folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bunlar Da İnsan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki [Atsızlar]

Bunlar Da İnsan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki [Atsızlar]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

"Zaten herşey ufak tavizlerle başlar. Bugün evine alırsın yarın sen onun evine gidersin derken piçleşirsin terbiyesiz. "

gülüyorum a.q yerlerdeyim ölüyorum :D adamın imzası " kahrolsun hümanizm" hahahaha valla gebercem akşam vakti numunelik bunlar ya Allahım akıl fikir ver şunlara :D

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mostwanted
    mostwanted's avatar
    Erkek
    3 harflileri duymuştum ama 4 harflileri ilk defa duydum.bakalım daha neler görecez
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    -----------------------------

xz arkadaşım,bahsettiğin düşünce özgürlüğü kısmında seninle 100 de yüz mutabıkım.Tabi ki insanların farklı farklı düşünceleri olacak,burda bir beis yok.Ancak bu düşünceler ceza kanunlarının düzenlediği soyut normlarla çeliştiğinde ve bu düşünceler toplum açısından tehlike oluşturmaya başladığında ortada bir problem var demektir.

Bu topluluğun forumunda,hem TCK 125 Hakaret suçu,hem de TCK m.216 Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu  açıkça işlenmektedir..

Konu başlığında yazdığıma gelen eleştirilere cevap olarak da şunu belirtmek isterim.Forumda belli zamanlarda "60 yaşındaki adam 9 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etti" başlıklı ve türevleri şeklinde konular var olmaktadır.Buradaki çoğu müridin de bu konu başlığı altında, "bunu yapan insan olamaz,olsa olsa hayvandır" gibi cevaplar yazdığını da bilmekteyiz..

Başkalarını farklı tanımlıyarak,ve sadece kendilerini üstün ırk gibi görüp,kafatasçılığı bir meziyetmiş gibi gösterip,milliyetçiliğin de ne olduğunu bilmeden ve Yüce Önder'in "Ne mutlu Türküm diyene" sözünü beyinleri hariç başka her tür organından algılayan bu zihniyete karşı yazdığım konu başlığında ben abesle iştigal bir durum göremiyorum..

Son olarak xz arkadaşım "bu atsız forumunda komik absürt şeyler olduğunun farkındayım ama neden kimse hilafetdevleti.org yada devrimciyol.com sitelerindeki abukluklara hakaret tehtid ve diğer türlü zırvalamalara , yalanlara karşı tepkisiz kalırken..." demişsin,konuyu açan ben olduğum için cevap hakkı doğdu bana,tam tersi yönde,yani dini kullanarak bir çıkar elde edenlere karşı da açtığım konu başlığı mevcuttur,link http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=allah&folderid=58935

Saygılar

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Bir de eski türkçe kelimeler kullanacaz diye kasıyorlar kendilerini "çaşıt" falan :D

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

HAYVANYASAR bunu yazdı:

Ya off çok karıştırdın sen konuyu.

Senin o başlığı açış biçiminle eleştirdiğin şey çelişiyor arkadaşım bu kadar basit :D

başlığı ben açmadım bu 1

hiçbirşey çelişmiyor bu da 2

:)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:
    HAYVANYASAR bunu yazdı:

Senin o başlığı açış biçiminle eleştirdiğin şey çelişiyor arkadaşım bu kadar basit :D

başlığı ben açmadım bu 1

aaa harbiden sen açmamışsın. :D

Öyle ateşli savununca sen açtın sandım da. neyse.

ama nasıl çelişmiyor ya? :D İkisi de ayrımcılık. Boyutu önemli değil...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

HAYVANYASAR bunu yazdı:
    stillalive bunu yazdı:
    HAYVANYASAR bunu yazdı:

başlığı ben açmadım bu 1

aaa harbiden sen açmamışsın. :D

Öyle ateşli savununca sen açtın sandım da. neyse.

ama nasıl çelişmiyor ya? :D İkisi de ayrımcılık. Boyutu önemli değil...

neyse sallayalım şimdilik, yoksa sabaha kadar uzar bu atsiz hıyarların ekmeğine yağ sürmeyek.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:

neyse sallayalım şimdilik, yoksa sabaha kadar uzar bu atsiz hıyarların ekmeğine yağ sürmeyek.

Haklısın ya devam edersek en az onların açtığı konudakiler kadar saçmalayacağız ikimiz de :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

bunların war ya alayı göt ayağı ilk yorum yapan kişi olumlu bir şekilde şöyle yap böyle yap dese aq hiç kimse böle terslemez bakmışlar tersliyorlar hepsi çökmüş adamın tepesine ilk cevap yazan o dallama dese şöyle yap böyle yap herkez öle derdi

alayı göt ayağı aq bunların bir avuç çapulcu bizde türküz ama bu kadarda olmaz yani kürtlerinde iyi olanları war

AMD Rulezzz =)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Portishead
    Portishead's avatar
    Erkek
    Çok ilginç şasırdım...

Cesaret zafere, kararsızlık tehlikeye, korku ölüme götürür.
Toplam Hit: 17083 Toplam Mesaj: 120