bu atsız forumunda komik absürt şeyler olduğunun farkındayım ama neden kimse hilafetdevleti.org yada devrimciyol.com sitelerindeki abukluklara hakaret tehtid ve diğer türlü zırvalamalara , yalanlara karşı tepkisiz kalırken konu "Türkçülere Saldırmak" olunca tekbir alıp herkes birden kılıç çekiyor hatta bu saldıranların yarısından çoğuda anında kürtlüğünü itiraf ediveriyor madem konu türk-kürt mevzusu değil ve kardeşiz neden ben kürdüm AMA ... diye başlamak gereği duyuyorlar.

Faşist olmak eğer suç derseniz , onların da kürt olmak suçtur demesini eleştirmemeniz gerek. Kafatasına inanmak hayvanlıktır derseniz, birilerininde çıkıp allaha inananlar insan bile değildir dediğinde ne diyeceğinizi düşünmüş olmanız gerek. 

Konuyu açan arkadaş çıkıpda şunu diyecek benim kürt arkadaşım var çok iyi çok severim, arkadaşım peki belki benimde bozkurtlardan olan, kandaşım olan insanlarım kardeşlerim var sen nasıl bunlara hakaret edersin durup dururken hemde ??? 

bir düşüncenin insan tarafından taşınması ve desteklenmesi için insancıl sıfatına girmesi gerekmiyor. insancıl addedilen düşüncelerin fikirlerin nasıl kanlı olabildiğini de tarih yazmıştır bu arada. insancıllığı önplana çıkarmıyor diye insan düşmanı diyemezsin,  buna göre islam dininde herşeyden önemli öte ve üstün olan allahtır yani islam allahçı iken allaha inanıyor iken insan karşıtımı oluyor ? insancıl her nedemek ise bir sıfattır ve sıfat olduğu içinde görecelidir. 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 17067 Toplam Mesaj: 120