Bunlar Da İnsan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki [Atsızlar]
-
Tüküreyim ben böyle zihniyhetlere..
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------değerli müridler "nerede düşünceye farklı fikirlere saygınız" ???? demoqhrasüüü insan haqlarüü diye anıran kürdoya gösterdiğiniz sevgi ve şefkati, kanlımı kansızmı istersiniz diyen yobaza gösterdiğiniz müsemmayı neden Türkçüler haketmiyor ? bu adamları emniyete verin hatta asın , tabiki Türk askerinin kanı oluk oluk akmalıdır diyen leyla zanalar, Türkün pis kanı akacak diyen hrantlar mecliste oldukça Türkçüleri yakaladığınız yerde kazığa bağlayıp yakın hatta
ama bunları dedikten , fikrinden dolayı insanları linç ettikten sonrada "düşünce özgürlüğü demokrasi" lafını ağzınıza almayın, kendinize bir parça saygınız varsa.
-----------------------------
bu düşüncemi oluyor yani??Kimi insanları hayvan kategorisine koyup,Evime alsammı almasammı,yoksa onunla savaşsammı demek düşüncemi?
Bu bir düşünceyse eyvallah..Ama bana sorarsan asıl yobazlık budur...İnsanı sevmeyen birisine saygı göstermemizi bekleme insana değer vermeyen yaradan'dan ötürü bile sevmeyen birine saygı göstermemizi bekleme...
-
sitedeki yöneticilerden birinin avatarı, hepsi aynı zihniyette mi acaba :)
-
Terliksi Hayvan Familyası: Paramesyumgiller (Paramaeciidae). Yaşadığı yerler: Tatlı ve acı sularda serbest halde yaşarlar. Özellikleri: Vücutları kirpiklerle bezenmiş bir hücreli mikroorganizmalar. Kirpikleriyle hareket ederler. Çeşitleri: Sekiz türü vardır. Kirpikliler (Ciliata) sınıfının tüm kirpikliler (Holotricha) takımından, çoğunlukla tatlı sularda yaşayan bir hücreli birkaç türe verilen genel ad. Sekiz türü bilinmektedir. Yedi tanesi durgun veya akarsularda, biri acı sularda yaşar. Büyüklükleri 0,07 mm ile 0,30 mm arasında değişir. Mikroskopta görünüşü bir terliğe benzer. “Paramesyum” olarak da bilinir. Paramesyumda vücut “pelikula” denen sert bir örtüyle kaplıdır. Pelikula kıla benzer “sil” denilen 2500 kadar titrek tüyle örtülüdür. Bu stoplazmik tüylerin hareketiyle hayvan su içinde ekseni etrafında dönerek ilerler.
İki çekirdeğe sahiptir. Büyüğüne “makro nukleus” küçüğüne “mikro nukleus” adı verilir. Büyük çekirdeğini kaybeden terliksi ölür. Pelikulanın dibinde, yuvalarında kıvrılı duran “trikosist” denen savunma iplikleri vardır. Tehlike anında gerilerek dışarı fırlarlar. Vücudun 2-3 misli kadar uzayabilirler. Bu yapılar, hayvanı bir yere bağlamakta, avını yakalamada ve korunmada kullanılır.
Yiyecekleri; bakteriler, diğer küçük organizmalar ve organik maddelerdir. Hareketsizken ağız çevresindeki kirpiklerin hareketiyle bir su akımı meydana gelir. Ağız içine giren besin, ağız yutağının sonunda bir besin kofuluyla çevrilerek ağızdan ayrılır ve vücutta dolaşır. Besin enzimleriyle koful içinde sindirilir. Artık katı maddeler hücre anüsünden, vücutta biriken fazla su “kontraktil koful” denen boşaltım organelleriyle dışarı atılır. İki adet olan boşaltım kofulları sırayla çalışır. Biri çalışırken diğeri dinlenir. Yarım saat içinde vücut hacmine eşit suyu boşaltabilirler.
CO2 ve NH3 gibi artık gazlar da osmozla dışarı atılır. Solunum için gerekli oksijen de yine deriden osmozla alınır. Çoğunlukla bölünmeyle ürerler. İyi beslenen bir paramesyum bir günde 4-5 defa bölünür. Bazan iki fert karşılıklı gelerek gen alış verişi yaparlar. Bu çeşit eşeyli üremeye “konjugasyon” adı verilir.
Isı, ışık ve kimyasal etkilere karşı hassastırlar. Bazı terliksilerde “nötromotor” denilen çok basit sinir telleri ağı vardır. Etkilere göre çeşitli durumlar alırlar. Uygunsuz şartlarda “kist” haline dönüşerek uzun zaman dayanırlar. Yağmur suları ve rüzgarla değişik ortamlara taşınırlar. Su birikintilerinin çoğunda terliksi hayvanlara rastlamak mümkündür. Bol oldukları zaman suyun yüzeyinde beyaz toz halinde gözle de fark edilebilirler.
