Bunlar Da İnsan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki [Atsızlar]
-
Şimdi bu adamları savunmuyorum ama ortada bir gerçek var.Bazılarının saman altından su yürüterek gizlice yaptığı yüzümüze Türk-kürt kardeş diyerek sonra 2-3 kürt biraraya gelince " ya ben pkkyı seviyorum kürt hakkı,kürdistan " şudur budur diyen adamlara karşılık gayet açık ve net konuşuyorlar.En azından 2 yüzlü değiller.
Yaptıkları doğru bişey mi ? Tabi ki değil.
-
yok abi.. insan değil bunlar ! yok! yaşayasım da yok !
-
Nihal Atsız'ın adını kirletmekten başka birşey değil..Atsız'ın davası kızıl kürtlerleydi.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------2-3 kürt biraraya gelince " ya ben pkkyı seviyorum kürt hakkı,kürdistan " şudur budur diyen adamlara karşılık gayet açık ve net konuşuyorlar.En azından 2 yüzlü değiller.
-----------------------------yok hocam, adamlar türk olmayan herkesi p.ç ilan ediyolar yani sen onların fikirlerine katılsan da, türk değilsen eğer farketmez onlar için ırkın farklıysa bir hayvansın demektir.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
HAYVANYASAR bunu yazdı:
stillalive bunu yazdı:
HAYVANYASAR bunu yazdı:
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------HAYVANYASAR bunu yazdı:
Yalnız, adamların ırkçılığına, ayrımcılığına kızıp da sonra "Bunlar Da Insan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki " demek bir çelişki değil de nedir??? :D
-----------------------------konunun ana fikrinden uzaklaşıp nasıl böyle polemik açıyorsunuz valla bravo,
hocam, senin iyimi, kötümü, suçlumu, suçsuzmu, vatan severmi, vatan hainimi olduğunu bilmeden, sadece kürt olduğundan dolayı sana en ağır hakaretleri edip, seni aşağılamanın ve küçük düşürmenin ibadet olduğunu söyleyen ayrıca kürtlerin tamamen temizlenmesi gereken pislikler olduğunu belirten kişilere insan der misin? sadece deriz ki "Bunlar Da Insan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki "
Belli sebeplerden onlara göre de kürtler "Insan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki " ???Polemik amacında da değilim. Çelişki gördüm söyledim sadece...
-----------------------------hocam orada bi fark var ama onlar tüm kürtler için öyle düşünüyolar daha doğrusu saf türk olmayan herkes için öyle düşünüyorlar,
bizler sadece onlar için böyle düşünüyoruz :)
Kişi sayısı önemli değil bence ama...
-----------------------------hocam kişi sayısından bahsetmiyoruz ki zaten, bizim bahsettiğimiz insancıl ve hayvancıl düşünceler. türk,kürt,ermeni,yunan farketmez bana sen lazımsın :) bana insan lazım.
onlara göre de türk dışında herkes hayvan belki???Sen onları ayırırsan onların başkalarını ayırmasına kızman kendinle çelişmek olur...
-
hangi aklı başında insan evladı babasının sperm saysıyla övünür ki ?
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi bu adamları savunmuyorum ama ortada bir gerçek var.Bazılarının saman altından su yürüterek gizlice yaptığı yüzümüze Türk-kürt kardeş diyerek sonra 2-3 kürt biraraya gelince " ya ben pkkyı seviyorum kürt hakkı,kürdistan " şudur budur diyen adamlara karşılık gayet açık ve net konuşuyorlar.En azından 2 yüzlü değiller.
Yaptıkları doğru bişey mi ? Tabi ki değil.
-----------------------------sadece bir soru alınma hocam
sen iki yüzlümüsün
-
adamgibi bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------sadece bir soru alınma hocam
sen iki yüzlümüsün
-----------------------------Hayır,ben kürdün yanında da pkk sempatizanının yanında da pkkya lanet okuyorum merak etme
-
HAYVANYASAR bunu yazdı:
-----------------------------onlara göre de türk dışında herkes hayvan belki??
-----------------------------zaten onlara göre türk dışındaki herkes hayvan.
bu düşünceye sahip insanları sen nasıl yorumluyorsun?
açıklar mısın? bu düşünce sence insancıl mıdır?
-
stillalive bunu yazdı:
HAYVANYASAR bunu yazdı:
-----------------------------onlara göre de türk dışında herkes hayvan belki??
-----------------------------zaten onlara göre türk dışındaki herkes hayvan.
bu düşünceye sahip insanları sen nasıl yorumluyorsun?
açıklar mısın? bu düşünce sence insancıl mıdır?
zaten insan da hayvandır. Faşist içgüdülerle doğar her insan esasında.İnsansıdır, hayvansıdır yerine "doğal" bir düşüncedir diyeyim onun için...
Peki bu düşmanlık doğru mudur? Mantıklı bir düşmanlık mıdır? Tabii ki hayır...
Benim demek istediğim; sen nasıl onları insandan saymıyorsan, onlar da trürk olmayanları insandan saymıyorlar. Onlara kızman kendinle çelişmek olur bu yüzden..