Kaynak: Rehber Ansiklopedisi -
Ben Kürt asıllı bir vatandaş olarak belli zaman aralıklarında bunların otağını! ziyaret edip karnım ağrıncaya kadar gülerdim ama bir ara bunların yöneticileri yakalandı diye duymuştum, forumu kapamak zorunda kalmışlardı açılmış mı tekrar? Bunlar bir ara Hz. Muhammed(s.a.v.)'e küfür ettikleri için forumları hacklenmişti ve yöneticilerden biri bende hack öğrenecem diyrdu :D, daha sonrada (haşa) "Bu siteyi Allah bile hackleyemez" diyordu. Ayrıca 4 harfli konusuna gülerken gözlerimden yaşlar geldi. Bence bunlar toplumun arasına nifak tohumu sokmaya çalışan büyük ihtimalle ecnebi ip***lerden oluşuyor ve bu dört bacaklıların peşine takılanlar genelde 14-16 yaş gurubu çoluk çocuk. Aslında bunlara iyi bir ders vermek gerekir ya, klavye arkasından çok erkeklik yapıyorlar.
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
demek 4 harfli he :)
-----------------------------işin komik tarafı biz de 4 harfliyiz :)
-
bunların Türklükle ve Milliyetçilikle uzaktan yakından alakalları yoktur güya bunları kullanıp bazı isimleri kirleten armut ile elmayı ayıramayan insanları karalayan etnik ayrımcılık yapan bölücü şarlatanlardır bu tipler.
-
Alptuğ Ulusçutürk´adlı üyeden Alıntı
14-Günde 3 sefer "ulumak" biri sabah uyanınca aç karnına diğerleri günün uygun saatlerinde olabilir.(Ciddiyim Türk'ün içindeki Bozkurt uyanana kadar yapılmalı)
IRKTAŞIM BiLiYORSUNUZ BU iBADETi KIMIZ iÇME iBADETiNDEN HEMEN SONRA YAPARSAK DAHA ANLAMLI OLUR.BU KONUDA DENEYiMLi OLDUĞUNUZU DUYMUŞTUM.diğer türklük ibadetleri:
-günde üçkere ya habibi diyerek ulumak.
-zırnık koklamak.
-günde 5 vakit türkü söylemek.
-deve ongununu kabul etmek.muhahahahahha harbi şaka gibi
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Alptuğ Ulusçutürk´adlı üyeden Alıntı
14-Günde 3 sefer "ulumak" biri sabah uyanınca aç karnına diğerleri günün uygun saatlerinde olabilir.(Ciddiyim Türk'ün içindeki Bozkurt uyanana kadar yapılmalı)
IRKTAŞIM BiLiYORSUNUZ BU iBADETi KIMIZ iÇME iBADETiNDEN HEMEN SONRA YAPARSAK DAHA ANLAMLI OLUR.BU KONUDA DENEYiMLi OLDUĞUNUZU DUYMUŞTUM.diğer türklük ibadetleri:
-günde üçkere ya habibi diyerek ulumak.
-zırnık koklamak.
-günde 5 vakit türkü söylemek.
-deve ongununu kabul etmek.muhahahahahha harbi şaka gibi
Puhhahaha deli lan bunlar =) kayışı koparmışlar hocam :| -
HolySeclorum bunu yazdı:
Puhhahaha deli lan bunlar =) kayışı koparmışlar hocam :|
-----------------------------aynen hocam çok bombalar :D
işte siteden diğer inciler:
çocuğumuza koymak için çakırtungakağan, tüzbayküçbars, işbarateriştunga gibi fantastik isimler öneren site. #
--------------
" Irkdaşlarım daha önce de yazdım,Türkçülüğü daha yeni öğreniyorum.
Sizden bir kaç şey isteyeceğim;
Ben çok arabesk dinlerim,ama arabesk sanatçılarının Irklarını bilip,ona göre tavır almak istiyorum.
Lütfen aşağıda ki sanatçıların bana ırk bilgilerini verir misiniz?
1-Cengiz Kurtoğlu
2-Ferdi Tayfur
3-Müslüm Gürses
4-Orhan Gencebay "------------------
bir defasında elemanın biri "kafatasımı ölçtüm bilmem kaç cm çıktı brakisefal cart curtmuşum yüreğime su serpildi" mesajını görünce gerçekten dehşete düştüm.
-------------
soyumuz nereden geliyor?
soru : niğde ulukışla emirler köyü'deniz hangi boydan geliyoruz.
cevap : oğuz kağan'ın ikinci eşinden olan oğlu dağhan'ın oğlu eymir boyundansın.--------------
şöyle ki, sitenin sağlık bölümünde geçen kan bağışı topicini okumanız yeterlidir.
"Kızılay kan stoklarının hala yetersiz olduğunu açıkladı.
Biz Bozkurtların saf kanını sulandırıp kullansalar 10 kişiye yeter"----------------
adamlar saf türk olduklarını kanıtlamak için turan çıkıntısı göstermek için kafasının röntgenini koyuyorlar